Bildirim
Üstadlar FX 6300 Hız Aşırtma mı 8350 ye Yükseltmek mi ? (2. sayfa)
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
7850 benzeri bir karta gecmeye degmez. Islemci de kalsin. Daha buyuk yukseltme yaparsaniz degistirirsiniz. -
İşte umduğum ve beklentim bu zaten. Elimdeki 970 anakart ve açılmadan çok bütçe açısından şu değerleri yakalasam yeter bana 2 yıl daha kazandırır. Teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: Timeguard
Gtx 1060 veya Rx580e kadar hiçte Kötü değil 8350 alın 8370 yavaşlatılmış versiyon ama olabilir belki daha iyi oc oluyordur.
Bilgi paylaşımı için de saolun arkadaşlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam 560ı unutun önce. Elinizdeki karttan doğru düzgün fark alamazsınız. Fx 6300'a hız aşırtma yapıp gtx 970 takarsanız o makine uçar. -
560 dan yavaş yavaş vazgeçiyorum zaten. bu gidişe 1060 düşüncem 1050 ti yerine. gtx 970 çok güzel kart kesinlikle ama daha yeni platform 1060 lar.
artık nasip de hangisi varsa bulabilirsek :) -
Fx ezer cpu usage bakın, 8.nesil i3=7.nesil iyi bir i5 dir..
Fx de 5.2ghz e kadar oc imkanı var onlarda kullanılsa diğer oyunlarda geride kalmayacak hiçte kötü değil (güç tüketimi hariç)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 31 Ağustos 2018; 0:37:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şaka galiba? bende fx8350 rx480 var. bf1 ve pubg oyunlarında CPU %40-60 GPU %40-60 civarında seyrediyor. -
vsync tarzı fps yi sabitleyen bir ayarı açmış olablirsin. -
vsync tabiki kapalı -
seçenek 1. komple sistem değişimi. ddr4 e geç.
seçenek 2. anakart işlemci değiştir. 990 chipset + 8350 ye geç. bir tane daha r7 265 alıp crossfire yap. hepsi 2. el bulunabilir.
seçenek 3. direk 8350 ye geç. ilerde yada hemen rx 560 al. ikinci el bulunabilir.
seçenek 4. rx 560 al. işlemciye OC yap. tabiki ikinci el. -
2x8GB/16GB DDR3 ramin varsa hiç FX 8xxx işlemci alma 2.el 4770K/4790K + sağlam z87/z97 anakart al overclocku bas, keyfine bak. -
ne 560 ne 1050 ti asus rog strix rx 570 aldım iyi mi ettim bilemedim ama (fx 6300 den dolayı) =) zorunlu olarak bana fx 8*** lazım.
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. 2-3 yıl daha götürür 8 serisi işlemci ile. öneriler güzel ama bulmak eldekini satmak intel platorma geçmek temin etmek adına sıkıntı benim için.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X