sportif olarak bmw ağırlık olarak mercedes her ikisi bir arada a8
3 dev Alman firması. Güzel Test olmuş. Tebrikler Mercedes
sıralamalar piyasaya çıkış yıllarıyla paralel olmuş gönül mercedes yanada olsa öbürlerini aşşağı görmeye vicdan el vermiyo be
ilk resime bakınca bile benim fikrim belli oldu mercedes
1-MERSO 2-BMW
3-AUDI
Mercedes - Benz
2.8 fsı hepsinden güçsüz olmasına rağmen mercedese yakın performans sunması bmw den iyi performans sunması gayet güzel olmuş ayrıca bunlara rağmen en iyi tüketim değerleri audide tercihim 1)Audi 2)Mercedes 3)Bmw olurdu
Cadillac DTS 4.6 275 Hp olanını ekleselerdi iyi olurdu sanki;
Teknoloji olarak belki biraz geri olabilir ama konfor/sessizlik gibi konularda mutlaka ciddi rakibi bu 3 arabanın.
quote:
Orjinalden alıntı: newmonarch
Cadillac DTS 4.6 275 Hp olanını ekleselerdi iyi olurdu sanki;
Teknoloji olarak belki biraz geri olabilir ama konfor/sessizlik gibi konularda mutlaka ciddi rakibi bu 3 arabanın.
hiç gerek yok arkadasım...
bence kimse birbirini kandırmasın. bu segmentteki bir arabanın kucuk motorla iyi performans vermişine veya daha az yakmışına gore araba alınmaz.. sen o kadar para ver lüksün tavanı olan bu araclardan birini alacak ol ve konforunu kalitesini görünüşunu vs. geç sırf kucuk motorla gusel iş yaptı az yaktı diye audiyi tercih et. emin ol onları alacak paran olsa son dusunecegin sey bu soledigin seyler olacaktır..
quote:
Orjinalden alıntı: Audi170hp
2.8 fsı hepsinden güçsüz olmasına rağmen mercedese yakın performans sunması bmw den iyi performans sunması gayet güzel olmuş ayrıca bunlara rağmen en iyi tüketim değerleri audide tercihim 1)Audi 2)Mercedes 3)Bmw olurdu
quote:
Neden, koyduğum araba şahinmi?
en yakışıklısı AUDI..
quote:
quote:
Neden, koyduğum araba şahinmi?
yanlarında şahinden hallice.. hem boşver ya cadillac falan ne gerek var simdi markayı on plana cıkarma cabasına. bırakta liderler aralarında kapıssın seviyeyi indirmeye gerek yok
He, he, aralarında Şahin ayarında kalır Cadillac, mutlaka...
quote:
kasmadan ikrar iyidir
quote:
Orjinalden alıntı: mromer911
quote:
kasmadan ikrar iyidir
Öyledir.
quote:
kardeş almanya testleri bunlar ne alaka şimdi cadillac kaç kişi sever kaç kişi kullanırki adamlar en çok tercih edilen vede en iyileri test etmişler
Tabiki almanya testi olduğunu biliyorum ama sonuçta dergi sadece Almanya'ya hitap etmiyor değilmi...
Cadillac ayrıca Dünya'da ilkleri başarmış bir markadır. Cadillac DTS'de, uyduruk bir Amerikan üretimi değildir. Bu 3 aracada sessizlik, konfor, sorunsuzluk olarak rakip olabilir.
quote:
Tabiki almanya testi olduğunu biliyorum ama sonuçta dergi sadece Almanya'ya hitap etmiyor değilmi...
Cadillac ayrıca Dünya'da ilkleri başarmış bir markadır. Cadillac DTS'de, uyduruk bir Amerikan üretimi değildir. Bu 3 aracada sessizlik, konfor, sorunsuzluk olarak rakip olabilir.
Ozaman dergiye mesaj at önerini ilet senin için bu aracıda eklesinler listelerine ve yeni bir test etsinler ve sonrasında sana bir mail atsınlar cadillac 100puan geride kaldı diye.. ilkleri yapmak artık iş değil devamında ne yaptığın önemli
Mercedes kalitesi belli olmuş. Puanlama da hakkı verilerek yapılmış kanısındayım. Ben de bu sınıfta bir araç alıyor olsam S'ten şaşmam.