Şimdi Ara

Üşümeyi özlemişim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaşasın soguk hava, yaz aylarından nefret ediyorum artık.
  • Ayıp oluyo arkadaşlar polemiğe gerek yok . Sercan , senin derdin nedir dostum, uzatma işte.
  • gelsin gelsin şu soğuklar artık ellemeyin..
    insan sıcak havada resmen bayıyor! oldum olası sevmiyorum sıcak havayı inanın..
    soğukda duran insan daha dinç ve zinde oluyor fikrindeyim.

ama kuru soğukda bir işe yaramaz bol bol yağmur kar olmalı diye düşünüyorum..ve kuru kuru soğuk ayaz soğuklarıda hiç hoş olmuyor
    geçen yıl gibi kurak bir kış geçirirsek 2008 yaz'ına işimiz zor... yoksa Mars'a su aramaya gideriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 9 Eylül 2007; 22:50:26 >
  • @birdy ben ciddiyim madem bukadar büyük hissediyorsun kendini pmden bana açık adres ve tel ver gerisini ben hallederim bak bakalım sütün faydalarını görebilecekmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 9 Eylül 2007; 22:49:27 >
  • yağmur yağması iyi aslında mikropları temizler.sıcak ve nem mikrop yuvası demek.
  • eskişehirde donuyoruz valla bi anda soğuk geldi ya demin bakkala gittim şort tişört giytim gene sıcaktır diye titreye titreye döndüm
  • yaşasın soğuuk ve üşümek !!
  • Keşke birdaha ısınmasa havalar,ne iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

/>
    yaşasın soğuuk ve üşümek !!
    />

Vede kışın karların arasında sürünmek bakalım yağacakmı.. İnşallah yağar yoksa durum vahim. Bir önceki sene Yağmadı pek az yağdı heryer buz Ayaz bir soğuk var ama çok soğuk hava çok sert hastasın burnun bi acayip ahh ahh..

quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Aylardır ilk defa annemden çorba istedim
    Aylardır ilk defa nescafe içiyorum
    Aylardır ilk defa uzun şeyler giyiyorum
    Kışmı geldi ne...

Aynen dostum.. ama nescafe ice içerdik aynı duygular bi değişik oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: emirk

quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

/>
    yaşasın soğuuk ve üşümek !!
    />

Vede kışın karların arasında sürünmek bakalım yağacakmı.. İnşallah yağar yoksa durum vahim. Bir önceki sene Yağmadı pek az yağdı heryer buz Ayaz bir soğuk var ama çok soğuk hava çok sert hastasın burnun bi acayip ahh ahh..

quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Aylardır ilk defa annemden çorba istedim
    Aylardır ilk defa nescafe içiyorum
    Aylardır ilk defa uzun şeyler giyiyorum
    Kışmı geldi ne...

Aynen dostum.. ama nescafe ice içerdik aynı duygular bi değişik oluyor

1 sene ist. gittim kar yağmadı şansıma antalya dayım karı unutucaz artık

• Havalar ısınmaya başlıycakmış hava durumundaki bayan öyle söyledi
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordOfEldorado

Havalar ısınmaya başlıycakmış hava durumundaki bayan öyle söyledi

• quote:

Orjinalden alıntı: Babajaro

Geçmiş olsun Everlasting. Şu an İstanbul'da tatlı bi serinlik var. Ben bu iklimi çok seviyorum , hava ne çok sıcak ne de çok soğuk . İnsan kendini daha dinamik ve enerji dolu hissediyor

altına imzamı atarım dostum
    eylül ayına kurban oliim be
  • oh be sonnda soğuk.sıcaktan okadar bıkmıştım ki.
  • Benim gibi günde düzenLi spor yapıyorsanız üsümezsiniz fazLa

8:00 - 8:45 Kahvaltı

9:00 - 11:00 Kosu

12:00 - 14:00 BasketboL
  • hiç özlemedim
  • eggy @ biliyor musun bilmem ama soguk olmassa fazla yagmur olmaz kar olmaz Su olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

quote:

Orjinalden alıntı: Blackblue

quote:

Orjinalden alıntı: LordOfEldorado

Havalar ısınmaya başlıycakmış hava durumundaki bayan öyle söyledi

Akdeniz/Antalya/merkez-güllük püfür püfür esiyor sanmıyorum ısınacağını hava bulutlu en az 2 güne yağmur yağar

Antalya da fırtına yokmu Hatta alanyada denize girmek yasaklanmış diye duydum

• Ne özlemesi yaa

ben aydın'dayım burda hafif serinlik var şortla yatıyorum ama kışı sevmiyorum yaz hep favorimdir,caddede,sahilde gezen insanlar,kışın ise içime bir karamsarlık düşüyor.

edit: haberde sıcakların tekrar artacagını söylüyordu

Yaşasın sıcaklar!Erisin kaşarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkyaNuS. -- 9 Eylül 2007; 23:18:05 >

• Blokeyi kaldırmışsın dayanamayıp galiba hocam
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: .:Everlasting:.

quote:

@.:Everlasting:.

pmni aç pmden yaz ne yazıyorsan konuyu bok ettin daha fazla cvp yazmak istiyorsan pmye yaz yada sus git yat büyüme çağın senin

hahaha beni bloke etmiş ben onu bloke ettim sanıyor. hahah gece gece hiç güleceğim yoktu. bir sürü insana küfür ediyor hakaret ediyor fakat bloke etmenin ne demek olduğunu bilmiyor. beni bloke etmiş her halde yanlışlıkla olmuştur o da ve yazdıklarımı okuyamıyor pm aç beni bloke ettin diyor

küfür edip ona buna sataşacağına kendi kapadığın blokeyi açmayı öğren önce sen. klavye kabadayısı

aptal şey ben senin attığın mesajları blocke ettim pmleri değil 2003 den beri bu forumda değişik nicklerle bulunuyorum senin gibi ufaklıkları çok gördük

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.