Şimdi Ara

ÜST LÜX CLUB TEST:Audi A8 2.8 FSI e/BMW 730i/Mercedes S 350 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
13.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Tabiki almanya testi olduğunu biliyorum ama sonuçta dergi sadece Almanya'ya hitap etmiyor değilmi...

Cadillac ayrıca Dünya'da ilkleri başarmış bir markadır. Cadillac DTS'de, uyduruk bir Amerikan üretimi değildir. Bu 3 aracada sessizlik, konfor, sorunsuzluk olarak rakip olabilir.

Ozaman dergiye mesaj at önerini ilet
    senin için bu aracıda eklesinler listelerine ve yeni bir test etsinler ve sonrasında sana bir mail atsınlar
    cadillac 100puan geride kaldı diye..
    ilkleri yapmak artık iş değil
    devamında ne yaptığın önemli

Devam olarak zayıf olabilir ama abartıldığı kadar kötü değil demek istedim. Zaten sene sonunda üretimi durduruluyor, fabrikada kapanacak. XLS çıkacak bunun yerine.

• sen fazla kendini kandırıyorsun gördüğüm kadarıyla ben audinin motoru üzünden seçtiğimi sölemedim sadece basarılı bir motorun oldugunu belirtmişşim,ha öyle birsey sölediysem buyur kanıtını göster...

audiyi tercih etme sebebim o bana göre mustesem sade ve ağır başlı dizaynı içi cok mu cok hosuma gitmesi....

ayrıca cadillac konusunda sana katılıyorum bmw 5 serisi bile içi cadillac kadar genş olmuyabilir ama daha kaliteli oldgunu görüyrum.....

cadilac yanında sahin demiyelimde 99 model 7 serisi kalmış

quote:

Orjinalden alıntı: mromer911

bence kimse birbirini kandırmasın. bu segmentteki bir arabanın kucuk motorla iyi performans vermişine veya daha az yakmışına gore araba alınmaz.. sen o kadar para ver lüksün tavanı olan bu araclardan birini alacak ol ve konforunu kalitesini görünüşunu vs. geç sırf kucuk motorla gusel iş yaptı az yaktı diye audiyi tercih et. emin ol onları alacak paran olsa son dusunecegin sey bu soledigin seyler olacaktır..
    quote:

Orjinalden alıntı: Audi170hp

2.8 fsı hepsinden güçsüz olmasına rağmen mercedese yakın performans sunması bmw den iyi performans sunması gayet güzel olmuş ayrıca bunlara rağmen en iyi tüketim değerleri audide
    tercihim
    1)Audi
    2)Mercedes
    3)Bmw olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi170hp -- 12 Nisan 2008; 1:53:58 >

• bzim kapının önünde bitane S8 var 4.2 FSI quattro geçenlerde sahibiyle görüştüm adam merso S alıcakmış artık S8 den hangi merso s serisine biner bilmem
  • S8 4.2 litre motora sahip değil...ayrıca S8 sert süspansiyona sahip olan bir araç oldugu için o araçı kullananlar zamanla sıkılabilir M5 kullananlar gibi,konforlu daha yumusak süspansiyonlu araça geçmesi anormal değil
  • 5.2 435 Hp o alet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

5.2 435 Hp o alet.

hayır 5.2 450 hplik atmosferik motora sahip.
  • Amerikan versiyonu 435 hp. Avrupa versiyonu 450 hp ama birde A8 V12 var gene 450 hp, ben olsam onu alırdım. Mercedes'tede var bu durum S600 ve S63 Amg. Ben S600 alırdım gene, zaten spor modunda yeterince sert bu aletler, öyle S takısı, Amg takısına felan ihtiyaç yok bence.
  • avrupa verilerini konusursak daha gerçekçi olur

ayrıca yeni kasa a8 de 600 hp üstü bir motorda gümdemde 6 litre cift turbo olucakmış
  • aracın kucuk motorla mercedese yakın performans sunmasından ve az yakmasından bahsedip sonrada tercihim audi mercedes bmw olur diye sıralamıssın. bunu okuyan bir insan olarak ben ne cıkartmalıyım? cok konforlu oldugu için dısı cok hosuna gittigi için kaliteli oldugu için manasını mı cıkartmalıyım???
    ha o manayı ne kadar zorlasada bir insan cıkartamaz da hadi diyelim cıktı, kalite konfor işçilik gibi konularda mercedesin liderligi aşikar, ama dıs gorunus veya sportif duruş veya ne bileyim heybetli duruş konusundaki gorusler senin kişisel tercihin ister audiyi begenirsin ister bmw yi ona kimse bişey diyemez...
    quote:

sen fazla kendini kandırıyorsun gördüğüm kadarıyla ben audinin motoru üzünden seçtiğimi sölemedim sadece basarılı bir motorun oldugunu belirtmişşim,ha öyle birsey sölediysem buyur kanıtını göster...

audiyi tercih etme sebebim o bana göre mustesem sade ve ağır başlı dizaynı içi cok mu cok hosuma gitmesi....

ayrıca cadillac konusunda sana katılıyorum bmw 5 serisi bile içi cadillac kadar genş olmuyabilir ama daha kaliteli oldgunu görüyrum.....

quote:

bence kimse birbirini kandırmasın. bu segmentteki bir arabanın kucuk motorla iyi performans vermişine veya daha az yakmışına gore araba alınmaz.. sen o kadar para ver lüksün tavanı olan bu araclardan birini alacak ol ve konforunu kalitesini görünüşunu vs. geç sırf kucuk motorla gusel iş yaptı az yaktı diye audiyi tercih et. emin ol onları alacak paran olsa son dusunecegin sey bu soledigin seyler olacaktır..
    quote:

2.8 fsı hepsinden güçsüz olmasına rağmen mercedese yakın performans sunması bmw den iyi performans sunması gayet güzel olmuş ayrıca bunlara rağmen en iyi tüketim değerleri audide
    tercihim
    1)Audi
    2)Mercedes
    3)Bmw olurdu

• daha ne diyorsun audi düşük hacim motorla aynı performansı sunmayı basarmıs işte bunun esi besimi var,demn motoru sayesinde a8 i seçtiğimi belirtmiştin şimdide dizaynı iç fonksiyonel özelliklerini belirtmissin zaten ne kaldı ....
    nasıl mercedsin kalite,konfor,işçilik konularda liderliği aşikar böyle kanunmu varmış tamam s serisi bu sınıfta daha kaliteli ve konforlu olduguda testdede grmüş olduk ama bunu hep böyle diyip manaya getirmek de ilginç olmalı

quote:

aracın kucuk motorla mercedese yakın performans sunmasından ve az yakmasından bahsedip sonrada tercihim audi mercedes bmw olur diye sıralamıssın. bunu okuyan bir insan olarak ben ne cıkartmalıyım? cok konforlu oldugu için dısı cok hosuna gittigi için kaliteli oldugu için manasını mı cıkartmalıyım???
    ha o manayı ne kadar zorlasada bir insan cıkartamaz da hadi diyelim cıktı, kalite konfor işçilik gibi konularda mercedesin liderligi aşikar, ama dıs gorunus veya sportif duruş veya ne bileyim heybetli duruş konusundaki gorusler senin kişisel tercihin ister audiyi begenirsin ister bmw yi ona kimse bişey diyemez...
    quote:

sen fazla kendini kandırıyorsun gördüğüm kadarıyla ben audinin motoru üzünden seçtiğimi sölemedim sadece basarılı bir motorun oldugunu belirtmişşim,ha öyle birsey sölediysem buyur kanıtını göster...

quote:

quote:

tercihim
    1)Audi
    2)Mercedes
    3)Bmw olurdu

• senin soledigin bu arkadasım
    tercihim
    1)Audi

bende diyorum ki bu yazıdan anlasılan senin tercihinin audi olmasının sebebi kucuk motorla iyi performans vermesi ve az yakması gibi anlasılıyor...
    bu yazdıgından sunlar anlasılmaz diyorum konforu iyi işciligi iyi malzemesi iyi vs.vs. bunlar anlasılmaz.
    cunku sen diyosun ki ben sırf az yakıyo motoru kucuk diye tercihim audi olmadı baska seylerde var diyorsun ama bu yazından onlar anlasılmaz acıkca yaz diyorum neyini begendiysen. tamammı canım kardesim mevzu bu kadar.
  • orda audinin düşük motorla düşük hp ile daha cok performans verip ekonomi sunmasını basarı oldugunu kasetmişşim yoksa motor yüzünden a8 i tercih ettiğiimi belirtmemisim,ama bir araçda en önemli kavramda motordur...tabi bana göre

