Bildirim
Üst seviye RGB ve makro tuşlar! Razer BlackWidow v4 Pro - İnceleme
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü,
1 Mobil,
1 iOS

Giriş
-
Klavye güzelmiş gerçekten de o monitörde boynun ağrımıyomu dostum ya 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
V3 versiyonuyla alakalı başka bir inceleme altına yazdığım yorumu direkt copy paste yapayım. ''BlackWidow V3 Green Switch kullanıyorum. 3.yılı dolmadan E, T, C, F, S tuşları her 3-4 basımdan sonra çift basmaya başladı ve bir yerden sonra insan çıldırıyor. 8-10 sene çatır çatır kullanırım diye aldığım klavye böyle yarı yolda bıraktı. Ayrıca Synapse yazılımı bir garip, pc açıldığında bazen programı kapatıp açmak gerekiyor çünkü ilk başta bazen klavye çalışsa bile ışıklar stok haliyle yanıyor sonra aç kapa yapınca benim düzene giriyor. Bir daha Razer klavye almam aldırmam, kronik bir çift basma sorunu olduğu çok yerde yazıyor.'' Ek: Bu yorumu yazdıktan hemen sonrasında da numeric tuş takımında 2 ve 9 tuşu da çift basmaya başladı, yani bir yere şifre girerken insanı ne hale sokuyor siz düşünün.
-
V3 ve V4 modellerinde kronik bir problem bahsettiginiz durum. Bende her iki model de gerceklesti bu durum. Ancak Razer'a RMA basvurusu yaptigimda klavyeyi gondermeme bile gerek kalmadi. Sadece klavyelerin kablosunun kesilmis sekilde bir resmini iletmem yeterli oldu her ikisinin de yenilerini gonderdiler. Oldukca hizli ilerleyen bir RMA sureciydi ve oldukca tatmin edici. Ilk baslarda bende sizin gibi sinirlenmistim duruma alali 2 ay oldu V4 pro modelinde 2 kez basma olayi V3 pro modelinde ses problemi oldu. Su anda her iki klavyede sorunsuz calisiyor.
-
Anlıyorum. 2.senesi dolduktan 3-5 ay sonra oldu bendeki durum, garantisi bitmemiş olsa sonuna kadar hakkımı ben de arardım.
-
trustta 1. versiyonunun çakması vardı yıllardır kullanıyorum valla. O bile güzel. Arada tuş basmama problemi olunca çakmak gazı sıkıyordum yine devam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X