Şimdi Ara

USTA BU HATA KODLARINI ANLAYAMADI BİLENİNİZ VARMI ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım peugeot 207 1.4 hdi araç motor sıcakkende sogukkende geç çalışıyordu bazen seyir halinde stop ediyordu rölantide 0.8-0.6 devir arasında oynuyordu bi süre sonra stop ediyordu.Makinaya bağlattım yakıt basınç regülatörü(sensörü) hatalı dediler.Temizlettim ama düzelmedi yenisi 300 tl civarı dün aracım sabah çalışmadı usta ether vs gibi uğraştıysada çalışmadı sebebi basınç sensörünün artık tamamen bozulmuş olması mı yoksa pompa mı bozuldu? sizce çıkma pompa alsam düzelir mi ? başına bu tür bi sorun gelen varmı akıl verirseniz çok memnun olurum saygılar..

aracı bilgisayara baglattıgımda bu hatalar verdi lütfen tanıyanlar bilenler bilgisini paylaşsın ?
     USTA BU HATA KODLARINI ANLAYAMADI BİLENİNİZ VARMI ? USTA BU HATA KODLARINI ANLAYAMADI BİLENİNİZ VARMI ?

• merhaba aracın mazat hortumlarında sorun olabılır hava yapıyordur ve hava yaptıgında o arızayı verebılır ust kapagı ac sabah elceh var sıyah otomatık elle sertlestır ve normal calısırsa sorun onda
  • ether sıktık dakıkalarca elımızle hava almaya calıstık yınede olmadı calısmıyor hala ;/
  • ÇÖZÜLDÜ ARKADAŞLAR ARABANIN GEÇ ÇALIŞMASI YOLDA KESİLMESİ HEPSİ DÜZELDİ SORUN DEPOYA GİREN BORUNUN BİRİSİNİN ÇIKIK OLMASIYMIŞ MİLYARLARIN GİDECEĞİNİ DÜŞÜNÜRKEN 20 TL YE HALLETTİRDİM..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.