konfor önemli değil bnm için s serisi 7 ve a8 den konforlu olsun zaten bindiği araçların cogu küt alısıgım,kalite a8 de 7 seriside baya kaliteli,dizayn göreceli kavramdada a8 en iyisi bana göre demek sorun yok...
  • araba dunyasında yapılan yorumlardaki en buyuk genel yanlıs sudur; en iyisi bu veya en iyisi bence bu demek.. cunku eger ortada bir sınıfta bir segmentte geçilemeyen, belirlenmiş olan segment içi yapıyı en iyi temsil eden arac milyonlarcası tarafından kabul gormusken cıkıp en iyisi o degil bu veya bence en iyisi o deigl bu demek abesle iştigal eder. denilmesi gereken sey sudur, evet biri daha iyi olabilir ancak ben bunu tercih ederim veya bence bu aracın tipi daha guzel ve ben bunu alırım.
    simdi audi170 kardesim sen de basta benim tercihim dedin sonra diger unsurlar beni ilgilendirmez ben yinede audiyi alırım dedin orada problem yok ama cıkıpta bence en iyisi audi dersen genel kanıyı yıllardır aşikar olan yıkılmaz yenilmez konumdaki S serisinin tahtını bir benceyle bitirmiş olman yanlıs olur.
    onun için ilk baslarda dedigin gibi senin tercihin audi kısmında hem fikir olup orada kalalım bence...
  • güzel başlık olmuş...
    merso üst sınıfta rakipsiz gibi asaleti yeter..

başlık için tesekkürler
    ayrıca açtığın diğer güzel başlıklar içinde
    5 tane forbest forumu ihya eder
  • en iyisi diye bir yorum yazdıgımı hatırlamıyorum,yazmadıgım yorumları saptırmakta ilginç olmalı a8 dizayn olarak en iyii yazdım bunda anlasılmıycak birsey yok dizayn olarak ''EN İYİSİ'' tabi bana göre,aslında s320 ile 180-200 bin euro fiyatlarda o fiyata ne motorlu 7 serisi ve a8 mevcut...konfor olarak ta yine uzattıkca uzatıyorsun bnm için önemli değil gençim tercihlerim bunun dogrultusunda.....benm tercihlerimde seni ilgilendircek bir durum da yok hadi iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi170hp -- 12 Nisan 2008; 13:40:56 >
  • arkadaşlar genelde bu tür testler almanca oluyor
    bu testleri anlamak için
    http://babelfish.altavista.com/
    adresine linki kopyalayabilirsiniz böylece çoğu kelimeyi ingilizce görebiliyoruz...
    sonuçları fln büyük çoğunluğunu çevirebiliyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 12 Nisan 2008; 13:38:10 >
  • ya bu Audi170hp kim bee :)
    bizim ewin önünde S8 4.2 quattro var diyorum adam S8de 4.2 quattro yok dio
    arkadaş biraz acami sanırsam ama adalet yerini bulmuş
  • S8 in 4.2 motora sahip değil 5.2 lik 450 hplik atmosferik motora sahip ilk kendin öğren sonra gel lagaluga yapma zararlı cıkarsın

ha dediğin s8 cok eskiyse birsey diyemem
    quote:

Orjinalden alıntı: ..TuNç..

ya bu Audi170hp kim bee :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telekem -- 12 Nisan 2008; 14:58:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: telekem

S8 in 4.2 motora sahip değil 5.2 lik 450 hplik atmosferik motora sahip ilk kendin öğren sonra gel lagaluga yapma zararlı cıkarsın

ha dediğin s8 cok eskiyse birsey diyemem
    quote:

Orjinalden alıntı: ..TuNç..

ya bu Audi170hp kim bee :)

vay vay vay ER'imiz konuştu peh peh peh
    tmm abi sen nası diosan öle olsun .....

• Audi ye binsem gözüm hem 7 serisinde hem de S serisinde kalır..

Bmw ye binsem gözüm sadece S serisinde kalır..

Mercedes e binsem gözüm kaputun ucundaki yıldızda kalır..Gerisi boş..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.