yeni evleniyorum...ve doğal olarak klimada almam gerekiyor..fakat pek fazla bi bilgim yok.salonum 20-25 m2 falan var.ara kat pimapen çift cam var evde...bütçem 1000-1250 arası...hem ısıtma hemde soğutma amaçlı alabileceğim en geçerli klima hangisidir acaba???kafamda alarkonun flair modeli var ama başka önerisi olan olursa ve yardım ederseniz çok sevinirim.şimdiden çok teşekkürler...
Öncelikle 20 m2 kadar 12lik rahatlıkla yeter.Ama 25 derseniz 18 liğe geçilebilir.20 m2 kadar uygun fiyatlı Zibro S 1235,Airfel daylux,conaplus,conabase,Artful odellerini önerebilirim bütçenize göre.18 lik olursa zibro s 1246 veya Aierfel serilerini inceleyin.Airfel artful süper makina R410 ve A sınıfı,çok şık kalite bir cihaz.Fiyat bütçenizin biraz üstünde 1500 tl civarlarında.
Yeni evleniyorsunuz ve doğal olarak klima almanız lazım??:D:D:D
mbirolun verdiği klimalar gayet güzel teşekkür ederiz kendisine bunlardan birini alın derim ben de :D
Sakın carrefour real gibi marketlerin reyonlarında duran görevlilerin onerilerine de kanmayın, genelde bişi bilmiyolar, siz burda yazanları dinleyin;)