Şimdi Ara

usta birliği edok kocaeli olan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • edok hakkında bilgisi olan varsa paylaşalım .

• dede korkut 68 D kullanıcısına yanıt
    benmde edok kocaeli merkez çıktı muhabere olarak kardeş acemi izmir narlıdere. @dede korkut 68
  • Benim acemilikte narlıdere . narlıdere de buluruz inş birbirimizi . zaten bizde başka pek yok gibi kocaeli ' ye giden narlıderede. benimkide muharebe .EDOK MUHAREBE HİZMET DESTEK EĞİTİM K.LIĞI KH. VE DES.GR. BKM.TK./KOCAELİ İZMİT . sınfta bakım zaten .
    edok muharebe hizmet destek eğitim k.lıgı kh ve des gr kh ve kh bl sınıf muhabere memleket yozgat ama manisada ikamet ediom isim neydi hocam cemal arslan @dede korkut 68
  • cemalarslan66 C kullanıcısına yanıt
    seni gördümde üye oldum saten :)
  • ismim halil . bende Aksaray'da oturuyorum sınıflarda aynı olsaymış tam olurmuş ama genede aynı yerdeyiz . ben 14 ünde teslim oluyorum inş . siz ne zaman teslim olacaksınız . bende biri çıkarmı diye askerlikten sonra üye oldum yeni sayılırım bende yani .
    14 ünde teslim olcam bende öğlen vaktinde felan benm yolum kısa 40 dakka :)) http://facebook.com/cemalarslan66 face adresim inş sıkıntı çekmeyiz haberlerşiriz gitmeden gene
  • inş ya benim yol uzun ya bende sabah teslim olurum sanırım . görüşürüz inş gene
  • arkadaşlar hortlatacam ama kocaeli edok hakkında bilgi verebilirmisiniz? ben 354. dönem olarak gelicem acemilikten sonra. birde sınıfım ikmal. hiç tanıdığınız ikmalci var mı orada, ne iş yaparlar ? birde telefon konusunu merak etmekteyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.