Şimdi Ara

USTALARA ÖZEL 1 SORU HADİ BİLİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • creative a2 zs ses kartımı tncxp sp2 yüklü pc ye kurunca(yeni format çekildi). creative VOLÜME PANEL MENÜSÜ sağ alt köşede üzerinde kırmızı uyarı çarpısı olmuş şekilde kalmaktadır neden acaba arkadaslarım?danger uyarı simgesi gibi aynen :.,
    fakat ses efektleri bölümünde donanım sekmesine gelince sürücüye geri dön şecenegine tıklayınca düzeliyor ama bu seferde
    graphic equalızer açılmıyor uyarı verıp duruyor..ne konuda yanlıs yaptım sizce ne diyorsunuz. bios defaultta yaptım..acaba tncxp de mı sorun cıkıyordur? gerçi 1 ay önce çalıstırdım en ufak sorun cıkarmadı yeni formatta sorun cıktı. DRİVER KURUNCA SES SİMGESİ DONMUŞ HALDE KALIYOR MASA ÜSTÜNE FALAN ATAMIYORUM YANİ AKTİF EDEMIYORUM..driver dan önce realtek aktif fakat ne zaman driver kurunca tüm menüleri yüklemem ragmen uyarı kırmızı sımgesı belırıyor sag alt kösede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albano007 -- 28 Aralık 2009; 3:10:39 >

• Konu başlığınızı forum kurallarına uygun hale getirirseniz daha kolay cevap alırsınız.

quote:

II ) Doğru Konu Başlığı Seçin - Yeterli Açıklama Yapın:
    a-) Bölüm içerisinde açacağınız konularda "İmdaat", "Yardım", "Kararsız Kaldım", "Acele Cevap" vb konu başlıkları kullanmayın. Bu şekilde kullancağınız başlıklar hem mesajınızın daha az kişi tarafından okunmasına sebep olacak, hem de arama yapılırken konuya ulaşımı güçleştirecektir. Bu sebeple konu başlığının, açmış olduğunuz konu ile bağlantılı olmasına özen gösterin.
  • o/b ses kartini BIOStan disable ettiniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.