Şimdi Ara

Üşümeyi özlemişim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Babajaro

Gece battaniye'ye sarılıp uyumayı , pencereyi açtığımda içeri tatlı bir serinlik çökmesini özlemişim ..

Biraz önce deve girdim ve burası serin dışarı çıktığımda üşüdüm

Doğu sıcak felan diyorsunuz ama yağmurda yağıyor esiyorda
  • Şu an üstümde sadece atlet var, oda camı sonuna kadar açık ve ben üşüyorum.
    Üşümeyi harbiden özledim, şu an pike türü şeyler var ama hava soğudu iyice, battaniyeleri çıkaralım.
  • Ve en güzeli artık yorgana sarılıp yatıcammm
  • quote:

Orjinalden alıntı: One Step CLoser

eggy @ biliyor musun bilmem ama soguk olmassa fazla yagmur olmaz kar olmaz Su olmaz

ya yollar adam gibi olsa tamam kış olsun yağmurda yağsın ama tas gibi tas gibi çukurlara su bir doluyor her taraf çamur pislik içinde iğrenç ya tövbe tövbe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 9 Eylül 2007; 23:50:51 >
  • Temiz ve soguk havada uyursam
    uykumu daha iyi almiş oluyorum
  • ben özlemedim abicim geçen 1 yıl doğuda askerdim

-35 -40 derecelerde dötüm dondu bir dahada özleyeceğimi sanmıyorum
  • Aylardır ilk defa böyle rahat bir uyku çektim Ayrıca soguk havalarda bilgisayar başında olmakta ayrı bir zevk meselesi
    FOREVER KIŞŞ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Locker

Aylardır ilk defa böyle rahat bir uyku çektim Ayrıca soguk havalarda bilgisayar başında olmakta ayrı bir zevk meselesi
    FOREVER KIŞŞ

evet ya bilgisayar başında durmanın tadı bi başka.ben kışlık yorganımı çıkardım.Bide üstlerimi çıkardım.uzun kollu uzun kollu oturuyorum.özlemişim bea

• quote:

Orjinalden alıntı: Blackblue

quote:

Orjinalden alıntı: Locker

Aylardır ilk defa böyle rahat bir uyku çektim Ayrıca soguk havalarda bilgisayar başında olmakta ayrı bir zevk meselesi
    FOREVER KIŞŞ

evet ya bilgisayar başında durmanın tadı bi başka.ben kışlık yorganımı çıkardım.Bide üstlerimi çıkardım.uzun kollu uzun kollu oturuyorum.özlemişim bea

ben şortla duruyom

• Nerdensin hocam peki?
  • quote:

Nerdensin hocam peki?

Aydın.
  • Bende Çanakkale.
  • yahu kışın çamur falan oluyor heryer ondan sevmiyorum hava kapalı oluyor içimi bi karamsarlık bürüyor..
  • Doğaldır.Kışın ortalarında filan keşke yaz hemen gelse diyoruz.
  • Konserden geliyorum üstüme bilerek uzun kollu giymiştim Konser alanı deniz kıyısındaydı denizin etkisiyle bi donduk .. Titredim resmen.
  • quote:

Blokeyi kaldırmışsın dayanamayıp galiba hocam
    quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

quote:

Orjinalden alıntı: .:Everlasting:.

quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

@.:Everlasting:.

pmni aç pmden yaz ne yazıyorsan konuyu bok ettin daha fazla cvp yazmak istiyorsan pmye yaz yada sus git yat büyüme çağın senin

hahaha beni bloke etmiş ben onu bloke ettim sanıyor. hahah gece gece hiç güleceğim yoktu. bir sürü insana küfür ediyor hakaret ediyor fakat bloke etmenin ne demek olduğunu bilmiyor. beni bloke etmiş her halde yanlışlıkla olmuştur o da ve yazdıklarımı okuyamıyor pm aç beni bloke ettin diyor

küfür edip ona buna sataşacağına kendi kapadığın blokeyi açmayı öğren önce sen. klavye kabadayısı

aptal şey ben senin attığın mesajları blocke ettim pmleri değil 2003 den beri bu forumda değişik nicklerle bulunuyorum senin gibi ufaklıkları çok gördük

bir çok mesajı silinmiş küfrettiği. oralarda ben fakeyim diyordu açıkça.3 yılda yüzlerce nick açtım diyordu. o yüzden utanmadan istedğini söylüyor nasıl olsa biri banlansa geride bir sürü var. küfürbaz saldırgan ve fake

• @.:Everlasting:.

Tamam arkadaş zaten küfürbaz olduğunuda itiraf etti.Daha üstüne gitmenin ne anlamı var ki

Boşuboşuna tartışma ortamı yaratmayın lütfen.
  • quote:

Tamam arkadaş zaten küfürbaz olduğunuda itiraf etti.Daha üstüne gitmenin ne anlamı var ki

herkes küfür etsin adam öldürsün kötülük yapsın vs vs bir sürü örnek var sonra itiraf etsin... biri de ordan küfredilene parmak sallasın tartışma desin... sen de onun fakesimisin? o kadar açık saçık küfürü sen yeseydin sana parmak salalsaydı biri senin bana yaptığın gibi ne düşünürdün?
  • quote:

quote:

herkes küfür etsin adam öldürsün kötülük yapsın vs vs bir sürü örnek var sonra itiraf etsin... biri de ordan küfredilene parmak sallasın tartışma desin... sen de onun fakesimisin? o kadar açık saçık küfürü sen yeseydin sana parmak salalsaydı biri senin bana yaptığın gibi ne düşünürdün?

Sana kim kötülük yapmış kim parmak sallamış nediyosun Boşuboşuna ortamı karıştırıp çizilme şu forumda adamın dediği gibi uslu dur.sen kaşınıyosun.Benim onla ilgim yok ve tanımıyorum.Kim olduğumuda çoğu kişi biliyor zaten

• quote:

quote:

quote:

Sana kim kötülük yapmış kim parmak sallamış nediyosun Boşuboşuna ortamı karıştırıp çizilme şu forumda adamın dediği gibi uslu dur.sen kaşınıyosun.Benim onla ilgim yok ve tanımıyorum.Kim olduğumuda çoğu kişi biliyor zaten

kaşınma lafını aynen iade ederim sana.

ilgin olmayan konuya atlayıp fake olan küfreden adamı savunan da sensin parmak sallayan da sensin.

sadece kadın kız oldukları için bayanlara küfreden bir adamı ne diye savunuyorsun? sana ne? sonra da lafın içine girip ukalalık yapıyorsun. kaşınıyorsun diyorsun. ne terbiyesiz kendini bilmez insanlarsınız. klavye elinizde diye bir kimliğin arkasına gizlendiniz diye genele açık bir forumda herkese ağzınıza geleni söyleyeceğinizi mi sanıyorsunuz? kaşınıyorsun ne demek?????

sadece üşümeyle ilgili bir konuya adam girdi kavgaya başkalarına hakaret ederek başladı iş bana dayandı bu kadar terbiyesizlik olmaz. sen de tutmuş hem adamı savunuyorsun hem de ne olduğunu bilmez bir tarzda konuşuyorsun. madem olayı bilmiyorun ne diye atlıyorsun? adfam en adi küfürleri yazdı zaten moderatörler silmiş. yüzlerce fakem var dedi kimse aldırmamış. nefret ediyorum bu erkek milletinin şiddet dolu her türlü hareketinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Everlasting:. -- 10 Eylül 2007; 16:40:39 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.