Evet,çok beklenen bu mükemmel oyunun demosu nihayet çıktı... UT2003 ün şu andaki 2 Cd lik versiyonu BETA.Yani betadaki bugları görüp oyundan soğuyan arkadaşlara bu resmi DEMO yu önereceğim 56K lık modemle demoyu indirdim!!!!!Gerek grafikleri,gerek oynanabilirliği,gerekse silahları mükemmel.
full versiyon ne zaman çıkacak bilgin var mı? birde üçkağıtcılar bize beta yı full sürüm diye satmasınlar.[:(!] aradaki farkı biliyorsan yazsana. full sürüm'de 2 cd çünkü. oyuna gelmeyelim
Full versiyonu Eylül ün sonunda çıkacak...(29-30 Eylül 2002) Bildiğim kadarıyla full versiyonu da 2 Cd olacak,hatta kapaklarındaki resimlerin bile aynı olacağı söyleniyor.Sanırım cd leri denemeden beta mı full mü anlayamayacağız:(:(:(
Evet,bu demonun da patchini çıkardılar.(demekki bu demo bile hala tamamen hatasız değil)patch oyundaki ufak bugları düzeltiyor...
Bende aldım ut2003'ü ve gerçekten çok sıkıcı. Bu arada hiçde betaya benzemiyor. Hiç bir bug görememdim?
Cherokee,elindeki 2 cdlik versiyon 4 ay önce çıkmış,yapımcı firmanın "beta tester" lere gönderdiği daha tamamlanmamış versiyon,yoksa oyunun demosu bile yeni çıktı..Resmi full sürümü büyük ihtimalle 30 Eylül de çıkacak...
Bence full sürümüde güzel olmayacak. Çünkü full sürümünde buglar temizlenmiş 1-2 yeni harita ve silah eklenmiş filan olur. Artık böyle oyunların zamanı geçti. Bence bu oyun sadece sistem testlerinde kullanılır.
Katılıyorum...İlk versiyonunun verdiği zevk yok...Grafikler bir garip geldi bea...
bencede ilkinin verdiği zevki vermiyor ama giderek alışıyorum doğrusu Bide oyunun hızını düşürmek işe yarıyo denemenizi öneririm...
Zaten çok hızlı çalıştığı söylenemez. 640*480'de tüm detaylar açıkken açık alanlarda rahat oynanıyo 1024*768'de sisteminiz benimkine yakınsa denemeyin bile.
ut=Unreal Tournament
Emrah ben de mx440 var senin bahsettiğin gibi sürünmüyor UT 2003'te. 1024x768'de çok rahat çalışıyor.Senin işlemci ut2003 için iyi bir işlemci deil kanımca.
Bendede 2 cd'lik beta versiyonu var.Şöyle bir örnek vereyim sana.1024x768x32x2xFSAA'da beta versiyonu antalus'ta 15-20 fps veriyordu. Demosunda ise 30-35 fps veriyor.
Beta'da performansın düşük olmasının dışında 16 bit renk desteği ve opengl desteği yok.
Saygılar
Unreal her zaman öncelikle işlemci hızıyla bağlanıtlı performans göstermiştir...Yeni sürümünde de bir değişiklik yok galiba yani tnt ile de çalışır denmesinin sebebi de bu... Her ne kadar tnt ile oynaömak işkence olsa da... Ama Cherookee senin için işlemci düşüklüğü bir etkendir sanırım...Ben tüm detaylar açık 1280*1024 de rahat oynuyorum...Radeon 8500 ama asıl etken 151 fsb Athlon 2000+...
Java çok yanılıyorsun. Dediğini tam aksine oyun çok büyük oranda ekran kartını sömürüyor. Eğer ut 2003 benchmarklarına bakarsan 1ghzlık işlemciyle 2 ghzlık işlemci arasında fps farkı yok neredeyse..
Siz şimdi geyiği bırakın da, bu oyunu 1280*1024*32 4*fSAA ve atiscop vs ile High details te akıcı oynamak için bana 1 sistem tavsiye edin. Kasım başında upgrade yapacam. 128 ram TI4200 XP2400 512 DDR333 düşünüyorum.Ne dersiniz? (Kasımda bu sistem ekonomik olacak!))
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Blueworld</i> <br />Evet,çok beklenen bu mükemmel oyunun demosu nihayet çıktı... UT2003 ün şu andaki 2 Cd lik versiyonu BETA.Yani betadaki bugları görüp oyundan soğuyan arkadaşlara bu resmi DEMO yu önereceğim 56K lık modemle demoyu indirdim!!!!!Gerek grafikleri,gerek oynanabilirliği,gerekse silahları mükemmel. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Akıcıdan kastın ne? ortalama kaç fps istiyorsun? 1280x1024x32x4xFSAA ve full anisotropic filtering için 30 fps oynanabilir diyorsan ti4600 60 fps oynanabilir diyorsan radeon 9700 almalısın.
Valla ben İlk sürümü için konuşmuştum asıl olarak..Başta da belirttim..Yenisi de tahminen aynıdır demiştim farklılık varsa incelemedim bilemiyorum...İyice okursanız yazımı görürsüünüz...Ama şu da gerçekki UT 2003'ü 1280*1024'te 30-50 fps arası oynayabiliyorum...İşin içine AA girerse sistem kladıramaz tahminimce oynanabilir olarak tabi...Ama ilk sürümü 1280*1024-32 bit-High detai-6X AA ve 16X AF ile 45-65 fps ile rahatça oynayabiliyorum...
Ufcan'ın da dediği gibi kalede hayrettin yok ne atıyon o yıllar önce oynadı. 1280x1024'te 6xFSAA desteklemiyor Radeon 8500
En fazla 1024x768x32x6xPerformance Smoothvision destekliyor.