Şimdi Ara

ÜTOPYA & TV8 (398. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.249
Cevap
43
Favori
234.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÜTOPYA & TV8

(En Son Oy Tarihi: 20.2.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: utopiaa

quote:

Orijinalden alıntı: Matheson

Garipler nasil da eksiliyor yorumumu
    SEMİH REYİZ

reyizin 1. olamadı :((( ühühühü

Çocuksun çocuk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası yarışmadaki tek sorun kuralların hep sonradan belirlenmesi, eğer en başta şu şu olacak şunlar yapılacak denseydi kimse böyle aykırılıklar yapmazdı.

Ancak reyting uğruna türlü türlü şeyler denendi.

İlk etapta kim yeni yarışmacı gelecek diye biliyordu? Abidin bir anda içeri girmişti yanlış hatırlamıyorsam

Daha sonra ki farklı bir sistem ile 2şer 2şer insanları gönderdiler 1 tanesi içeride kaldı.

Bunlar yetmedi elenen 6 yarışmacı içeri geri girdi. Yine durup dururken ortaya çıktı sanırım bu durum.

Son olarak eleme sistemi birkaç kez değiştirildi.

Kısacası insanın aklına türlü oyunlar gelecek bir sürü değişiklikler yapıldı, eğer bunlar yapılmasaydı kimse bir şey diyemezdi.

2. sezonda umarım her şey en başından belirlenir de böyle tatsız şeyler yaşanmaz.
  • Kim kazandı gençler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1679fbhju

PARANIN YARISI DİĞER YARIŞMACILARA KALDIGI SUREYLE ORANTILI DAĞITILACAK
    SEMİH KURRE SERKAN DA 40AR 50SER BIN ALACAK YANİ

Semihcilerin tesellisi Semih 40 alsa Kurre 40 alsa bunlar evlense 80. Murat 30 alsa kardesine verse 110

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Ya o değilde dün sunucu kadın çok pot kırdı. Oylama 1-0 iken 2-1 olan kazanacak dedi. Semih'e normal şekilde düşündüklerini sorarken, Tuncay'a birazdan zarftan adın çıkacak ve paranın sahibi olacaksın düşüncelerin neler dedi? Senaryo mu acaba tüm bunlar?

Bölümü baştan sona izledim ,nereden duydun o cümleyi ? Nerenden uydurdun o cümleyi ?

• işte semihgillerin gerçek yüzü, her yerlerinden kalite,terbiye,insanlık ve terbiye akıyor maşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Ya o değilde dün sunucu kadın çok pot kırdı. Oylama 1-0 iken 2-1 olan kazanacak dedi. Semih'e normal şekilde düşündüklerini sorarken, Tuncay'a birazdan zarftan adın çıkacak ve paranın sahibi olacaksın düşüncelerin neler dedi? Senaryo mu acaba tüm bunlar?

Bölümü baştan sona izledim ,nereden duydun o cümleyi ? Nerenden uydurdun o cümleyi ?

Tekrar izleyip yollayacağım. Link falan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

quote:

Orijinalden alıntı: 1679fbhju

PARANIN YARISI DİĞER YARIŞMACILARA KALDIGI SUREYLE ORANTILI DAĞITILACAK
    SEMİH KURRE SERKAN DA 40AR 50SER BIN ALACAK YANİ

Semihcilerin tesellisi Semih 40 alsa Kurre 40 alsa bunlar evlense 80. Murat 30 alsa kardesine verse 110

Bi 1+1 daire alabilirler bu parayla semihte o evde kurreyi öldürüp katil olur

• ilk defa bir yarışmada kazanan için sevindim.kim 500 milyar ister hariç.semihe son derece gıcıkım.bunu gizleyemem.adam tam bir psikopat.içinde sadece insanları nasıl egale edderim düşüncesi var.cafe grubundakiler oan karşı olunca ve genel olarka insanlara değer veridkleirni görünce onları tuttum.tuncay değil diğer grup üyelerinden birisi kazansa idi yine sevinirdim.niye sevindiğim açık.semih gibi kötü bir insanın o kadar oyun yapmasına karşın kaybetmiş olması.ütopya tam bir psikoanaliz merkezi.zaten semih kaybedince destekçilerinin kurduğu ana bacı temalı cümlelerden nasıl bi kafada oldluğu belli.sanırım semih böl parçala yönet gibi bir senaryo uyguladı.önce inekleri satalım sonra hiç bakmayacağı inekleri savunmaya başladı.çağdaşı doldurması ve yok yere tehdit etmesi bunun başlangıcı idi.bunu yaptığında onun gibi düşünenler yanında kaldı.kötüler kaybetti yaşaşsın iyilik

