Şimdi Ara

Üstümdeki salak ve saf imaji.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
14.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onlara hata yapmanın dalga geçmekten daha onurlu olduğunu göster onlara bu arada sınıf kaç?
  • kesinlikle tiyatro yap kursa fln yazıl çok ciddiyim özgüven atvan yapıyor kendine güvenin gelir çekingenliği atarsın
  • Bir zamanlar senin başına glen bu olay benim de başıma gelmişti. Abartılacak bir şey değildi aslında. Fatih Sultan Mehmet'e, Fatih Han Mehmet gibi birşy diyince hoca da dahil herkes gülmüştü. O günden sonra hocanın inadına tarihi yalayıp yutmuştum.
  • kavga et. biraz dayak atıp yedikçe kendinde gelirsin. özgüvenin gelir iki sağlam geçirirsen. dayak yemekten falan korkarsan seni ezmeye devam edecekler sürekli
    bi hobi edin veya bir kursa yazıl (kurs daha iyi olur)
    dersaneni değiştir yeni dersanende farklı arkadaşlar edin. utanma duygusunu aşmaya çalış yavaştan. olmadı dersanenin ilk günü 2 çek kafayı rahat kafayla git. sonrası gelir kendiliğinden.
    ve en önemlisi , diğerlerinin senin hakkında ne düşündüğünü önemsemeyeceksin. sen kendini bil yeter. diğerlerinin öyle düşünmesi seni öyle yapmıyor. rahat ol takma kafana. kimse senden üstün değil.
  • parasını benim verdiğim adam bana artistlik yapıcak küçük düşürücek ha "adamın totosundan kan alırlar kamil kaan"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annihilan

quote:

Orijinalden alıntı: DarKLq

Genellikle o ezen tiplerden olurum.
    Kurtulmak için 1 2 si ile kavga et. Ciddiyim , onlar saldırmasa sen saldır.
    Dayak yesen bile birşey olmaz.
    Dalga geçtiklerinde sende gül , sende onlarla dalga geç. Düşünmeden konuşma sakın.
    Bu yüzdendir asıl dalga geçme sebebim benım. Heyecanlanan insan şaşırır , buda okul ortamlarında gülünmek için "bahane" olur.

Ergenliğim senin gibi tipler yüzünden sıkıntılı geçti. Demek ezen tiplerdensin. Senin gibiler yüzünden 2 sene önceye kadar intiharı bile düşünüyordum.Kendime en ufak saygım kalmamıştı. Dönüp baktığımda gençliğimin en güzel 6-7 senesi boşa gitmiş olarak görüyorum. Ah senin gibi birisi şimdi karışma gelse neler yaparım. Seni yetiştiren annenin babanın ben.Seni insan niyetine kaale alıpta yemek su verenin ... Bu mesajda sana küfür vardı ancak banlamamak için sildim.

valla hocam icimden bunlar gecti.bende intihar falan aklima geliyor cunku farkli bisey gelmiyor aklina ne yapsan daha kotu oluyor bi cikmaza girincede ordan cikilamayacagini dusunup intihar akla geliyor valla.suanki durumumu anlatamam zaten.
    1-2 hafta sıkı ders calisip ailemle konusup psikolog ve kick box dusunuyorum

bu arada yardim eden herkeze tesekkurler.

• Spor-psikolog-yeni arkadaslar=yeni sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcko1

quote:

quote:

Dalga geçtiklerinde sende gül , sende onlarla dalga geç. Düşünmeden konuşma sakın.
    Bu yüzdendir asıl dalga geçme sebebim benım. Heyecanlanan insan şaşırır , buda okul ortamlarında gülünmek için "bahane" olur.

Ergenliğim senin gibi tipler yüzünden sıkıntılı geçti. Demek ezen tiplerdensin. Senin gibiler yüzünden 2 sene önceye kadar intiharı bile düşünüyordum.Kendime en ufak saygım kalmamıştı. Dönüp baktığımda gençliğimin en güzel 6-7 senesi boşa gitmiş olarak görüyorum. Ah senin gibi birisi şimdi karışma gelse neler yaparım. Seni yetiştiren annenin babanın ben.Seni insan niyetine kaale alıpta yemek su verenin ... Bu mesajda sana küfür vardı ancak banlamamak için sildim.

valla hocam icimden bunlar gecti.bende intihar falan aklima geliyor cunku farkli bisey gelmiyor aklina ne yapsan daha kotu oluyor bi cikmaza girincede ordan cikilamayacagini dusunup intihar akla geliyor valla.suanki durumumu anlatamam zaten.
    1-2 hafta sıkı ders calisip ailemle konusup psikolog ve kick box dusunuyorum

bu arada yardim eden herkeze tesekkurler.

