Teşekkürler tavsiyeler için. K serisi işlemci satın alacağım anki psikolojime bağlı diyebilirim :) 180 TL oynuyor arada. Boşa da para vermek istemem elbette. PSU EVGA Supernova 650GS yolda amazondan sipariş ettim. GTX 1070 almayı düşünüyorum çıkınca. Fiyatına göre de 1080 yaparım olmadı. 10 cm den 31 desibel çıkıyorsa sessizmiş bayağı gerçekten. z170 neden K sız bir işlemci ile bağdaşmıyor acaba onu merak ediyorum ben de aslında. Sonuçta en güncel chipset ben böyle bakmıştım olaya.
Bana satın alacağım yer konusunda fikir verebilirseniz sevinirim. Bilisimport diye bir site var. Gerçekten çok uygun. Taksitlide 750 TL ucuza denk geliyor vade farkı almadığı için. Tek çekimde ise 300 TL civarı karım oluyorum. Ben kıllandığım için işlemci ve anakartı eksen bilgisayardan alacağım. Geri kalan bileşenleri ise (mointör, fan, kasa, ssd, hdd) bilişimporttan alayım diyorum. Ne dersiniz? Belki monitör de pahalı olduğu için onu da başka daha duylmuş bir yerden alabilirim.
Bu yönlendirme de çok güzel oldu bu forumu bu nedenle seviyorum. Sıvı soğutma alacağım zaman mutlaka dediğiniz gibi yaparım hocam :) Teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme