Şimdi Ara

ÜTOPYA & TV8 (400. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.249
Cevap
43
Favori
234.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÜTOPYA & TV8

(En Son Oy Tarihi: 20.2.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: haraco

Bu el öpme hikayesi semihten çıktı, uğraştı didindi kimseye elini öptüremedi... Ama en sonunda para için, oy için Tezcan'ın elini öpmeye razı oldu :)

Böyle de rezil bir adam ama hala da destekleyenleri var... Enteresan...

Semih taraftarı olsam artık o sahneden sonra utanırdım, adamlarda utanma da yok :)

Semih o sahnede elini öpmeyi kabul etmedi. Tezcan elimi öpersen oyumu sana vericem öper misin dedi. Semih'te oyunu bana ver sana elimi öptürücem dedi. Yalan yanlış konuşmayın. Bu arada Tuncay'ı destekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noldu bittimi artık yan gelip yatma yeri şükür adamlar iyi yedi içti ha 1 sene.ben böyle yarışma görmedim hayatımda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

Tuncay her kuruşunu sonuna kadar hak etti.

şimdi biraz empati yapın semih gibi sinir bozucu bir tiple kaçınız 1 sene geçirmek isterdi veya buna dayanabilirdi.

adam 1 sene psikolojik terörle mücadele etti.

helali hoş olsun.....

Valla tuncay haketti mi bilmem de 1 sene strateji yapıyorum ayaklarında devamlı yatan semihin haketmediği kesin... Yani kim olsa finalde karşısında onu desteklerdim, murat-türkan-altar falan da dahil... Destek dediğim de oy atarak filan değil, elaleme para kazandırma meraklısı değilim... Fikren desteklerdim sadece...
  • quote:

Orijinalden alıntı: haraco

Bu el öpme hikayesi semihten çıktı, uğraştı didindi kimseye elini öptüremedi... Ama en sonunda para için, oy için Tezcan'ın elini öpmeye razı oldu :)

Böyle de rezil bir adam ama hala da destekleyenleri var... Enteresan...

Semih taraftarı olsam artık o sahneden sonra utanırdım, adamlarda utanma da yok :)

Ne alaka nasil uydurdun bunu? Tezcan elimi opersen oy verrim dedi semihte cevap olaraK "SEN OY VER BEN ELIMI OPTURURUM SANA" dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

KAFEEEE HERRRYERRRDEEEE

• quote:

Orijinalden alıntı: bostonceltic

Ahahaha nasılda lafı arkadan anlamışsın tek bir reis vardır oda semih reis onun elini öptün mü

Forumdan uçurulacaksın terbiyesiz çocuk, iyi yolculuklar...

• Eski yarışmacılar oylarını kullandı! Tuncay 14 , Semih 12 oy aldı!

İnci Melek- Semih
    Tuğçe Aksoylu- Tuncay
    Ahmet Arda- Semih
    Gamze Çetinkaya- Tuncay
    Türkan Gözcü- Semih
    Tezcan Fenerciler- Tuncay
    Aybüke Taşçıoğlu- Semih
    Abidin Özşahin- Tuncay
    Çağlar Babilik- Semih
    Özlem Sezgin- Tuncay
    Kaan Hoşgör- Semih
    İnci Satır- Tuncay
    Dilay Bedir - Semih
    Noyan Uzer- Tuncay
    Pınar Par- Semih
    Altar Gültekin- Semih
    Selin Soytürk- Tuncay
    Yıldız Onay- Tuncay
    Meral Avcı- Semih
    Harun Zeren- Tuncay
    Buket Ek- Tuncay
    Raşit Özçelik- Tuncay
    Kurretülayn Matur- Semih
    Murat Rışvan- Semih
    Bahadır Derici-Tuncay
    Serkan Ercan- Tuncay
  • delpieroalk kullanıcısına yanıt
    Yalnız yarışma başlayınca yarışmadaki oylama sistemi Semih'e yaradı. Çünkü aday olan kişiler arasından internet oylaması yapılıyordu. Semih'in hayranları(!) fake hesaplarıyla oy kullanıp cafe grubu elemanlarının elenmesine yol açtılar. Sonra sms ve gazete satışı sistemi getirildi. Daha adaletli bir sistem oldu. Ayrıca bu sistem gelmeden önce elenen yarışmacıların hakkı yenmiştir açık ve net.

