MSI bir notebook bakıyorum. Çok basit kriterler aslında fakat bulamadım hiçbir yerde. Model önerebilecek biri var mı?
İstenilen özellikler şu şekilde:
Markası MSI olmalı
Ekranı 16 inç veya daha büyük olmalı
Taşınabiliritesi yüksek olmalı. Yani GT serisinden değil, mümkünse en mobil versiyonlarından, en ince ve en hafiflerden olmalı
En az 1TB hafıza. (SSD olarak minimum 512GB, gerisi önemli değil toplam 1TB olacak şekilde) (örnek kombinasyonlar: 512GB SSD + 1TB HDD. / 1TB SSD. / 512GB SSD + 512GB HDD vs)
Ram minimum 8GB olmalı
Ekran kartı önemli değil, her şey olabilir
Alındıktan sonra hiçbir parça eklenmeyecek/değiştirilmeyecek şekilde olmalı. Yani "Şu 256GB'lığı al, sonra SSD'yi sök yerine 512GB'lık tak" gibi ihtimaller söz konusu değil. Alındığı gibi hiçbir işlem yapılmadan kullanılabilir olmak zorunda
Elbette Türkçe klavyesi olmalı
Bu şartları sağladığı sürece üst fiyat limiti yok.
2 gündür işin içinden çıkamadım. Çok da zor kıstaslar değil sanki istediklerim fakat bulamadım herhangi bir model. Bir umut aranızdan biri çıkar da "ben bu modeli biliyorum, şudur" der diye konu açayım dedim.
Teşekkür ederim
Aradığın en yakın model gf65thin
quote:
Orijinalden alıntı: ykalayci
Bu mesaj silindi.
İlkinin hafızası 512GB, minimum 1TB olmalı. İkincisi de GE serisi olduğu için taşınabiliritesi düşük; 28mm kalınlık ve 2.66kg ağırlık. Örnek olarak gönderdiğim bilgisayarın kalınlığı 19mm ve ağırlığı 2.28kg.
BatuhanssssB
kullanıcısına yanıt
Bu hiç olmadı hocam hafızası 512GB olduğu gibi (minimum 1TB olarak belirtmiştim) ekranı da 15,6inç (tercihen 17,3inç ama minimum 16inç olmalı)
tatolineT
kullanıcısına yanıt
tatolineT
kullanıcısına yanıt
tatolineT
kullanıcısına yanıt
İzninizle hafızayla ilgili maddeyi tekrar paylaşmak isterim:
En az 1TB hafıza. (SSD olarak minimum 512GB, gerisi önemli değil toplam 1TB olacak şekilde) (örnek kombinasyonlar: 512GB SSD + 1TB HDD. / 1TB SSD. / 512GB SSD + 512GB HDD vs)
Bu gönderdikleriniz modellerde ya şartlarda olduğu gibi minimum 512GB SSD yok, ya da toplam 1TB hafıza yok.
Yanılıyorsam lütfen düzeltin
tatolineT
kullanıcısına yanıt
Kolay gelsin o zaman
BatuhanssssB
kullanıcısına yanıt
Sağ olun hocam, fakat yokmuş zaten böyle bir model şu an için Türkiye'ye üretilen MSI'larda. O yüzden en son şu modeli almaya karar verdim kalınlığı fazla bile olsa: