en çok önerilen ve sizin tuttuğunuz cep bilgisayarı hangisi? yazılım bulması kolay filim seyredilebilecek ve internete rahatça wlan ile bağlanabilecek. fiyat mesele değil kalite ve hız önemli. moderatör arkadaşa bir ricam var tutulan ve şuan en iyiler adı altında cep bilgisayarlarını ortak puan yaparak düzenli güncellemelerle şürekli yenileyelim? ne dersiniz? elbette belirli nedenleri ile gerek + gerek - lerle??? en iyileri hangisi???
usta değilim ama :D araştırmalarıma göre suan piyasadaki en iyi iki alet dell x51v ve hp hx4700.
quote:
Orjinalden alıntı: exactm
usta değilim ama :D araştırmalarıma göre suan piyasadaki en iyi iki alet dell x51v ve hp hx4700.
k-jam derim
bunların özelliklerini nasıl bulurum bildiğiniz türkçe site varmı anlatan ve asus e700 mü ne öyle bir cihaz gelecekmiş sizce bu da bu listeye girebilir mi??
Ticari amaçla kullanıcaksan Hp hx2700 serisi derim
1-jasjar 2-k-jam 3-pda2k 4-jam black 5-hw6515 vs. vs. vs. diye uzatmak mumkun.tabi bunlar GSM li olanlar.Digerlerine girersek çıkamayız.
Bende 1. jasjar diyorum ama bulmak çok zor bildiğim kadarıyla tr de satılmıyor(yani resmi olarak),işletim sisitemi ingilizce ve şu an türkçeye çevirmek pek mümkün değil (benim yabancı dil biraz zayıftır).Ama özellikler süper.O yüzden bende hp 6515 almayı düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme