Bildirim
Üstadlar bu arabayi alayimmi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam gidin bir deneme sürüşü yapın ve ustanız varsa gösterin aracı.otomatik vites robotize bir şanzıman olduğu için biraz silkeleme ve geç algılama yapar.ama aracın normalde kullanılması çok pratik ve zevklidir ben 1200 motor benzinlisini kullanıyorum gayet rahat ve yumaşak bir kullanımı var ben tavsiye ederim. -
Bu araçtan ve satıcıdan uzak dururdum.
Full+full yazmış araç donanım olarak boş üstü. Full değil.
Arka cam otomatik yazmış değil, otomatik kararan dikiz aynası yazmış bu da yok. Bunu gibi üç beş tane daha yazılan şey yok. Kim bilir daha neler çıkacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 9 Haziran 2018; 23:36:52 > -
Tesekkurler hocam yorumunuz aklimda bu model benimde hosuma gidiyor km si cokmu acaba karar veremedimquote:
Orijinalden alıntı: alpikom
hocam gidin bir deneme sürüşü yapın ve ustanız varsa gösterin aracı.otomatik vites robotize bir şanzıman olduğu için biraz silkeleme ve geç algılama yapar.ama aracın normalde kullanılması çok pratik ve zevklidir ben 1200 motor benzinlisini kullanıyorum gayet rahat ve yumaşak bir kullanımı var ben tavsiye ederim. -
Hocam oralari bende okudumda adam biyerden direk kopyala yapistir yapmis galiba
Onun haricinde expere soksak 200 lira verip dedigi gibi degisrn yok 3 parca boya ciksa alinirmi nasi
Araba gozune temiz geldi kmsi aklima takildi ne bilim ariyirum bayadir bulamadim valla bisey cikmaza girdim sanki -
tam al satçı işi araba ve ilan diyecektim ki galericiymiş zaten. 30 bine almıştır bu aracı -
kilometresi gayet normal hocam tabi doğruysa .ama bu araç olmasada clio 3 lere bakmaya devam edebilirsin sorunsuz araçlardır.manuel bulursan daha iyi olur senin için.arkadaşında dediği gibi bazı özellikleri abartmış olabilirler galeriden değilde sahibinden almanı tavsiye ederim birde muhakkak expertiz yaptır derim.quote:
Orijinalden alıntı: mami_24
Tesekkurler hocam yorumunuz aklimda bu model benimde hosuma gidiyor km si cokmu acaba karar veremedim
Alıntıları Göster -
Hocam Valide hanimda kullanicak otomatik bakiyoruz ondan dolayi sahibindendeki bu ayarda butun clio 3 lere baktim bu fiyat digerlerine gore abarti durmuyo bunu gorme niyetindeyim experde yaparim inşAllah sagolun -
hayırlısı diyelim ozaman.biraz geri kaçırma yapar bu şanzıman valide hanım kullanıcaksa yokuşlarda falan iyi ayarlaması lazım.hanfendiyede tecrübe ettir almadan.quote:
Hocam Valide hanimda kullanicak otomatik bakiyoruz ondan dolayi sahibindendeki bu ayarda butun clio 3 lere baktim bu fiyat digerlerine gore abarti durmuyo bunu gorme niyetindeyim experde yaparim inşAllah sagolun -
Arastirdim biraz bu robotize şanzimanlar pek olumlu geri donus almamiş sapitmalar v.saire oluyormus bize gore degil galiba -
evet bu yönden sıkıntılı.benzinli düşünürsen 2012 - 2014 arası otomatik hyundai 120 leride tavsiye ederim sorunsuzdur şanzımanı ama malesef yakıt tüketimi çok fazladır lpg siz binilmez.quote:
Arastirdim biraz bu robotize şanzimanlar pek olumlu geri donus almamiş sapitmalar v.saire oluyormus bize gore degil galiba -
Eyvallah hocam cok sagolun ben arastirmaya devam edeyim en iyisi -
Bayan kullanacaksa benzinli otomatik i10 bakın bence yeni kasa. 40-45 arası bulunur. Daha sorunsuzdur, sürpriz yaşamazsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 10 Haziran 2018; 11:20:59 > -
aynı kasanın 1.2 benzinli otomatiğini kullanmıştım
vitesi ömür törpüsü çoğu zaman manuel kullanmak zorunda kalıyordum -
Baktim onada cok kucuk geldi gozume bayagi giris segmenti galiba -
Kesinlikle hocam manuelden devsirme bir sanzimais robotize diye geciyor bosa para vermeye gerek yok -
Hocam bu kasanın benzin otomatiginin şanzımanı güzel diye biliyorum lpg düşünürseniz ona bakin -
Hocam lpg dusunmuyoruz bu kasanin tam otomatigi guzel kaydirma yapmiyormus ama bu robotize sanzimani manuel olarak kullanicaklar alsa daha iyiymis -
Bunu alacağına 1.5dci fluence al hem geniş hem rahat -
Hocam hachback alicaz ufak olmasi lazim valideninde kullanicak olmasi icin
Opel corsa. 2011-2012 bakiyorum onlarin yari otomatikleri yokusta filan kaydirma yaparmı acaba
Benzer içerikler
- 2012 tiguan 1.4 tsi sport style yorumlar
- citroen e-c4x kullanıcı yorumları
- bedelsiz hasar kaydı nedir
- e250 cgi alınır mı
- ford b max yorum
- renault logan
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X