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    youtubeye atılıyor bölümler ütopya diye kanal var
  • Şimdi bu yarışmayı kim kazandı, kim kaç para aldı?
    Biri özet geçebilir mi?
  • Tuncayın kazanmasına büyük sevindim sanat ve sanatçının yanındayız

• TV8de canlı yayında Tuncay var. Aramızda kalmasın'da dediki 2 kişiye gerçekten yürüdüm dedi ama pişmanmış :D
  • Hocam yarışmayı tuncay kazandı 822 bin ₺'nin yarısınıda o aldı.

• besiktas belediyesi baskani tuncay'i bir reklam yuzu mu ne olarak kullanacakmis

• Allah'ım bu günleri de gördük, yatarak, insanları tahrik etmeye çalışarak ve koca 1 sene hiç olan değil hak eden kazandı. Tuncay Kes

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: utopiaa

quote:

Garipler nasil da eksiliyor yorumumu
    SEMİH REYİZ

reyizin 1. olamadı :((( ühühühü

Çocuksun çocuk

haydi ötede ağlayın evladım :)) biz tuncayla eğlencez :D:D:D:

• meral pınarı tanıdığıma pişmanım dedi. semihi de iyi yediler. semih daha önce dediğim gibi kötü adam rolünde oynarda tutmazsa silinir gider. belki de kötü sinsi adam rolüyle yürür gider, kısmeti budur. göreceğiz simiih le kurreyi ilerde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada bazı arkadaşlar yazmış semihe oy verenler turabiye oy verenler aynı kişi demişti. Ama asıl tam tersi, tuncay turabinin kopyası.

Ben tarafsizim. Şunu soylemek istiyorum şu yarışmada haketti diyebilecegim kimse yoktur. Mesela survivorda hasan haketti diyebiliyorum rahatça ama ütopyada kimse haketti diyemem hepsi ayrı ayrı s.siz çıktı.para için insanliklarindan vazgeçtiler.

• yarışmayı ilk başlarda merakımdan izledim. esasen formatı iyiydi. sıfırdan birşeyler üretmek. çevreyi geliştirmek. fikirler üretip devreye sokmak ve para kazanmak. ilk 1 ay kadar akşamları denk geldikçe izledim.

ama baktım ki olay hiç o yönde gitmez oldu. hemen gruplar kuruldu ve bizans entrikaları başladı. bir fikir orataya koyma ve bir şey üretme olayından çok birilerinin ayağını nasıl kaydırırım birilerini nasıl elerim formatına dönünce pek izlenecek bir hali kalmadı programın.

orda ilk başlarda ciddi olarak birşeyşler yapmaya hevesli ilk farkedilen kişi çağdaş tı. o da sinirine yenik düştü.

yalnız semih ciddi derecede ilk girdiği andan itibaren kişiliğini ortaya koymaya başladı. ilk cinsliğini yatak muhabbetinden belli etti zaten. herkese kaucuk alınırken kendisini normal yatak alınması ve bunda da sanki herkes haksız bir kendisi haklı ve mağdur göstermeyi başarrması ve bunun üzerinden kendine yancılar bulması ve çağdaşı usta işi tahrikle dellendirmesi zaten semihin nasıl bir niyetle bu yarışmaya geldiğini açıkça gösterdi.

bunun yanında yaptığı her çerkefliği öven ve kendine destek olan dışarıdaki izleyicilerin : burası bir yarışma ve yarışmayı kazanmak için her yol mübah mantığıyla olaylara yaklaşması ve insanlık,onur haysiyet gibi iyi insani yönlere değilde çirkeflik, entrika, tahrik , laf sokma v.b iğrenç insani yönlere prim vermesi semihi iyice gaza getirdi. aldığı destek arttıkça yaptığını katlayarak bu güne geldi.

kazanamayacağı belliydi. bu kadar çirkefliğin ödülü ancak hezimet oılabilirdi. bence semih ödülünü aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF8F4F94 -- 21 Eylül 2015; 11:57:38 >

• 
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.