Şimdi Ara

Üst koridor şampiyonu arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi akşamlar beyler iyi oyunlar pek pro oyuncu değişilim oyuna başlayalı 3 ay oldu az çok öğrendim oyunu şuan metada olan üst koridor şampiyonu arıyorum kolay farm yapan şuan aklımda renekton,gnar veya riven var manasız oldukları için sizin önerileriniz var mı?

• ekko
  • Fiora

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jax irelia tarzı şampiyonlar zaten iyilerdi şimdi sanki daha bir iyi olmuşlar. Jax ı ormanda da tercih edebilirsin. Renekton benim gözümde her sezon god tier.

• Fiora,gp,dari,renek,jax,irelia god tier top laner bunlar şuanda.

• Oynamasi kolay olanlar: Renekton, Mundo, Olaf, Darius, Garen, Lissandra (Hala oynanir bence)
    Oynamasi daha zor olan, mekanik gerektiren: Fiora, Gp, Riven, Irelia
    Oynamasi zor olan: Rumble, Gnar, Jax

• Jax irelia tarzı şampiyonlar zaten iyilerdi şimdi sanki daha bir iyi olmuşlar. Jax ı ormanda da tercih edebilirsin. Renekton benim gözümde her sezon god tier.
    +trundle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Trundle al lanede karşında durabilecek şampiyon azdır pasifi sayesinde lanede uzun süre durabilirsin ultin geldikten sonra karşı rakibin ormancısı baskın atsa bile 1v2 yapabilirsin tabi rakip şampiyonlara bağlı
  • Daha 3 ay olmus baslayali oyunun tadini cikarmaya bak metayi falan bosver. Hero almaktan cekinme zaten ogrenene kadar oburu icin ip biriktirirsin.

• Master yi

• quote:

Orijinalden alıntı: Erescat-

Oynamasi kolay olanlar: Renekton, Mundo, Olaf, Darius, Garen, Lissandra (Hala oynanir bence)
    Oynamasi daha zor olan, mekanik gerektiren: Fiora, Gp, Riven, Irelia
    Oynamasi zor olan: Rumble, Gnar, Jax

Hocam jax ve irelia zor herolar değil arkadaşın gözünü korkutmayalım :) Bana soracak olursanız solo da Irelia nın karşısında kimse duramaz hele de late de hayvani bir tanky ad oluyor.

• yorick
  • Top lane de Rengar w yeteneği sayesinde çok güçlü ve çoğu oyuncu erken safhada rengarın çıkardığı hasarı tahmin edemediğinden ilk kanı veriyor. Baskılı oynayacaksan koridoru domine etmek istiyorsan tutuşturla rengar al. ve agresif oyna.
  • Riven, Yasuo, Gangplank, Fiora, Irelia önerilerim arasında.
  • Manasiz diye gnar alcaksan alma :D

• Bence Fiora almalısın. Çünkü çok iyi durumda ve oyun yapma potansiyeli bir hayli fazla. Fiora'yı öğrenirsen iyi yerlere gelebilirsin.

• StrongWind kullanıcısına yanıt
    Eğlenceli karizmatik bir şampiyona benziyor hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sıra Fiora op maalesef
  • irelia,yasuo aşırı güclü su an.

Riven fiora falan düştü benden söylemesi.O hydrayı fiora bitirene kadar oyun bitiyor bil istedim.

Dari,garen de eh işte diyelim tercih edebilirsin duruma göre.

• eğer garen isen hepsini kesersin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.