Şimdi Ara

utanmaz iddaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar akşam BEN 80 LİRALIK kupon yaptım kuponuma koyduğum maçlar SZOLNKİ-OLAJ MS 2/SAN ATONİO MS 1 BJK MİLANGAZ MS 1 kuponum tuttu ama gelin görünkü sabah para almak içi bayiye gittim ikramiye gözükmüyor eve geldim tüm siteleri tekrar kontrol ettim hepside maçsonuçları yazılı fakat gelin görün ki iddaa bilet sorgulama kısmıma girip bilet numaramı yazdığımda ikramiye gözükmüyor yabancı sitelerden daha beter çıktı bu iddaa

• quote:

Orijinalden alıntı: ekoltuksuz2

arkadaşlar akşam BEN 80 LİRALIK kupon yaptım kuponuma koyduğum maçlar SZOLNKİ-OLAJ MS 2/SAN ATONİO MS 1 BJK MİLANGAZ MS 1 kuponum tuttu ama gelin görünkü sabah para almak içi bayiye gittim ikramiye gözükmüyor eve geldim tüm siteleri tekrar kontrol ettim hepside maçsonuçları yazılı fakat gelin görün ki iddaa bilet sorgulama kısmıma girip bilet numaramı yazdığımda ikramiye gözükmüyor yabancı sitelerden daha beter çıktı bu iddaa

Dostum benimde kupon tuttu sitede sorguluyom ikramiye gözükmüyo sorunmu var acaba.

• bilmiyorum arkadaşım da bu nedir böle 390 lira için bi çirkeflik yapmazlar herhalde NOT:hala bişi görünmüyor
  • hala tık yok parasını alabilen var mı arkadaşlar
  • evet bende sorgu yaptım tutmus bır kuponum vardı ıkramıye yok dıyor gıttım bayıden paramı aldım
  • evet arkadaşlar bilet sorgulatma tırlatmış durumda bende bayiye gidip paramı aldım
  • Aksam bendede sorun vardi bayiye gittim aldım paramı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş adam gibi maçları kodlarıyla tahminleriyle düzgünce yaz, o ne öyle karman çorman anlamıyorum ki yazdığını, yardımcı olalım
  • Gidin bayiden baktırın internetten olacak iş değil maçlar tuttuysa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.