Merhabalar herkese, ben güncel olarak Corsair K95 Platinum XT Cherry MX Speed switch klavye kullanıyorum. Klavyemi 4 yıldan uzun süredir memnuniyetle kullanıyorum fakat yakın zamanda değiştirmek istiyorum. Normalde uzun süredir almayı planladığım klavye Corsair K100 RGB'ydi, fakat ABD fiyatı $170 (güncel kurla 5825 TL) olan bir klavyenin ülkemizde 17000 TL gibi bir fiyattan satılması yüzünden fikrimden vazgeçtim. Şu anda yeni bir klavye arayışındayım ve fikir önerilerine açığım. Seçimimde belirleyici olacak birkaç noktadan bahsetmek istiyorum. Bunlar: - Bütçede sınır yok. - Size olarak %100 ve TKL tercih ediyorum, compact klavye tercih etmiyorum. - Yoğunlukla FPS/Battle Royale türü oyunlar oynuyorum. - TR layout tercih ediyorum. (opsiyonel) - Performans ve konfor yanında uzun kullanım ömrüne de çok önem veriyorum. - Geçmiş tecrübelerimden dolayı Logitech klavye tercih etmiyorum (markaya karşı bir düşmanlığım yok, mouse ve kulaklığım logitech) Bahsettiğim çerçeveye uygun ürün tavsiyelerinde bulunursanız sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum, iyi forumlar. |
Bildirim