Şimdi Ara

utanmazlıgında bu kadarı olur...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bunları her gordugumde (dınıme yapılan hareketlerı gordukce) her seferınde aglıyorum
    allah kardeslerımıze yardım etsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunshin -- 21 Ekim 2006; 8:35:37 >

• Müslüman kardeşlerimize yapılan hunhar saldırıları ben de kınıyorum ama bunlar başlığa uygun karikatürler değil bence..Bunda yahudiler vb eleştiriliyor;utanmazlık göremedim...
  • insan insan olduğundan utanıyor. bunu yapan da bir insan ben de bir insanım.
  • yaptıkları karikatürleri incelersen islamiyeti ve islama inanan imsanları kücümsedikleri apacık ortadadır
    utanmazlık neresındedır dıyorsun..
    filistinli sehıtlerın boyle aptalca karıkaturlere konu olması yeterı kadar utanmazlık degılmıdır?
    ama senınde goruslerıne saygı duyuyorum tabıkı..
    quote:

Orjinalden alıntı: x_bytar_x

Müslüman kardeşlerimize yapılan hunhar saldırıları ben de kınıyorum ama bunlar başlığa uygun karikatürler değil bence..Bunda yahudiler vb eleştiriliyor;utanmazlık göremedim...
  • noel baba olarak tanımladıkları hayalı kahramanlarının
    avrupa ve ısraıle hedıye dagıtması
    bagdata ıse bomba atması
    sence bu karıkaturde utanmazlık yokmu
  • Resimler iç açıcı değil
    Hani bir laf vardır;
    "Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur"
    diye çok doğru
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunshin

noel baba olarak tanımladıkları hayalı kahramanlarının
    bagdata ıse bomba atması

Üstadım elbette kendince haklısın,saldırmak yerine fikirlerimi önemsediğin için teşekkür ediyorum...

Birinci karikatürde Hıristiyanlığın simgesi olan Noel Babanın bağdata bombasını hıristiyanların müslümanlığa olan zulmü olarak nitelendiremez miyiz?Yani Hıristiyanlar birbirlerini desteklerler ama Müslümanlara zulüm ederler gibisinden.BEn öyle yorumladım.

İknci karikatürde ise asker Müslüman şehide (ki orda simgeleştirme var,yani o mezardaki parmaklar her an şehit olmaya hazır müslüman kahramanları simgeliyor) ateş etse bile zaferi engelleyemeyeceği vurgulanmış.

Üçüncüde ise Müslüman kıyımı yapan geberesice Şaron'un kimin maşası olduğu gösteriliyor.

Bu da benim yorumum güzel kardeşim

• bunlar orta doğuda olanları anlatmak içinde yapılmış olabilir,hemen kötü algılamayalım
  • farklı yorumların cıkması dogaldır
    senın yorumunda dogru olabılır
    ama ben ılk gordugumde
    bunları hıssettım yanı muslumanlara karsı cephe almıs devletlerın
    alay etmek ıcın yaptıgı karıkaturler..
    quote:

Orjinalden alıntı: x_bytar_x

quote:

Orjinalden alıntı: sunshin

noel baba olarak tanımladıkları hayalı kahramanlarının
    bagdata ıse bomba atması

Üstadım elbette kendince haklısın,saldırmak yerine fikirlerimi önemsediğin için teşekkür ediyorum...

Birinci karikatürde Hıristiyanlığın simgesi olan Noel Babanın bağdata bombasını hıristiyanların müslümanlığa olan zulmü olarak nitelendiremez miyiz?Yani Hıristiyanlar birbirlerini desteklerler ama Müslümanlara zulüm ederler gibisinden.BEn öyle yorumladım.

İknci karikatürde ise asker Müslüman şehide (ki orda simgeleştirme var,yani o mezardaki parmaklar her an şehit olmaya hazır müslüman kahramanları simgeliyor) ateş etse bile zaferi engelleyemeyeceği vurgulanmış.

Üçüncüde ise Müslüman kıyımı yapan geberesice Şaron'un kimin maşası olduğu gösteriliyor.

Bu da benim yorumum güzel kardeşim

• idrak diye bir kelime var....

daha neyin ne olduğunu idrak edemeyenlere

kendi savunduğu fikri savunan fikri bile idrak edemeyenlere de
  • terbıyesızlık yapmana gerek yok
    benım ne dusundugum o karıkaturlerı gorunce neler hıssettıgım kımseyı ılgılendırmez tek ıstedıgım
    bu karıkaturlerın sızın de gormenızdı

quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

idrak diye bir kelime var....

• quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

idrak diye bir kelime var....

Buna yorum deniyor;sunshin üslubunu bozmadan tartışma oluşturuyorki forumların amacı salt gevezelik etmek değildir;belli saygı çerçevesinde tartışmaktır....Arkadaş da kendi yorumunu o şekilde yapmış.Anormal olan senn davranışın,O'nun değil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.