Şimdi Ara

ustalar yardım htc one aldım birkaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle iki hafta once htc one aldığımı belirteyim.

birkaç sorum var sıra ile soracağım eminim birileri cevaplayacaktır.

1.android market olayına nasıl gidebilrim bir türlü bulamıyorum google play marketten bahsetmiyorum.
    menüden tarif edebilirmisiniz.

2.açık olan uygulamalar şarj yiyor bu yuzden bunları nerelerden kapatabilirim
    benim şuanda kapattığım yer durdur sekmesi ile
    menü+ayarlar+uygulamalar+çalışanlar+durdur
    doğrumudur=?

3.şarjda ciddi sıkıntı yaşıyorum ekran ışığı sonunda kullanıyorum oyun vs oynamam sadece face whatsap vs.

guru diye bir program varmış yüklememi tavsiye edermisiniz nerden yükleyebilirim?

• android market zaten play store eski adı android marketti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim diğer sorularımı cevaplayabilirmsinz
  • menu tusuna iki defa bas hızlıca, orada mt çıkar, orada gördüğün açık uygulamaları parmağın ile yukarı itekle kapanır onlar. Şarjın ise 3.30 saat ekran açık görmesi lazım 3g full açık şekilde. Guruyu yüklemiştim bir faydasını görememiştim.
  • batarya kullandıkça açılır. benim z de ilk zamanlar su gibi gidiyodu şarjı alalı 3 ay falan oldu şu an normal kullanımda 2 günü gördüğüm oluyo.
  • asdemre kullanıcısına yanıt
    menü tuşuna 2 defa basmak en son hangi uygulamayı açtığını gösterir kapatmakla alakası yok clean master yükle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyubov

menü tuşuna 2 defa basmak en son hangi uygulamayı açtığını gösterir kapatmakla alakası yok clean master yükle

Tamamen saçmalık öyle uygulamalar. Onların kapanması uygulamayi da sonlandiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.