Bu arada Ütopya'nın Hollanda versiyonunda her hafta bir kişi elenir ve yerine 2 yeni yarışmacı arasından biri kalır ve 15 kişi bozulmazdı. Bu farklı bir sistem değil yarışmanın formatında olan bir durum.

Elenen 6 yarışmacının girmesi ise adaletsiz sistemle elenen yarışmacıların yanında bir hiç.
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Elenen yarismacilarin girmesi fiyasko.O adamlar disarida herseyi gorduler ne anlami kaldi yarismanin.

Ayrica baho-serkan birlikte disarida ortak sponsor buldu bence

• Acunun her yarısmasında oylamalar şaibeli zaten ne bekliyordunuz ki? Semihi program boyunca reyting için kullandı, sonunda kaldırıp attı işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Kartal1903

Elenen yarismacilarin girmesi fiyasko.O adamlar disarida herseyi gorduler ne anlami kaldi yarismanin.

Ayrica baho-serkan birlikte disarida ortak sponsor buldu bence

Zaten misafirler olanları içeridekilere anlatıyordu ki.
  • kazananlar kaybedenler var bir de,

yarışmadan bir HİÇ olarak çıkanlar var :

dilay,pınar,meral,kaan,aybüke,inci melek,arda
  • Noter imzalı kağıt diye tutturanlar, abinizin yancısı Arda'nın yaptığı açıklama.

• Peruklular siz hala burada mısınız gidin reyizinizin elini öpün size bu yakışır hadi kaybolun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

kazananlar kaybedenler var bir de,

yarışmadan bir HİÇ olarak çıkanlar var :

dilay,pınar,meral,kaan,aybüke,inci melek,arda

Ne hici kardeşim beleşten yiyip,ictiler üstüne para aldılar

• utopiaa U kullanıcısına yanıt
    Bak çocuk gerçek hayatta karşıma çıkma o zaman gerçek ağlamayı görürsün.

• Semihe ne güldüm ya

• quote:

Orijinalden alıntı: GeoMatrix

Semihe ne güldüm ya

Peruklu kaybetti huylu huyundan vazgeçmez yine birilerini tehdit ediyodu onun icabına abidin bakacak aklı varsa o otelden çıkmasın dışarı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic

Noter imzalı kağıt diye tutturanlar, abinizin yancısı Arda'nın yaptığı açıklama.

Bende ekledim ardayi soyle bi paylasim yapti

Tuncayin ailesi ardaya saldirmis dun gece

Simdi yok semih taraftarlari soyle siddetci boyle siddetci diyenler tuncayin ailesine ne diyecekler acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: mic

quote:

Orijinalden alıntı: thetigerclow

Acun bir daha boyle programlar yapma fanboylaru facebook,twitterda bir daha tv 8 izlemiyecez diye agliyor.Acun olmakta zor en iyisi ikisi sampiyon olsaydi.Bebeler agliyor sosyal medyada

Hocam aslına bakarsan ağlamakta haklılar. Semih fanları şampiyonluk için çok para yatırmış Acun'a. Eğer periscope videosunu izlerseniz anlarsınız. Kadının birisi emekli maaşımı yatırdım diyor, diğer daha ne kadar yatıralım diyor. Alpay isimli programdan sorumlu kişi fan gruplarından paralar toplayarak dokunulmaz yapıyormuş. Sponsorlu diye boşuna demiyorlar semih için. Anlayacağın iş çok karışık. Seyirci kimsenin umrunda değil. Semih fanlarının çılgına dönüp paraları Acun'a haram etmesinin nedeni yatırdıkları paraların boşa gittiğini düşünmeleri. Haram ettikleri para iki üç sms parası değil. O yüzden bu kadar küfürler yağdırıyorlar. Semih bu zamana kadar hep dalavere ile dokunulmaz olmuş ve grubundakileri göndertmemiş. Acun her zaman olduğu gibi sahterkarlıkta bir numara. Tuncay'ın birinci olmasına sevindim ama seyircinin enayi yerine konulması beni üzdü.

Hayır anlamadığım Semih şampiyon olsaydı parayı bunlara mı dağıtacaktı? Senin emekli maaşın Semih şampiyon olsaydı da gitmiş olacaktı bunu mu idrak edemiyorlar.

Bir insan yarışma bittikten sonra yolda görse yüzüne bakmayacak bir insana neden binlerce lira oy atar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TUNÇBİLEK -- 21 Eylül 2015; 15:04:34 >

• 
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.