uzun zamandır fotoğraf makinası almak istiyordm ve en sonunda fuji s1700 almaya karar verdim... aslında hepsiburada'dan almayı düşünüyordm ama bu gün hem fiyatlarına bakmak hem de makineyi elime alıp bi inclemk için TEKNOSA'ya gittm... (marka vermem doğrumudr bilmiyorum, eğer yanlşsa özür dilerim) ordaki yetkili arkadaş hebsiburada'dan almamamı, çıkabilecek herhangi bi sorunda yardımcı olmayabileceklerini ve garanti olayının da kesin olmadığını söyledi, site çökse ne yapacaksn gibisnden laflar etti...
kafam karışmadı değil açıkçası... hepsiburada'dan ürün alan ve sorun yaşayan ya da güvenilirliğiyle alakalı birşeyler söyleyebilecek olan varsa çok memnun olurum...
bu arada teknosa'da ki fiyat 650 tl'ydi yanlş hatırlamıyorsam...
şimdiden teşekkürler...
ayıptır ya, tavan fiyattan mal satmak için ne hallere düşmüşler... Hocam ben hepsiburadadan çok büyük bir alışveriş yapmadım bugune kadar ama yapan arkadaşlarım oldu, hatta ürün iade eden de oldu, Türkiye de hiç bir mağazada bu kadar sorunsuz iade kabul edilmez, adamlar sorgusuz sualsiz "tabi efendim hemen gönderin iade alalım" diyorlar. yüzüyüze aldığın mağazalarda ürün bozuk çıksa bile kırk dereden su getirirler...
Site batarsa olayı zaten komedi, hepsiburada doğan grubunun, batarsa diye alışveriş yapılmayacaksa Türkiye de hiç bir yerden hiç bir şey alınmaması gerekir... Tabi internetten almak içine sinmiyorsa Mediamrkt a bakmadan sakın alma...
@menoikeus
çok teşekkr ederim yorumun için... ben de öyle düşünüyordm aslında sonuçta kaç kişinin alışveriş yaptığı, adını duyurmş bi site, ama kafam karışmadı değil doğrusu... o zaman yine hepsiburada'dan alacağm makineyi...
tekrar teşekkr ederim...
tabi şunu da söyliyeyim hocam, ben de internetten elektronik alma konusunda çekinceleri olan bir insanım (sanırım eski kafalılığımızdan :)), ama internetten satış yapan ciddi mağazalar zaten insanların çoğundaki bu çekincenin farkında olduğu için tutunabilmek adına daha esnek ve sorunsuz davranıyorlar... sonuçta aldığımız üründe bir sorun çıkarsa hepimiz elle tutulur bir muhatap bulmak istiyoruz... ama yazık ki elle tutulur muhataplar çok daha fazla sorun çıkarıyor...
hepsiburadadan rahatlıkla alabilirsininz fakat ürün elinize ulaştığında arzalı çıkarsa değişim yapmıyor direk Filmat servise gönderiyor ( yanlış hatırlamıyorsam ) ayrıca ürünler 2 yıl garantili.
Hepsiburada'dan çok alışveriş yaptım. Laptop, LCD TV, cep telefonları, hatta Bosch matkap, lazer metre vs bir çok ürün aldım. En son da S1700 aldım. Aldığınız ürünlerin garantilerini zaten HB vermiyor ki. Hepsi disbiritör garantili. Arıza durumda zaten aldığınız yere göndermeniz saçma olur. Çünkü onlarda sizden alıp yetkili servise yolluyorlar. Arıza yapan ürünlerinizi aldığınız yere değil, doğrudan yetkili servise teslim edin. Hem aracı olmadığı için süre kısa olacaktır, hemde servis ile doğrudan muhatap olacağınız için sorunlarınız çözmeniz çok daha kolay olacaktır.
Velhasıl; HB'den hatta bir çok alışveriş sitesinden gönül rahatlığıyla alış veriş yapabilirsiniz. Yeterki ne alıdığınızın farkında olun :)
çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme