benmde edok kocaeli merkez çıktı muhabere olarak kardeş acemi izmir narlıdere. @dede korkut 68
Benim acemilikte narlıdere . narlıdere de buluruz inş birbirimizi . zaten bizde başka pek yok gibi kocaeli ' ye giden narlıderede. benimkide muharebe .EDOK MUHAREBE HİZMET DESTEK EĞİTİM K.LIĞI KH. VE DES.GR. BKM.TK./KOCAELİ İZMİT . sınfta bakım zaten .
dede korkut 68D
kullanıcısına yanıt
edok muharebe hizmet destek eğitim k.lıgı kh ve des gr kh ve kh bl sınıf muhabere memleket yozgat ama manisada ikamet ediom isim neydi hocam cemal arslan @dede korkut 68
cemalarslan66C
kullanıcısına yanıt
seni gördümde üye oldum saten :)
ismim halil . bende Aksaray'da oturuyorum sınıflarda aynı olsaymış tam olurmuş ama genede aynı yerdeyiz . ben 14 ünde teslim oluyorum inş . siz ne zaman teslim olacaksınız . bende biri çıkarmı diye askerlikten sonra üye oldum yeni sayılırım bende yani .
dede korkut 68D
kullanıcısına yanıt
14 ünde teslim olcam bende öğlen vaktinde felan benm yolum kısa 40 dakka :)) http://facebook.com/cemalarslan66 face adresim inş sıkıntı çekmeyiz haberlerşiriz gitmeden gene
inş ya benim yol uzun ya bende sabah teslim olurum sanırım . görüşürüz inş gene
arkadaşlar hortlatacam ama kocaeli edok hakkında bilgi verebilirmisiniz? ben 354. dönem olarak gelicem acemilikten sonra. birde sınıfım ikmal. hiç tanıdığınız ikmalci var mı orada, ne iş yaparlar ? birde telefon konusunu merak etmekteyim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme