Şimdi Ara

ÜST LÜX CLUB TEST:Audi A8 2.8 FSI e/BMW 730i/Mercedes S 350 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
13.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mersonun galip çıkması normal ama tipte en iyi AUDI
  • hepsi süper bunların arasına Bentley Continental Flying Spur u da ekliye bilirsin.
  • Ya hala cevap alamadım bu tüketim değerleri kesin doğrumu audi 9 litremi yakıyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhammedda

Ya hala cevap alamadım bu tüketim değerleri kesin doğrumu audi 9 litremi yakıyor ?

9 diyorsa şayet sen ortalamasını 15 olarak gor

Hiç ınanmadım ınanmayacagımda fabrıka verısı tuketım degerlerıne

Virajsız düz yolda sabit hızda yapılan degerlendırmelerdır gıbıme gelıyor.
  • Serhat abi bir ana içim kıpırdadı maksimum kaç yakar acaba 15 geçermi spor kullanımda
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

quote:

Ya hala cevap alamadım bu tüketim değerleri kesin doğrumu audi 9 litremi yakıyor ?

9 diyorsa şayet sen ortalamasını 15 olarak gor

Hiç ınanmadım ınanmayacagımda fabrıka verısı tuketım degerlerıne

Virajsız düz yolda sabit hızda yapılan degerlendırmelerdır gıbıme gelıyor.

9 litre zaten test verisi
  • quote:

Serhat abi bir ana içim kıpırdadı maksimum kaç yakar acaba 15 geçermi spor kullanımda

M54 Motor 5.30i varken bende devirli kullanımda şehir içi 23 gördügüm oluyordu

Belirtmekte fayda var (Araçta chip tuning Egsoz ve dereceli egzantirik vardı)
  • testler zaten bir tartışma değil midir, neden tartışmalar tartışılır ben onu anlamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Apache the Carisma

testler zaten bir tartışma değil midir, neden tartışmalar tartışılır ben onu anlamıyorum

Hocam burda burda o test verisinin ne kadar doğru olduğunu tartışmıyoruz Audi A8 2.8 litrelik motorlusu ne kadar yakar diye öğrenmeye çalışıyoruz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Apache the Carisma

testler zaten bir tartışma değil midir, neden tartışmalar tartışılır ben onu anlamıyorum

Hocam burda burda o test verisinin ne kadar doğru olduğunu tartışmıyoruz Audi A8 2.8 litrelik motorlusu ne kadar yakar diye öğrenmeye çalışıyoruz

Ortalama 15 tir diye tahmin ediyorum.
  • tahmine gerek yok 9litre tüketmiş işte testverbraucht diyor orada
  • S320CDI 4MATIC Tek geçerim piyasada

Bill gates in oğlu olsamda S65 AMG
  • 70 li yıllardaki yine bu 3 markanın testlerine bakın, ordada görürsünüzki mercedes bariz farkla üstündür,
    mesela o yıllardaki bir testte bmw ve auidinin aynaları dısardan elle ayarlanıyordu, mercedesinki içerden ayarlanıyordu,
    vede mercedes hepsinden daha prestijli ve oturarklı ve dolu duruyordu, aradan 50 sene bile gecse mercedes çizgisini kaybetmemiş,
    yine en güncel ve modern mercedes duruyor,
  • Kapıyı açmadan önce
     ÜST LÜX CLUB TEST:Audi A8 2.8 FSI e/BMW 730i/Mercedes S 350

Kapıyı açtıktan sonra
     ÜST LÜX CLUB TEST:Audi A8 2.8 FSI e/BMW 730i/Mercedes S 350

s350

diğerlerinde normal gösterge panelleri var

• Mercedes onları yaparken, Cadillac'ta hafızalı koltuklar, duyarlı uzun far sistemi, odaklanabilen dikiz aynası, elektrikli bagaj, hıza duyarlı hidrolik direksiyon, otomatik vites, otomatik klima, cruise control , 8.2 LT enjeksiyonlu motor vardı. Ama aradan geçen yıllar sonrasında Cadillac geri kaldı, fakat genede çok iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 14 Nisan 2008; 16:57:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Mercedes onları yaparken, Cadillac'ta hafızalı koltuklar, duyarlı uzun far sistemi, odaklanabilen dikiz aynası, elektrikli bagaj, hıza duyarlı hidrolik direksiyon, otomatik vites, otomatik klima, cruise control , 8.2 LT enjeksiyonlu motor vardı. Ama aradan geçen yıllar sonrasında Cadillac geri kaldı, fakat genede çok iyi...

aman hocam cadillac'a sözümüz yok zaten, ben 10 yasındayken bahcede kendime tahtadan bir araba yapıp, işte bu benim cadillacım diye gezerdım mercedesi bilmezdik o zaman

• quote:

Mercedes onları yaparken, Cadillac'ta hafızalı koltuklar, duyarlı uzun far sistemi, odaklanabilen dikiz aynası, elektrikli bagaj, hıza duyarlı hidrolik direksiyon, otomatik vites, otomatik klima, cruise control , 8.2 LT enjeksiyonlu motor vardı. Ama aradan geçen yıllar sonrasında Cadillac geri kaldı, fakat genede çok iyi...

kızma arkadaşım ama konunun Amerikan otomobiliyle bir ilgisi yok be arkadaşım...araban Cadillac değil de Lexus olsaydı onu mu yazacaktın buraya??Lexus da yabana atılacak bir araç değildir, bu 3 araca da rakip olur...ancak konu ve testle alakası yok...buna benzer bir sürü model de yazabiliriz...konu 3 Alman devi Mercedes-BMW-Audi...ayrıca bir Cadillac Eldorado hayranıyımdır...

Bu sınıfta kolay kolay Mercedes'i geçecek bir firma çıkacağını sanmıyorum...her zaman Mercedes en öndeydi ve hep öyle de kalacak diye düşünüyorum...Kesinlikle konfor yönünden mükemmel bir araba...

• Yeniden yapılanmaya girdiler zaten toparlıyolar yavaş yavaş...Gm'nin salak başkanı Wagooner'i atmak lazım ama ilk önce.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

güzel başlık olmuş...
    merso üst sınıfta rakipsiz gibi asaleti yeter..

başlık için tesekkürler
    ayrıca açtığın diğer güzel başlıklar içinde
    5 tane forbest forumu ihya eder

eyvallah dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: forbest

quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

güzel başlık olmuş...
    merso üst sınıfta rakipsiz gibi asaleti yeter..

başlık için tesekkürler
    ayrıca açtığın diğer güzel başlıklar içinde
    5 tane forbest forumu ihya eder

eyvallah dostum

Bugun verdim içine valla açabildigimce konu açtım :) Ama ıh yok tadı cıkmıyor

Forbest sırra sende...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.