Şimdi Ara

Üşümeyi özlemişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece battaniye'ye sarılıp uyumayı , pencereyi açtığımda içeri tatlı bir serinlik çökmesini özlemişim ..

• ben de özlediğimi sanıyordum fakat dün gece üşütüp de ateşim 38 dereceye çıkınca özlemediğimi anladım
  • ayneeen ben de
  • Geçmiş olsun Everlasting. Şu an İstanbul'da tatlı bi serinlik var. Ben bu iklimi çok seviyorum , hava ne çok sıcak ne de çok soğuk . İnsan kendini daha dinamik ve enerji dolu hissediyor
  • Evet bende bayağı özlemişim. Hatta ötesinde ihtiyacım varmış. Kaç aydır ilk defa deliksiz uyudum. Sıcaktan , nemden bir oraya bir buraya dönüyordum yatakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuanoM -- 9 Eylül 2007; 22:03:03 >
  • ben üşümeyi özlemedim yaz mevsimi her zaman favorim ama bu sene kuruduk resmen...kapalı bir hava hafif çişeleyen bir yağmur serine yakın ılık esinitili bir havada her zaman favorim olmuştur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuanoM

Evet bende bayağı özlemişim. Hatta ötesinde ihtiyacım varmış. Kaç aydır ilk defa deliksiz uyudum. Sıcaktan , nemden bir oraya bir buraya dönüyordum yatakta.

aynen bende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tatil gecelerini özlemişim
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • seni Düzceye davet ediyorum. Benim odada dün gece yorganla yattım yinede üşütmüşüm boğazım ağrıyor
  • üşüten arkadaşlara geçmiş olsun ben de üşüttüm. bayanlar daha çabuk üşüyor galiba.
  • Hava sıcaklıkları ani şekilde ve ciddi oranda düştü + gündüzle gece arasın daki sıcaklık farkı arttı. Kıyafetlere dikkat etmek gerek bundan sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:Everlasting:.

ben de özlediğimi sanıyordum fakat dün gece üşütüp de ateşim 38 dereceye çıkınca özlemediğimi anladım

Arkadaşalr salgın mı ya.bende ateşliyim şuan.Ama netten kopmak yokDün çok soğuktu üşüdüm gece.battaniyeyi sabaha karşı aldım ama şimdi halsizlik var içimde.çorba içiyorum ayıptr söylemesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

quote:

Orjinalden alıntı: GODIVA

üşüten arkadaşlara geçmiş olsun ben de üşüttüm. bayanlar daha çabuk üşüyor galiba.

ne alaka Yok illa heryerde bayan olduğunu belli etmek için bir çaban var sanki

• Aylardır ilk defa annemden çorba istedim
    Aylardır ilk defa nescafe içiyorum
    Aylardır ilk defa uzun şeyler giyiyorum
    Kışmı geldi ne...
  • quote:

quote:

üşüten arkadaşlara geçmiş olsun ben de üşüttüm. bayanlar daha çabuk üşüyor galiba.

Sana ne yahu? Bayan olmak suç mu ya da belirtmesi suç mu?KEndini ve cinsiyetini yok mu saysın? Neden illa arıza çıkarmaya çalışıyorsun? Çarşaf mı giysin? Arızalımısın lafını fazlasıyla haketmişsin az bile yazmış.

Başkasının yazdığına her türlü hakaret edenlere veya kişinin kadınlığına kızlığına cinsiyetine laf edenlere ben de gıcık oluyorum.

...............

Ayrıca ben de havanın serinlemesine sevindim üşütmedim de gayet mutluyum.

• quote:

Orjinalden alıntı: :::aytuğ:::

quote:

quote:

Sana ne yahu?Bayan olmak suç mu ya da belirtmesi suç mu?KEndini ve cinsiyetini yok mu saysın? Neden illa arıza çıkarmaya çalışıyorsun? Çarşaf mı giysin? Arızalımısın lafını fazlasıyla haketmişsin az bile yazmış.

Başkasının yazdığına her türlü hakaret edenlere veya kişinin kadınlığına kızlığına cinsiyetine laf edenlere ben de gıcık oluyorum.

...............

Ayrıca ben de havanın serinlemesine sevindim üşütmedim de gayet mutluyum.

tipik artis ben diyorum ankara sen diyorsun nese anladınız siz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 9 Eylül 2007; 22:26:17 >

• havalar çok serinlemiş yahu , 4 saat önce hafif üşüdüm azıcık yatağımda müzik dinleyim dedim , klavyeyide yanıma alıp yattım , sıcağı görünce uyuya kalmışım , bu kadar hızlı ve erken serinlemezdi ama kış geldi demekki
  • quote:

quote:

quote:

arızalımısın sen?

hem de çok fena arızalı bence de

üşütme konusuna bir kıza hakaret ederek kendi üşütüklüğünü belli ederek girdiğine göre pek sağlam birine benzemiyor.

ben de üşüdüm bugün hava baya serinledi nezle bile oldum

• quote:

Orjinalden alıntı: KabesTr

havalar çok serinlemiş yahu , 4 saat önce hafif üşüdüm azıcık yatağımda müzik dinleyim dedim , klavyeyide yanıma alıp yattım , sıcağı görünce uyuya kalmışım , bu kadar hızlı ve erken serinlemezdi ama kış geldi demekki

Antalya bile şuan püfür püfür esiyor normalde kan ter içinde kalırdık oturduğumuz yerde bayaağa iyi oldu 2 güne ymr yağar

@birdy pmden adres tel atıyım birde realden görüşelim ufaklık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 9 Eylül 2007; 22:31:34 >
  • Cümle-alem hastalanmış yav revire döndü burası . şska bi yana hepinize çok geçmiş olsun arkadaşlar.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KabesTr

havalar çok serinlemiş yahu , 4 saat önce hafif üşüdüm azıcık yatağımda müzik dinleyim dedim , klavyeyide yanıma alıp yattım , sıcağı görünce uyuya kalmışım , bu kadar hızlı ve erken serinlemezdi ama kış geldi demekki

Antalya bile şuan püfür püfür esiyor normalde kan ter içinde kalırdık oturduğumuz yerde bayaağa iyi oldu 2 güne ymr yağar

@birdy pmden adres tel atıyım birde realden görüşelim ufaklık

daha fazla terbiyesizleşmene gerek yok. rengini yeterince belli ettin zaten.

ayrıca benim yerime yakın aile üyelerinle görüşmeni temenni ederim. nasılsa yakınındalar yabancın değiller

ayrıca yarın anaokulu ve ilkokullar açılıyor. sütünü iç yat sabah da sıkı giy daha fazla üşütme ufaklık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birdy -- 9 Eylül 2007; 22:43:05 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.