Şimdi Ara

Ustalar Yardım (Bass ve Amfi Uyumu??)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aldığım aracımda sadece bass yok aracı satan kişi araç basını aldı ama geriye kalan anfi ve diğer hoparlörler duruyo sadece kabinli bass alıcam.Aracın üzerindeki anfinin özellikleri aşagıda mevcut.almak istediğim bass ise PİONEER TS-WX304T silindir şeklinde olan modeldir.Bununla ilgili bilgide bulamadım.Sanırım kimse kullanmıyor.
    sizce bu bass anfiyle uyumlumudur? eğer değilse hangisi uyumludur? yardımcı olursanız duacınız olurum
    şimdiden teşekkürler...

anfinin özellikleri:
    EDİSON ED604.4
    MOSFET ÇIKIŞLI 4 KANAL OTO ANFİSİ
    AKTİF CROSSOVER'Lİ
    YÜKSEK SES KALİTESİ SUNAN MOSFET ÇIKIŞ TEKNOLOJİSİ
    KÖPRÜLENEBİLİR ÇIKIŞLAR(4/3/2 KANAL)
    YÜKSEK VE DÜŞÜK GEÇİŞ FİLTRE SİSTEMİ
    4 YOL HOPARLÖR ÇIKIŞ SİSTEMİ
    AYARLANABİLİR GİRİŞ DUYARLILIK SEVİYESİ
    KADEMELİ (YUMUŞAK)BAŞLAMA ÖZELİĞİ
    4X500WATT MAKSİMUM SES ÇIKIŞI
    4X60RMS ÇIKIŞI
    ISIYA, FAZLA YÜKLENMEYE VE KISA DEVREYE KARŞI KORUMA TEKNOLOJİSİ
    2 OHM SABİT SÜPER BASS BOOST

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameray37 -- 8 Temmuz 2012; 14:01:16 >

• yardımcı olacak kimse yokmu arkadaşlar...?
  • Tüp bass alacağına normal kabinli bass al tüp bass da verimlilik düşüyor tavsiye etmiyorum o yüzden.
    Fazla yüksek rms li bass bakma amfin kaldırmaz ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreQueency

Tüp bass alacağına normal kabinli bass al tüp bass da verimlilik düşüyor tavsiye etmiyorum o yüzden.
    Fazla yüksek rms li bass bakma amfin kaldırmaz ayrıca.

hocam öneriniz nedir?
  • evet tüp bass verımı düşürüyor kesınlıkle kare kabıne tak ses 100%100 artıyor şaahit oldum ama bu pioneer ın kendı tüp kabını mühendislik harıkasıdır dınlemek lazım sesini hemen ön yargılı olmuyalım bu kabıne çok tüp bass dınledım tüp kabıne göre degişiyor o istedıgı lıtresıyse nede olsa mühendis icadı düzgün çalar pioneer yapdıysa kanısındayım dinlemek isterdım onun sesini
  • quote:

Orijinalden alıntı: yespeed

evet tüp bass verımı düşürüyor kesınlıkle kare kabıne tak ses 100%100 artıyor şaahit oldum ama bu pioneer ın kendı tüp kabını mühendislik harıkasıdır dınlemek lazım sesini hemen ön yargılı olmuyalım bu kabıne çok tüp bass dınledım tüp kabıne göre degişiyor o istedıgı lıtresıyse nede olsa mühendis icadı düzgün çalar pioneer yapdıysa kanısındayım dinlemek isterdım onun sesini

benimde düşüncem kabini orjinal olduğu için sesden ödün vermez diye düşünüyorum..sanırım yeni model kimse kullanmadığına göre..peki asıl sorum aldığımı varsayalım bendeki amfi buna uyum sağlar mı?
  • Bu tüp bass free air tarzı ürünler bagaj sıkıntısı ve fazla beklentisi olmayan kişiler için üretilmiş alternatif basslardır herzaman kare dikdörtgen kabinlere düzgün bicimde hz edilmiş ürünler daha yararlı verim alınmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreQueency

Bu tüp bass free air tarzı ürünler bagaj sıkıntısı ve fazla beklentisi olmayan kişiler için üretilmiş alternatif basslardır herzaman kare dikdörtgen kabinlere düzgün bicimde hz edilmiş ürünler daha yararlı verim alınmaktadır.

peki hocam hangisini tavsiye edersiniz bana şunu alabilirsin dediğiniz kabini çok kaba olmayan bi öneriniz var mı?
    şunuda belirtmek isterim ben aman aman ve gümbür gümbür ses meraklısı değilim bana kaliteli ses lazım dışarısını değil kendim dinlicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameray37 -- 8 Temmuz 2012; 18:52:26 >
  • bütçenizi bilmiyorum gıttıgıdıyorda veya ses sistemi kuran bayılerde jbl gt5 12 kare kabınlı alabılırsın yumsak tonlamalı bass sesı verır jl audio alabilirsin aynı sekılde oda yumsak ses verıyor kicker digital design alabılırsın sert verır bası ingiliz malı vibe marka bass lar var son zamanlarda satılan slim kare kabınlı onlarıda bayagı methedıyorlar
    mtx in 25 cm 30 cm subwooferlerı var 300 cıvarı kabınsız ona lıtrelı kabın alıp onuda alabılırsınız harika ürünler var sen paradan haber ver kardeş bu işin sonu yok diyebilirz

amfın hoparlörlerede baglımı yoksa sadece submu baglıydı hoparlorede baglıysa o amfı hoparlorlerde kalsın sen bırtanede ufak mono al bu sublardan bırını alıcaksan elındekı amfı doyurmaz subwooferı güç amfisi o sana mono bass amfısı lazım sound magus dk 600 veya jbl 301,1 amfılerden bak butcene gore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yespeed -- 8 Temmuz 2012; 19:17:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yespeed

bütçenizi bilmiyorum gıttıgıdıyorda veya ses sistemi kuran bayılerde jbl gt5 12 kare kabınlı alabılırsın yumsak tonlamalı bass sesı verır jl audio alabilirsin aynı sekılde oda yumsak ses verıyor kicker digital design alabılırsın sert verır bası ingiliz malı vibe marka bass lar var son zamanlarda satılan slim kare kabınlı onlarıda bayagı methedıyorlar
    mtx in 25 cm 30 cm subwooferlerı var 300 cıvarı kabınsız ona lıtrelı kabın alıp onuda alabılırsınız harika ürünler var sen paradan haber ver kardeş bu işin sonu yok diyebilirz

amfın hoparlörlerede baglımı yoksa sadece submu baglıydı hoparlorede baglıysa o amfı hoparlorlerde kalsın sen bırtanede ufak mono al bu sublardan bırını alıcaksan elındekı amfı doyurmaz subwooferı güç amfisi o sana mono bass amfısı lazım sound magus dk 600 veya jbl 301,1 amfılerden bak butcene gore

hocam sadece bass alıcam ve kabin dahil bütcem 200 ila 250 derin bass versin istiyorum özellikle slow müzik için.mesela bunu önerirmisiniz
    http://www.sony.com.tr/product/ics-subwoofers/xs-gtx121ls

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameray37 -- 8 Temmuz 2012; 19:22:41 >

• dediğim gibi aracı satan arkadaş sadece pioneer bass vardı onu aldı ben anlamadığım için size sağlıklı bilgi veremiyorum bass varken dinledim çok güzeldi bassı alınca emin olmamakla birlikte for-x marka midbas var onlar çalıyor..ve gerçekten ses çok tatsız geliyor.geçen amfiye baktım midbass ve sub amfiye uzanan kablolar vardı heralde bağlıydı ne saçma bi açıklama oldu yaa..kusura bakmayın bu konuda cahil olunca böyle oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameray37 -- 8 Temmuz 2012; 19:29:02 >
  • sony e hiç yanasma hüsrana ugrarsın sony araç müzik sisteminde pek başarılı degil madem 200 lira butcen hersey dahıl olucak ozaman sen jbl gt5 12 al kabınlı 200 lira tutar en fazla yumsak tonlamalı calar slowa fılan gider yanlız amfin bu subu veya baska marka subları beslemıycek tam anlamında oona görede hazırlıklı ol elin bollaşınca kendıne mono amfi al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yespeed -- 8 Temmuz 2012; 19:34:22 >
  • JBL GT4-12 veya yeni çıkanlarından alacaksın...
  • jl audio mtx re audio rokfortfostage p2 serilerinden bütçene uygun olanlara bak.
    ayrıca şu sony nin hiçbir ürünlerinede bulaşma.
    2.el orckfortfostage p2 olabilir sana 1 adet 250rms cok güzel tonlaması vardır.
  • arkadaşlar bunu almayı düşünüyorum sizce uygunmudur?? Al derseniz alıcam..

http://www.sanalpazar.com/2428842-Jbl-Gt5-12-30-Cm-Kutulu-Bas__isp2428842
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.