Şimdi Ara

USTALAR YARDIM KULE HOPARLÖR SEÇİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili dostlarım. Şu an Philips FR-996 avr kullanıyorum yanında yine philipsin uyduları ve subu var. sinema performansı olarak oldukça tatimin edici ancak müzik dinlerken hiç memnun kalmıyorum. daha öncesinde philips fr984 (5x50w) avr de technics sbt-200 kullanırken nispeten memnundum. fr-996 ise 5x100 watt ve güzelliği iki kanal stereo olarak kullanılabiliyor gücü ve ses kalitesi beni için oldukça tatmin edici. ancak kule hop. takımı seçmekte zorlanıyorum.

PURE ACOUSTICS EX-750
    WHARFEDALE CRYSTAL 2 40

5li set olarak bu sistemi buldum P.A 400tl, Wharfedaller ise yine 5li set 600tl. şimdi ben genel olarak stereo performansının önde olmasını istiyorum dengeli tizleri basları aşırıya kaçmayan sahnesi güzel tınıları sıcak bir set istiyorum. ancak sivas ta ne dinleme ne denem ne de bulma imkanım yok. hatta bir çok kimsenin bu markalardan haberi bile yok.

siz dostlarım bana ne önerirsiniz maksimum şu anda çıkabileceğim bütçe 600tl geçmemeli. şunu biliyorum bir avr den üst düzey stereo performansı beklemek hata olur ancak azami ölçülerde istifade edeceğim bir sistem olursa ilerde stero bir anfi almayı düşünüyorum. gönül istiyorki wharfedale 9serisi bir set toplamak ancak o kadar bütçem kesinlikle yok. değerli yorumlarınızı umarım benden esirgemezsiniz

USTALAR YARDIM KULE HOPARLÖR SEÇİMİ

• cevap yok anlaşılan
  • Anladığım kadarı ile bütçeniz dahilinde bu iki alternatifiniz var.Bunları bulduğunuz yerde dinleme şansınız var ise iş kolay.Eğer böyle bir şansınız yok ise halen wharfedale kullanan birisi olarak ve CR30 serisinide kullanmış birisi olarak tercihinizi CR 2 40 dan yana kullanmanızı tavsiye edebilirim.
    Ama bu tavsiyem tamamen kişisel tercihlerimden ve markayı tecrübe etmemden dolayıdır.Sizin birebir ihtiyacınızı giderebilir maksadı ile değil.Zaten öyle bir nokta atışını kişi kendi kendisine dahi yapamıyor.
  • Rdegerli kardeşim dediklerinde haklısın ancak dinleme imkanım malesef yok. sivas ta bu cihazların markalarını söylediğim bazı bayiler oldu adam bön bön bakıyor antep işi abi bunlar işe yaramaz diye:) kullandığınız wharfedale hop. lerin stereo performansı nasıldı sizi tatmin ettimi tizler mesela technics sbt200 lerin tizleri bana hep biraz çiğ gelmiştir çiğ derken çok yapay. işte bütçe yokmu ah o bütçe bütün sıkıntıya sokan beni bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.