Şimdi Ara

Bu İkiliyi Tavsiye Eder Misiniz? Anfi + Woofer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Çok soru sordum biliyorum araştırdım araştırdıkça birşeyler öğrendim. Şimdi en ekonomik ve verimli yoluyla bu işi sonlandırmak istiyorum. Şu iki ürünü nasıl değerlendirirsiniz?

Subwoofer Olarak bu alet işimi fazlasıyla görür.
    JBL GT5-12 1100 WAT (94 TL)

Mukavemet Gücü : 250 Watt RMS / 1000 Watt Pik
    Hassasiyet : 93 dB ( 2,83 Volt @ 1 metre )
    Frekans Aralığı : 28 - 450 Hz
    Nominal Empedans : 4 Ohm
    Ses Bobin Çapı : 50 mm
    Esneme Kabiliyeti : 12.5 mm

Anfi Olarak:
    Alpin USA 212 2 Çıkış 1500 W Güç Amfisi (124 TL)

2 Çıkışlı
    Maximum Çıkış Gücü :2 x 750 = 1500 Watt
    Nominal Çıkış Gücü : 2x 60 W / 1x 120 Watt 4 OHMS
    Nominal Çıkış Gücü : 2x 120 W / 1x 120 Watt 2 OHMS
    4 OHMS @ 1KHZ,1 %THD : 250x 1 BLT
    Yüksek Hoporlör : 2-8 OHMS
    Frekans Alımı : 20-60 000 Hz ( -3dB )
    Ses Orjınal Sinyal : >95 dB
    Giriş Duyarlığı : 200m V-6V
    Giriş Direnci : 22 k OHMS
    Kullanım Voltajı C 12V
    Sigorta :25 A.
    Ölçüler : 270 x 52 x 210 mm.
    Ağırlık : 3,15 Kg.

veya
    Alpin usa 344(145 TL)

Çıkış Gücü :4x400 = 1600Watt ( maximum )
    4 Çıkışlı
    Frekans Tepkisi :10HZ-50 KHZ +1 B
    Giriş Hassasiyeti -Yüksek:1.0^^2.0v ergeli 100n
    Giriş Hassasiyeti -Düşük :0.1^^1.0v ergel s1 k
    Üçlü Kontrol :10KHZ+ 8 dB
    Bas Kontrol :100 HZ + 8 dB
    Radyo Sinyalı :85 dB den yüksek
    Ses Engeli :2-16

________
    Anfide önemli olan bu subwoofer i tam anlamıyla beslemesi. Daha sonra bu anfiye 1 çift SONY XS-F6925 OTO HOPARLÖR ekleyebilirim. Bu nedenle anfinin bunları en verimli şekilde beslemesi gerek.
    ________
    Yardımlarınızdan ötürü her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim şimdiden... Anfi olarak tavsiyeleriniz olurrsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eramaNia -- 4 Kasım 2009; 3:41:32 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Anfi ve Woofer Rehberi: Alpin USA 344 ve Alpin USA 434

Bilgi arayışınızda, oto ses sisteminiz için güçlü bir anfi ve woofer peşindeyseniz, Alpin USA 344 ve Alpin USA 434 modelleri dikkate değer seçenekler olabilir.

Alpin USA 344 Anfi

• Alpin USA 344, 1600 watt tepe gücüyle sınıfındaki en güçlü amfiler arasında yer almaktadır.
    • 2 ohm stereo ve 4 ohm monoblok yapılandırmalarında çalışabilir, bu da çok yönlülük sağlar.
    • Alpin USA 344'ün RMS gücü 300 watt x 2 (2 ohm) veya 600 watt x 1 (4 ohm) olup, yüksek ses çıkışı sunar.

Alpin USA 434 Woofer

• Alpin USA 434, derin ve güçlü baslar üreten 12 inçlik bir subwoofer'dır.
    • 800 watt program gücü ve 1600 watt tepe gücü ile etkileyici bir performans sergiler.
    • Dayanıklı kauçuk süspansiyonu ve alüminyum sepet yapısı, güvenilirlik ve uzun ömürlülük sağlar.

Birlikte Kullanım

Alpin USA 344 anfi ve Alpin USA 434 woofer, bir araya geldiklerinde olağanüstü bir oto ses sistemi oluştururlar. Anfinin güçlü gücü, woofer'ın derin baslarını kolayca yönlendirerek etkileyici bir dinleme deneyimi sağlar.

Sonuç

İhtiyacınız olan şey yüksek kaliteli ses deneyimiyse, Alpin USA 344 anfi ve Alpin USA 434 woofer ikilisi dikkate değer bir seçim olabilir. Bu bileşenler, aracınızın ses sistemini bir sonraki seviyeye taşıyabilir ve yolculuklarınızı daha keyifli hale getirebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İki anfide gt5 i tam olarak beslyemez....
    ilersi içinde 1 takım elips hoparlör takma niyetiniz oldugundan daha güçlü anfilere, 2nci el bile olsa bakmanızı tavsiye ederim.

3 nokta, yanii 1takım hoparlör ve 1 adet sub besleyecek iseniz, 3 kanallı bir anfi almanız çok daha iyi sonuc verir (4 kanallı olanların geneline göre)... bu noktada şu anda piyasada 2nci eli 250ytl civarlarına bile bulunabilen Audison Srx3 çok çok iyi bir çözüm olur.. subınızı resmen yerinden söker, hoparlörlerinizde çalabileceginin en iyisini çalar.
  • peki bu anfiyi nasıl değerlendiirirsiniz?
    ALPIN USA-434 450Wx4 1800WAT(145 TL)
    # Çikis gücü : 450Wx4 : 1800 Maximum
    # 4 Çıkışlı
    # Frekans tepkisi : 10Hz 50 KHZ at +1&B
    # Giris hasSsasiyeti :
    # Yüksek : 1.0 - 2.0v ergeli 100n
    # Düsük : 0.1 - 1.0v ergel s1 k
    # Üçlü kontrol : 10 KHZ +- 8dB
    # Bas kontrol : 100 HZ +- 8dB
    # Radio signali : 85dB den yüksek
    # Ses engeli : 2 - 16 ohm
  • Daha bilindik markalar bakın. O tip markaların ne olduğu belli değil. 4x450 watt amfi gören bile yoktur, adamlar yapıp 145 e satsın. 4x100 watt amfiler bile 300 ün üzerinde geziyor. Hem kalite de olmaz sanırım, ayrıca kolon ya da woofer a bile zarar verebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ery_

peki bu anfiyi nasıl değerlendiirirsiniz?
    ALPIN USA-434 450Wx4 1800WAT(145 TL)
    # Çikis gücü : 450Wx4 : 1800 Maximum
    # 4 Çıkışlı
    # Frekans tepkisi : 10Hz 50 KHZ at +1&B
    # Giris hasSsasiyeti :
    # Yüksek : 1.0 - 2.0v ergeli 100n
    # Düsük : 0.1 - 1.0v ergel s1 k
    # Üçlü kontrol : 10 KHZ +- 8dB
    # Bas kontrol : 100 HZ +- 8dB
    # Radio signali : 85dB den yüksek
    # Ses engeli : 2 - 16 ohm

Merhaba,

Yanlış ürün gruplarına bakıyorsunuz.
    Alpin, Harward gibi ürünler çok vasat olup elinizdeki malzemeye yazık edebilirler.

Bütçenizi belirtirseniz daha iyi seçenkeler çıkartabiliriz
  • Alpin Usa nın dağıtımı Modacar tarafından yapılıyor aslında ve bildiğim kadarıyla ürünlerinin arkasında duruyorlar. Tesisatlarda sıklıkla gördüğüm bir marka bu. Ne alalım peki Jbl 301.1 mi? bu da yeterli olmayacaktır saırım. Anfi için Bütçe 150 TL olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eramaNia -- 4 Kasım 2009; 16:16:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Jbl 301.1 180 Tl sıfır.
    http://urun.gittigidiyor.com/JBL-CS-301-1-BASS-AMPLI-SIFIR-ORIJINAL-INDIRIM_W0QQidZZ20352030

ilk bu ürüne karar kılmıştım zaten. Bütçeyi biraz aşınca farklı markalara yöneldim. Peki bu ürün sistemi tam performansla besleyebilir mi? 2 oval hoparlör ve JBL GT5-12 montajını bu anfiye nasıl gerçekleştiririz ? Elektrikçimi buna göre yönlendireyim...bu arada yanıtlar için ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim.

• Bu tek çıkışlı 1 amfi. Sadece woofer ı besler. Başka amfi alabilirim derseniz, 2 kanala köprülenebilir 4 kanal amfi alın. 2 kanalı köprüleyip woofer ı bağlarsınız, kalan 2 kanala da kolonları bağlarsınız. Olmadı, bu amfi ile woofer ı besleyin, kolonları teypten çaldırın.
  • quote:

Alpin Usa nın dağıtımı Modacar tarafından yapılıyor aslında ve bildiğim kadarıyla ürünlerinin arkasında duruyorlar. Tesisatlarda sıklıkla gördüğüm bir marka bu. Ne alalım peki Jbl 301.1 mi? bu da yeterli olmayacaktır saırım. Anfi için Bütçe 150 TL olabilir.

Bütçenizie göre 2nci el, JBl Cs60.4, ya da yeni A serilerinin 4 kanallı modeli,
    Xetec v200.4 (0 da bulunabilir)
    Edison ed-804 (0)
    Sierra Inno Serileri (0)
    Digiline serileri
    Blackpunt ların giriş serileri gibi bir çok model bulabilirsiniz.

Sahibinden.com dan bakabilirsiniz.. biraz pazarlıkla 150 ytl civarına alabilceginiz bazı modeller bunlar...
  • peki buna ne dersiniz?
    http://www.sahibinden.com/4_kanal_stereo_boschmann_ja-948-67WQQaXQQ18269512WQQpXQQdisplayitem

Gerçi bu ürünün sahtesi piyasada çok fazla var...
  • quote:

peki buna ne dersiniz?
    http://www.sahibinden.com/4_kanal_stereo_boschmann_ja-948-67WQQaXQQ18269512WQQpXQQdisplayitem

Gerçi bu ürünün sahtesi piyasada çok fazla var...

Boschmanın sahtesi niye olsunki ?

Bu ürün çok çok kötü değildir, (Harward, Jamesson ve Alpine göre), fiyatına göre alınabilir.. ancak bahsedilen degerleri vereceginden şüpheliyim.

• zaten 14.4 V da ki değerlerini vermiş. 12 V da bu çıkışları sağlamayabilir ancak dediğiniz gibi Boschmann kötü bir marka değil. Herhalde benim işimi görür bu alet...
  • Bunu da kaçırırsan, başka diyecek 1 şey yok. Fiyat çok uygun. Satıcıyla iletişime geçersin.

http://www.sahibinden.com/gm-x924_pioneer_bedawaaaaaaaa-10WQQaXQQ18352490WQQpXQQdisplayitem?keyword=pioneer
  • o ürün satılmış :)

peki buna ne dersiniz

http://urun.gittigidiyor.com/PiliPPO-PO-940-OTO-ANFI-BAS-amp-HOPARLOR-AMFISI_W0QQidZZ21648788

Baya bi indirimde
  • quote:

o ürün satılmış :)

peki buna ne dersiniz

http://urun.gittigidiyor.com/PiliPPO-PO-940-OTO-ANFI-BAS-amp-HOPARLOR-AMFISI_W0QQidZZ21648788

Baya bi indirimde

Yazık olur 106 lira + kargo ucretinize.
    Yukarda yazdıgım modellere yogunlaşmanızı tavsiye ederim.

Bahsedilen 9** serisi pioneerlar cok güzel cihazlar .. ancak temizini ve tam olarak sorusuzunu bulmak zor .. malum, biraz eski üretimler.

• arkadaşlar yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum. Tavsiyeleriniz ışıgında nasıl bir ürün seçeceğim hakkında az çok bilgi sahibi oldum. Artık bundan sonra ürünleri seçecem ve hiç derin araşştırmalara girmeden sparişi verecem. Böyle geniş çaplı araştırma yapınca çok alternatif çıkıyor. Bu arada o belirttiğim polippo anfiyle PIONEER TS-W308F'in beslendiğini gördüm ve memnun kaldım açıkcası...
  • Arkadaşım ben aracına tesisat kurdurmuş ve geri yeni söktürmüş biri olarak tavsiyem bu sistemlerden uzak durmanız. Çünkü bu sistemler gürültü yaratıyor ancak melodik ve tam senfonik seslerden maalesef uzaklar. Araç içi orijinsal sistemler akustik olarak mükemmel olmada da optimal düzeyde mühendislerce tasarlanmıştır. En azından tesisatcı olarak meslek edinenlerden dah profesyonel ve karşılaştırılmayacak kadar da başarılı! Ne de olsa bu tesisat yarışmaları meldoik veya senfonik olarak değil gürültü seviyelerine göre ölçülüyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.