Şimdi Ara

Üst seviye pc topluyorum yardım (Bir de laptop satıyorum 1070li ilgilenenler içeri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Öncelikle bu işlerden çok anlamam ve piyasaya da hakim değilim o yüzden yardımınızı istiyorum.Hepinize şimdiden teşekkür ederim

Bütçe:9000 tl

İstenilen özellikler:

*Ryzen 2700/2700x ve ya ryzen 3 serisi işlemcileri beklemek
    *GTX 1070ti/1080/1660ti/rtx 2060 ekran kartlarından birisi
    *144/120 hz ve ya 4k 60hz üzmeyecek bir monitör
    *16 gb 3200 mhz ve üzeri ram
    *Anakart konusunda sıkıntı çekmek gerçekten istemiyorum.1000 tl anakarta ayırabilirim.Güzel önerilerinizi bekliyorum bu konuda
    *250 ve ya 500 gb nvme ssd/ Hard disk gerekli değil elimde var
    *psu önerisi
    *kasa önerisi

not1:ikinci el düşünmeli miyim özellikle ekran kartında?
    Not2: Elimde şu an i7-7700hq ve 1070li bir laptop var satın almak isteyenler dm yolu ile ulaşabilirler.Masaüstünü alınca boşa çıkacak o sebeple satıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Bilinmeyen -- 23 Haziran 2019; 17:56:40 >

• laptop u sat eldeki parayıda hemen suan dolara çevir temmuz 7 sinde yeni ryzen işlemciler geliyor oangöre hareket edersin
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.doların yükseleceğini mi düşünüyorsunuz?
  • By_Bilinmeyen B kullanıcısına yanıt
    hem o hemde yeni ürünler buraya anormal kazık gelcegi için usa amazondan siparis verirsiniz normal fiyatına gelir
    teşekkürler başka önerileriniz olursa açığım hocam
    up
    up
  • 3. nesil amd leri bekle, birşey kalmadı zaten. testler döküldükçe kararını verirsin.
    Hocam ben dediğiniz gibi yapmayı planlıyorum ama doları kredi kartına nasıl yükleyeceğim?
  • Kredi kartıba dolar atamazsınız en para açtırıp prada hesap açaraınız dolar alırsonız
    Bende nakit dolar var bunu hesavıma aktarma şansım yok mudur?
  • LifeforRelic kullanıcısına yanıt
    Bankanizla gorusup dolar hesabi actirin. Internet bankaciligindan kendiniz de acabilirsiniz bazi bankalarda. Sonrasinda ATM ye gidip hesabiniza TL yatirir gibi doviz hesabiniza dolari yatiracaksiniz. Her banka-bankamatik desteklemeyebilir. TEB ve YKB de sorun yasamadim simdiye kadar.
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.