Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Ust seviye kaliteli deri kosele ayakkabilar Satın Al 27 Mayıs 2018 08:27 1 1 Ust seviye kaliteli deri kosele ayakkabilar Herkese hayrli ramazanlar Ayakkabilarimiz ici disi deri tabani koseledir 1. sinif ve kalitelidir Kendim fabrika calisaniyim. bu ayakkabilar turkiyedeki unlu ve pahali ayakkabi markalarinin serilerinden kalan ayakkabilardir.istediginiz soruyu sorabilirsiniz. Devamli guncel tutmaya calisicam.Lutfen modellerde numara sorunuz ve lutfen derimi diye sormayiniz ici disi deridir koseledirSize kutusu torbasi 1 kucuk 1 buyuk cekcek olarak ulasicak Ist ici k.cekmece cennet metrobus duraginda elden diger illere kargo bizden olarak mng kargo ile gonderebilirimbu ayakkabimiz yesil floter deri kahve suettir ici disi deridir taban evadir numara vardir Bu ayakkabi antik alkollu bordo ici disi deridir taban koseledir (lutfen hakiki derimi diye sormayiniz)Bu ayakkabimiz tamda yasadigimiz mevsimin ayakkabisidir rok diye gecer heryeri deridir taban koseledir (celikli taban omadigi icin ayaginiz cok rahat eder(tecrube ile sabittir) cok rahattir. Lutfen numara sorunuz bu 3 model aymodd ayakkabi fuari icin yapilmisti yetismeyince kaldi hepsi 42 numaradir antik alkollu deridir ic dis deri ve koseledir Bordo antik alkollu orgudur(baski degildir) sadece 44 numara tek kalmistir ic dis deri koseledir Bu ayakkabimiz baskili antiktir koseledir ici disi deridir cok rahattir lutfen numara sorunuz Bu ayakkabimiz ici disi deridir rugandir koseledir Surekli guncel tutmaya calisicam lutfen marka sormayiniz burdan direk marka vermemem 535 840 47 82 whatsapptan bu sorulariniza cvp verebilirim Yok ben illa su marka istiyorum derseniz en kral markyi 100 tl ye basiyorlar haberiniz olsun 1 tane klise denen metale bakiyor kalite marka ile olmaz. istediginiz herseyi sorabilir danisabilir herturlu yorumu yapabilirsiniz. herkese hayirli forumlar hayrli satislar Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 180 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Ust seviye kaliteli deri kosele ayakkabilar