Sen kaçmaya çalıştıkça üstüne gelirler. Onların şu an devam etmesinin tek sebebi senin şu anda kaçmaya çalışman. Ama senin kaçmaya çalışmanı mallık olarak görürler her zaman kendimden biliyorum. Hayatımda tek aşık olduğum kız bile bu sebepten dolayı benimle aynı onlar gibi dalga geçti. Benim ondan hoşlandığımın da farkındaydı. Sen ortaya tepkini koymazsan gelmeye her zaman devam edecekler. Sokakta maymundan bozma adamlar senin, benim özendiğim hayatı yaşıyorlar. Eğer yol yakınken dönmezsen giderek bu kaçma çalışması seni sürekli mutsuz edecek, delirmenin eşiğine bile gelebilirsin. Hatta şizofreninin sebeplerinden birisi ağır asosyalliktir. Ancak kimsenin gerçekten seni umursamadığını anlarsan, kimseden korkun olmadan, acaba şu benim hakkımda ne düşünecek diye kaygıların olmadan hissettiğin şeyi gösterebileceksin. Eğer böyle bir yaşam yaşamak için yaşıyorsan zaten neden doğmuşsun ki. Ölmek bile daha iyidir. Neyse ben de yukardaki arkadaşa yazdığım saldırı mesajını sileyim. O da mallığından yapıyor işte. Dünyada işin kaymağını götürenler her zaman kendini daha iyi gösterebilenler. Zekayla hiç bir alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annihilan -- 24 Kasım 2011; 0:47:44 >

• bu konuda hocanın öküzlüğü boşver
  • olum onlar kim ki senle dalga geçicekler ilk başta onları uzaylı olarak görmeyi kes senle eşit seviyedeler hatta bi çoğu belkide düşük zekalı(başka bişey yazıcaktım banlarnırım diye bunu yazdım) senin tek eksiğin özgüven.onlar sana gülse nolcak onlar hata yapınca sen 5 katını yap yerin dibine batır eminim biraz kendine gelirsin.ezdirme kendini.sen kendin hariç herkesi üst tabaka olarak görüyosun ama değiller ilk başta bunu kavra.fizik olarak kendini güçsüz hissediyosan git bodye para yok diyosan evde şınav çek ille yararını görürsün.konuşma olarak yetersizim diyosan bo bol kitap oku(kişisel gelişim kitapları özellikle).bi dahaki dershaneye gidişinde sen onları aşağla, kendini onlardan üstün gibi düşün.yok ben kibirli bi insan olamam diyosan hani cool ol derler ya işte biraz cool ol.uzaklaş şu salak dershane ortamından zaten sana gülen kişilere ihtiyacın yok.neyse işin özeti özgüven şart(bunun için aslında bi kızla yakınlaşsan süper olur özgüven deposu olursun).

• quote:

quote:

Sakin ol şampiyon.
    Hãla asosyallik ve eziklik var üstünde farkında mısın ?

• Olur öyle, sen de dalga geç her şeyle. Her şeyle dalga geçmek hayatın muhteşem geçmesini sağlayan harika bir şeydir.
  • ''Pskolujim bozulacak''dan sonrasını okumadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bass strings

''Pskolujim bozulacak''dan sonrasını okumadım.

Hocam telefondan girdim.Çok fazla dikkat edemedim kusura bakma.Düzelttim.
  • başlığı okuyarak diyorum ki bende saf görünüyorum ama tanıyanlar anlıyor sonradan
  • Hocam bırak sen onları.Sende laf sok.Bırak gülsünler kaybedeceğin bişey var mı yok. Sonuçta hoca sana laf sokmuş, parasıyla gitmiyomusun dersaneye sende ona laf sok.Bi raddeye kadar sabret şaka maiyetinde gül geç baktın daha çok dalga la sokma sende laf sok.Sinirlenmene veya kendini kötü hissetmene gerek yok. Yaşın biraz genç ilerki yaşlarda düşünürsen hakkaten bşu boşuna üzüldüğünü anlayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@STER

başlığı okuyarak diyorum ki bende saf görünüyorum ama tanıyanlar anlıyor sonradan

İşte bendede biraz salaklık, mallık, saflık var.Bundan nasıl kurtulabilirim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcko1

quote:

Orijinalden alıntı: M@STER

başlığı okuyarak diyorum ki bende saf görünüyorum ama tanıyanlar anlıyor sonradan

İşte bendede biraz salaklık, mallık, saflık var.Bundan nasıl kurtulabilirim ...

bizim türkçeciyede saf ayağı yapıyorum yani böyle evrensellik falndediya hemen nasıl yani falan biliyorum ama anlmazlıkdan geliyorum biliyorum onunda hoşuna gidiyor ama naz yapıyor kısacası küfür et işeyarıyo (hocana değil ha arkadaşalrının yanında)

• Dalga geçenlerden herhangi biriyle kavga edebilirsin. Biraz bunu gerektiriyor mevzu. Lisede dediğin gibi biri değildim. Hatta sözüm de geçerdi. Ama her sınıfta var öyle tipler. Yakın arkadaşlarım diyebileceğim 2 kişi de gırgırına bana takılırlardı. Bi saatten sonra dayanılmaz oldu. Bi gün başbaşa kaldığımızda aklını aldım bunun. Sonra bi daha öyle yanaştığını görmedim. O yanaşmayınca diğeri de yol aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gelenekizm -- 24 Kasım 2011; 17:47:32 >
  • bende yeni bir sınıfa gelmiştim konuşmuyordum yeni olduğum için sınıfım değişmişti herkes birbirini tanıyordu ilk iş ordaki kişilerle takıl bizim sınıfta 3-4 kişilik bir grup vardı ağır abi bende hocalara laf attım falan bu gruba girdim. Bu ergenler için anormal olan senin sessiz olman. Bide sende özgüven sıfır lan konuşunca kim kafanı kesicek? Birkaç arkadaş edin sonrası gelir. Ben birkaç ay sonra kızın yanına oturmuş ... İzliyordum lan korkma konuş laf at arada arkadaşlarınla şakalaş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.