Şimdi Ara

Üst Koridor'un Buz Devi Malphite (Rehber %20 Tamamlandı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazardan not: Hafta içi İş sebebi ile fazla oyuna vakit ayıramıyorum. Vakit buldukça ve sizlerden gelen geri dönüş ile de konuyu desteklemeye çalışacağım.

Oynanış

Kabiliyet

Karakterimiz Tank olduğu için Maharet 12 - Azim 18 olacak şekilde gidiyoruz.

Maharet:
    - Yabani: Orman ve Destek rolünde oynamadığımız için Gezgin kabiliyetini kullanmak karaktere pek etki sağlamayacağı için, Minyon ve canavarlara karşı normal saldırıda fazla hasar çıkaramayacağımız için ilk tercihimizi Yabaniye kullanıyoruz.
    - Zula: Mavi ve kırmızı ihtiyacımız olmadığı ve karakterimizin suikastçi kabiliyeti seçili olsa bile early'de hasar çıkaramayacağı için ve Başlangıç Eşyamız olan  Üst Koridor'un Buz Devi Malphite (Rehber %20 Tamamlandı) Musibet İksiri süresini arttırmak ve koridor üstünlüğünü rakibe kaptırmamak için bu kabiliyeti kullanıyoruz.
    - Meditasyon: Hasarın çoğunu yetenek setlerinden çıkardığı için alternatifi olan Merhametsiz'e göre daha etkili olacağını düşünüyorum.
    - Tehlikeli Oyun: Karakterin Can ve Mana oranın yüksek olması sebebi ile bu kabiliyet daha etkili olacaktır.

Azim:
    - Yılmaz: Savunma ağırlık eşya setini tercih edeceğimiz için bu kabiliyeti fulluyoruz.
    - Kalın Deri: Koridor safhasında olabilecek dürtme için hasar almamızı azaltmayı sağlıyoruz.
    - Savaş Yarası:
    - Sezgi: Büyü olarak Sıçra ve Işınlan süresini azaltmak için kullanıyoruz.
    - Atiklik: Atiklik çizmesi ile birlikte Üzerimizde oluşabilecek yavaşlatma etkilerini azaltıyoruz. (Çizme ile birlikte bu oran %40 oluyor. Kabiliyet %15, Çizme %25)
    - Hortlağın Pençesi: Karakterimize ağırlıklı olarak can ve zırh çıkacağımız için ve tabiki koridorda rakibin dürtmelerine karşı canımızı yükseltmek için bu kabiliyeti açıyoruz.

Yazar Notu:
    Ben bu kabiliyet dışında alternatif bulamadım. Belki Yetenek için Hırs kabiliyeti gidilebilir fakat ben açıkçası tavsiye etmiyorum.

Rün

Kırmızı : 9x SG
    Sarı : 9x Zırh
    Mavi : 5x Zırh ve 4x Büyü direnci
    Cevher: 3x Zırh

Kırmızı Rün ağırlıklı olarak Saldırı Gücü ağırlık fazla değere sahip olduğu için 9x Saldırı gücü çıkıyoruz. Bunda da zırh çıkmaya kalkışsak minyon kesemeyiz
    Sarı'da alternatif can çıkılabilir. Gaddar Darbe(W) Pasifinden gelecek bonus zırh ve Yeri Sars (E) çıkarabileceği hasar için zırh tercih etmenizi öneriyorum.
    Mavi'de 5x Zırh çıkma sebebim oranı 25 yapmak Zırh rünleriniz yok ise 9x büyü direnci çıkabilirsiniz.
    Cevher'de ise fiziksel Hasar veya Yetenek Gücünün yerine Zırh vermenin karaktere daha faydalı olacağını düşündüm.

Yazar Notu:

Rün dizmenin zahmetli olduğunu biliyorum. Önerdiğim rün sayfasını dizme durumunuz yok ise alternatif olarak Standart AD veya AP Sayfaları da çıkabilirsiniz.

Eşya Tercihi

- Musibet İksiri: Başlangıç eşyamız olduğu için 5. veya 6. eşya dizene kadar üzerimizde kalması lazım.
    - Atiklik Çizmesi: Kabiliyet ve Çizmedeki %25 yavaşlatma oranı azaltması sebebi ile tercih ediyoruz.

-- Bami'nin Alevi: Bu eşya merkez'e döndüğümüzde ilk alacağımız item olacaktır. Gerek minyon temizlememizde gerekse Saniye başına rakip şampiyona hasar vermesi sebebi ile oyun başında koridorda üstünlük kurmamızı sağlayacaktır.
    -- Başgardiyanın Zırhı: Rakibimiz Saldırı gücü taşıyıcısı ise bu eşya ve Yeri Sars(E) yeteneği ile rakibin saldırı hızını büyük oranda azaltabiliyoruz. Bami'nin Alevini, Günateşi Pelerine yükselttiğimizde tercih edebiliriz.
    -- Buzul Örtü: Bu eşyanın pasifinden gelen bekleme süresi azaltma ile Zırh ve mana vermesi koridorda yetenek setlerimizi etkili kullanmamızı sağlayacaktır.
    -- Hayalet Pelerin: Bu eşyaya alternatif olarak Negatron Pelerini çıkılabilir. Tekrar kontrol ettim de Negatron Pelerini çıkmak daha mantıklı
    -- Zincir Yelek: Çivili ve Günateşi pelerini yükseltmek için tercih ediyoruz. Yükseltme dışında alınma taraftarı değilim.

--- Efsun: Titreşim Büyülerimizin ikisini desteklediği için çizmemizi Titreşim yükseltiyoruz.
    --- Günateşi Pelerini: Malphite çekirdek eşyası, bu eşyayı ilk çıkmanız şarttır. (Koridor önemli)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Rez Rakip karakterlere göre durumu hakkında içerik bu mesaja eklenecektir.
  • Önlerden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerimizi alalım.
  • Takipteyim.
  • Favori kostümünün hangisi olduğunu söylemene gerek yok.
    Önlerden yer alayım.
  • çöp olcak rez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malphite rehberi nedir ya belki de lol'ün en braindead champi kendisi oynayamayan mouse'u çöpe atsın

Malphite rehberi TLDR: Sunfire'ın 1100 goldluk Cinder isimli alt itemını alın, gidin adamın dibinde durun tuşlara falan basın adam 2 dakika sonra base atmak zorunda kalacak. Geldikten sonra aynı şeyleri tekrarlayın 6 level olunca R'ye basın.

TF'lerde ne yapmalı : R

Build: Armor ve MR veren her şey, AD veren hiç bir şey ve Buzdoğan

Skill Order: 6 11 16'da R'ye verin gerisinin önemi yok.

• Değerlenecek

• Bu nası yüzde 10
  • Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    Haklısın ayrıca rez

• rye basıyorsun al sana malphıte. 2-3 kişi bir arada görünce rye basın. item build rün kabilyet farketmez. al sana rehber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Malphite rehberi nedir ya belki de lol'ün en braindead champi kendisi oynayamayan mouse'u çöpe atsın

Malphite rehberi TLDR: Sunfire'ın 1100 goldluk Cinder isimli alt itemını alın, gidin adamın dibinde durun tuşlara falan basın adam 2 dakika sonra base atmak zorunda kalacak. Geldikten sonra aynı şeyleri tekrarlayın 6 level olunca R'ye basın.

''TF'lerde ne yapmalı : R'' kısmına çok güldüm

• quote:

Malphite rehberi nedir ya belki de lol'ün en braindead champi kendisi oynayamayan mouse'u çöpe atsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

quote:

/>

• Kaladin, aynı rehberi ben yapmayı düşünüyordum daha hızlı davrandın. Tebrikler
  • sakın önce q fullemeyin
  • çöp olmaz inş ama öle olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dash.

sakın önce q fullemeyin

+1

İlk önce e sonra w fulleyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.