Şimdi Ara

Üstadlar!!canon mp150-16--170-180 serisi hakkkinda yorum lütfen??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cok fonksiyonlu yazıcı(yazici-tarayici-fotokopi) almayı düsünüorum.ve forumda yaptigim kücük bi arastirma sonucu canon almaya karar verdim.daha once hp düsünodum ancak yazilanlari okuduktan sonra canona karar verdim .canon mp pixma mp150-160-170-180 serisinden hangisini almaliyim?tabi bu tercihte kartusun sorun cikarmamasi cok onemlidir dostlar.

Ayrıca bu kartus doldurtmadan ziyade kartus doldurmayi kendim yapmak istiyorum.Ancak forumda okadar yazi varki kafam karıştı.Bu konuya açıklık getirirseniz cok memnun olurum.

< Ve ayrica fiyat üst limitim:160 ytl>

Şimdiden teşekkürler.
    Abdulmecit Aksu

• Ve ayrica mp460 da hosuma gitti yani sanki mp180 den daha gelismis gibi.(umarim kartus sorunu yoktur).ayrica fiyati bu yazicinin min. ne kadara bulnur ki??
  • o yukardaki canonların yani 150.....180 serilerinin kartuşları aynı galiba.
    yani ben böle biliyorum eğer değilse düzeltirsiniz.
    yani hepsi pg -40 sa sorun çıkarmaz.doldurması çok kolay ve çok gidiyor.
    bayağı bi çıktı alınıyor.
    bende mp150 var.çok çok çok memnunum.
    yani bir yazıcıyı iyi yapan başta kartuşu tarayıcısı ve sağlamlığıdır.
    kartuşu söylemeye gerek yok zaten.tarayıcısı güzel.kalitesi zaten iyi.
    gönül rahatlığıyla alabilirsin.
  • ya acikcasi ben mp180 i begendim sanirim (digerleri ile aralarinda cok fark da yok) ama fiyat konusu canimi sıktı.en uygun fiyati nerden bulablirim?ayrica su an ki bulundugum yer kayseri.
    ve su kartus doldurma işini anlayamdim.tam olarak ne gerekio kendimiz doldurmamiz icin???
  • Arkadaslar yazıcının özelligi ve fonksiyonları konusunda yardımcı olamam belki ama kartuslarını hakkında bilgi verebilirim ..bizim verdigimiz seti alıp almamanız cok önemli deil ama kaliteli mürekkebi secerseniz dolumda sorun yasamassınız..cünkü canon da hpnin kücük kartuslarına benzer kartusları kullanmıs bu yazıcı modellerinde..canon orjinal ürünlerinde dye yani su bazlı mürekkep kullanır fakat su bazı cok fazla oldugu için yazıcının kafasının yada kartusun kendisinin kısa zamanda tıkanmasına neden olur.. doldurmak için siyahı enazından pigment bazlı mürekkep tercih ederseniz sorunsuz kullanabilirsiniz.. doldurmak isteyen arkadaslara dolum işleminide tarif edebilirim zaten dolumuda oldukca kolay kartuslar.. doldurmak için gerekli olanlar ise mürekkep, aparat ve birkac sırınga sadece..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smarkbil06 -- 19 Haziran 2007; 20:25:34 >
  • yani murekkep alirken pigment bazlı mürekkep almak lazim yani tabi bu siyah icin renklilerde ise nasil almak lazimdir?

Bu arada hala yorum alamadim yazici konusunda yaaaaa
  • türkiyede gercekten pigment bazlı mürekkep pek bulunmaz..zaten orjinalindede pigment oranı cok düsüktür..renklilerde kaliteli bir mürekkep olması sorunsuz kullanmanıza yeticektir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada hala yorum alamadim yazici konusunda yaaaaa

*Canon Pixma MP serisinin hepsi de mükemmel makinalardır.

*MP-150/Mp-460 arası tüm modeller aynı (PG40 16 ml. siyah, CL41 12ml. renkli) kartuşları kullanır. Dolumları son derece kolaydır.

*Inkmate ithal pigment dolum kitlerini portbilgisayar.com'dan temin edebilirsin. Ayrıca forumda birbilen ve smarkbil06 nickli arkadaşlar mürekkep satışı yapmaktadırlar.

*Üretimden kalktığı için piyasada MP150 bulman zordur. Bulsan da fiyatı MP160'dan fazla olacaktır. Çünkü tarama çözünürlüğü MP180 ile aynıdır. MP180'in 160 dan farkı, tarama çözünürlüğünün yüksekliği ve kart yuvalarının bulunmasıdır. MP460'ın ayrıca küçük bir ekranı vardır.

*Ben zamanında bu konuyu çok inceledim ve sonuçta (efsane MP600'e param yetmediği için) MP180 aldım. Keyifle de kullanmaktayım. En uygun fiyatı boltaksit.com'da bulmuş ve oradan almıştım. İstersen bir bak.

Rastgele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @mc@bey -- 19 Haziran 2007; 23:18:43 >

• Amcabey verdigin bilgiler icin tesekkurler.

*ama fiyat olarak daha uygun bi yer bulabilirmiyimm?

*bide bu boltaksit.com güvenilir mi?

*cünkü ben kayserideyim bide kargo ucreti filan var yani ozaman ucuzluk filan kalmaz bence?...

*bide sizde mp180 varmis,hic bir sorunla karsilasmadinizmi?

tesukkurler... yorumlarinizi bekliorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: mecitaksu

*ama fiyat olarak daha uygun bi yer bulabilirmiyimm?

Ben çok araştırdım, en ucuz orada buldum. Sen gene de araştır netten istersen.

*bide bu boltaksit.com güvenilir mi?

Sürekli alışveriş yapıyorum. Rahatça güvenebilirsin.

*bide sizde mp180 varmis,hic bir sorunla karsilasmadinizmi?

Hiç bir sorunla karşılaşmadım, karşılaşanı da duymadım.

Rastgele.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.