Şimdi Ara

Üsta kapak yapıldı araba çekilmiyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 96 Model Eskortum var. 1.6 motor karburatörlü. Araç buji yağladı bende tamirciye götürdüm. bujini birini yağlamış sökerlerken bujinin yarısı içerde kaldı motorun üst kapağını söktüler. Sonradan kapağın kenarının çatlak olduğu anlaşıldı. neyse kapağa dikiş attıdık. contalar keçeler herşeyi değiştirdik. bu arada yağ yağ filtresi dahil değişti. 500 ytl masraf ettik. Şu anda araba çekişten düşmüş durumda bugün yeniden tamirciye götürdük. adam bırak bakarız dedi bizde bırakmadık gaz ayarı yaptırdık yeniden şu anda araba çok geç hızlanıyo acaba neden olabilir çözüm önerilerinizi bekliyorum. İyi günler

• segman veya siboplardan kaçırıyor olabilir. Aracınızda kompresyon kaçğı olmalı.Bujiniz söküldüğünde yağ var mıydı?
    eğer cevap evet ise silindire yağ kaçmasının 2 anlamı var ya silindir gömleği veya segmandan kaçırıyor ki masraf okkalı olur. Hadi hayırlısı iyi temennide bulunalım.
  • Üst kapağın neresinde çatlak vardı?
    Bu benim yaptığım bir meslekti zamanında da...
    metalokçuluk derler buna:)
    Sizin kapak alimünyumdan yapılma o yüzden civata ile dikme işlemi yapılamaz!
    Ancak alimünyum kaynak olabilir.
    Çekiş sorunu için de @vezir yazmış gerekenleri...
  • Arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim.tamiratı yapan arkadaşa bugün öğlen bıraktım tekrar aracı daha arayan soran yok. Bakalım inşallah yanılırsınız :)) Aslında arabanın çekişi düzeliyo gibiydi ancak geç topluyo araba. sanki ilk basta arabayı bişey sıkıyo sonra bırakıyo gibi.Bakalım yarın haber inşallah. iyi akşamlar
  • Arabaya subap ayarı yapıldıysa ilk zamanlar çekişten düşer.Sonra eski haline gelir diye biliyorum
  • Nedenki?
    quote:

Orjinalden alıntı: elk_35

Arabaya subap ayarı yapıldıysa ilk zamanlar çekişten düşer.Sonra eski haline gelir diye biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.