Şimdi Ara

Üst Seviye Kulaklık Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler fikrinizi paylaştığınız için. Ben de dinlediğim müzikte detaya çok önem veriyorum, seçimde kuşkusuz önemli bir husus. Bu kulaklıkları nereden bulabilirim yurtiçinde peki? Yurtdışından ısmarlamak güvenli mi? Gümrük durumu ne oluyor?
  • 500 tl ye kadar çıkana SM3 önerilir nokta vuruş yapsın uzun süre kulaklık arayışında olmaz.
  • Daha önce bu satırlarda SM3 hakkında yapmış olduğum yorum detaylı dinleme yapılmadan yazılmış olduğundan ve detaylı dinleme sonucunda fikrimin değişme ihtimali olduğundan dolayı yorumum tarafımdan silinmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CENTAURO -- 25 Kasım 2010; 14:26:29 >
  • SM3 deneyerek anlaşılacak bir kulaklık değil. İnsan belli bir süre dinledikten sonra kulaklığın neler yapabildiğine şaşırıyor..
  • Arkadaşlar günaydın, iyi bayramlar öncelikle herkese. Aslında bir kez daha sordum ama bu sefer daha net sorayım, pek dikkat çekmemiş olsa gerek geçen sorduğumda. Bu kulaklıkları nereden alıyorsunuz? Örneğin SM3 veya bir Westone 3? Yurtdışından ise nereden ısmarlıyorsunuz? Gümrük sıkıntısı yaşanıyor mu? Yurtiçinde nereden buluyorsunuz?
    Bu arada SM3'ün de internetteki bütün incelemelerini okudum neredeyse. Herkes öve öve bitiremiyor ama işte fiyatı da benim ayırdığım bütçeyi bir miktar aşıyor. Bu nedenle kararsızım.
  • W3 TR'de zaman zaman 2. el bulunabiliyor ayrıca birçok alışveriş sitesinde satılmakta. Ama SM3 üretici sitesinde satılmakta ve gümrük problemi yaşanmakta. (Gerçi bir sitede satış yapıldığını gördüm ama TR'ye gönderim yapmıyordu) Faturalı gönderim yapıldığı için gümrükte takılır ve 500 civarı bir masraf çıkar.
  • @tog-teber..
    İstediğiniz sınıfa giren kulaklıkların hepsi gümrükte takılma riski taşıyor..
    CK10 ve PFE es geçilemeyecek kulaklıklar tabi ama bence arkadaşların dediği gibi SM3 almak noktayı koymak demek..
    Hele ki şu an Türkiye de bulma şansınız var ve bütçe olarak yetişebilecek konumda iken..
  • Tam olarak nedir SM3 ün fiyatı? Yurtdışinda ve türkiyede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diyez görünümlü Bemol

Tam olarak nedir SM3 ün fiyatı? Yurtdışinda ve türkiyede?

600 lira civarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebo01

quote:

600 lira civarı.

Daha önce dinlemedin. O yüzden kulaklık hakkında yorum yapamayacağım. Ben müzikle uğraşan birisiyim. Bende kaliteli müzik dinlemeyi severim. Ancak bir kulaklığa 600 tl vermek bana mantıksız ca geliyor
  • Bence de

Ben de müzikle uğraşıyorum, Winamp'de liste felan oluşturuyorum, DJlik yapıyorum ama fakat kulaklığa o kadar para vermek saçma

quote:

quote:

quote:

600 lira civarı.

Daha önce dinlemedin. O yüzden kulaklık hakkında yorum yapamayacağım. Ben müzikle uğraşan birisiyim. Bende kaliteli müzik dinlemeyi severim. Ancak bir kulaklığa 600 tl vermek bana mantıksız ca geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 17 Kasım 2010; 10:46:49 >

• Açıkçası ben de fiyat konusunda gidip geliyorum :) En azından PFE ile sakin bir giriş yapsam üst seviye IEM'lere daha iyi olacak gibi gözüküyor ekonomik olarak. Sizin verdiğiniz Phonak'ın cep telefonunu aradım ve bir bey çıktı. Sanırım uykudan da uyandırdım ama saolsun hiç seviyesini bozmadan bana bilgi verdi. 230 TL olarak belirlenmiş fiyatı PFE'nin. İşin ekonomik yanı da tabii ki çok önemli.

quote:

Orijinalden alıntı: H.

Bence de

Ben de müzikle uğraşıyorum, Winamp'de liste felan oluşturuyorum, DJlik yapıyorum ama fakat kulaklığa o kadar para vermek saçma

quote:

quote:

quote:

600 lira civarı.

• sahibinden.com'da ilan açmışlar, kredi kartı ile tek çekim olarak 229 liraya alabiliyorsunuz. nakit alamayanlar veya kredi kartı ile almak isteyenler için iyi bir seçenek.

edit: biraz daha uygun fiyata 2. el de alabilirsiniz tercihiniz doğrultusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Titanium -- 17 Kasım 2010; 12:25:10 >
  • Benim merak ettiğim, bu ilandaki ürünün hangi versiyon olduğu. Araştırdığım kadarıyla PFE'nin PFE 022, PFE 111 ve PFE 121 versiyonları var. Benim istediğim ve son versiyon olan PFE 121.
  • Son versiyon diye birşey yok. Perfect bass olanların dışındakilerin hepsi aynı kulaklık. Modellerinin farklı olması mikrofon ve renk farklılıkları yüzünden. Mesela Mikrofonsun beyaz 111 iken mikrofonlu beyaz 121, mikrofonsuz siyah 112 iken mikrofonlu siyah 122. Perfect bass olan daha basslı versiyonunun mikrofonsuz olanı 012, mikrofonlu ise 022.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebo01 -- 17 Kasım 2010; 12:33:29 >
  • sahibinden.com'da dördü de var, 2. el sayfasındaki ilandaki ürün ise 111
    mikrofonsuz beyaz 111,
    mikrofonsuz siyah 112,
    mikrofonlu beyaz 121,
    mikrofonlu siyah 122,
    perfect bass modelleri ise 012 ve 022

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Titanium -- 17 Kasım 2010; 12:53:05 >
  • gelen uyarı üzerine edit ,

yanlış bilgiymiş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muşmula -- 17 Kasım 2010; 16:19:00 >
  • Evet sorumu yanlış sormuşum fakat v2 dedikleri bir sürüm gerçekten var. Bir çok yerde gördüm internette. Benim yukarıda yazdıklarım gibi değil ama ayrım, onun farkındayım.
  • model ile versiyonun bir alakası yok ki. piyasadakilerin hepsi yeni seri. ya ekşisözlükteki açıklamada bir hata var ya da ben tam anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.

Bence de

dimi ya.. aklın yolu bıriçzıton..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.