Şimdi Ara

ÜTOPYA & TV8 (397. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.249
Cevap
43
Favori
234.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÜTOPYA & TV8

(En Son Oy Tarihi: 20.2.2021)
Giriş
  • Tuncay reyiz kazandı, ergenler ve cahiller kaybetti.Hiçbir Acun programına oy atmadım.Neden mi dün Harun Semihe oy attı Tyncay kazaninca cik sevindi.Reji oyları Semihe yonlendirmişki heyecan olsun.Neyse bu yarışmaya emekli maaşı yatiran teyzeler varmis gercekse iyi olmuş simdi ac ac yatarsın Semih kazaninca o para sana mi gelecek??nedir bu fan boyluk??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ciddi ciddi soruyorum .
    Tuncay kes i evinde bacisi olupta evime davet ederim diyen var mi
    Varsa erkek gibi var diyin hahah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödül neydi hakkat? Biride yazmamış...

• Tuncayı seven biri değilim. Ama semihe karşı ona oy attım üzülerek. Tuncay birçok yönden semihten daha iyi. Türkiye'de sonu güzel biten seçimler de oluyor bazen.

İşin özü saçma bir yarışmaydı. Survivorda yapılan reklamın gazıyla biraz reyting alsa da Acun'u memnun etmedi sanırım. Yeni sezonu da olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • semihin tipe bak ağlıyor mu

ÜTOPYA & TV8
  • semihçiler üzülmeyin son dakika açın tv8 i bbg evinin şampiyonu semih ilan edilmiş ama ütopyanın halen tuncay olsun buda birşey biraz uzun sürdü ama artık ağlamazsınız
  • ahahahaha ulan tuncayıda semohuyuda tutmam fakat tuncay kazanınca sevindim semih şampiyon olsaydı insanlık çok şey kaybedicekti ahahahahah demekki ülkede hayla umut var
  • Ya o değilde dün sunucu kadın çok pot kırdı. Oylama 1-0 iken 2-1 olan kazanacak dedi. Semih'e normal şekilde düşündüklerini sorarken, Tuncay'a birazdan zarftan adın çıkacak ve paranın sahibi olacaksın düşüncelerin neler dedi? Senaryo mu acaba tüm bunlar?

• Twitter da acuna linc kampayasi acimis iyi oldu Acuna neden mi??Neden Semihi bu kadar guclu gosterdiniz?? Bir yarisma dusunun bir gruptan surekli adam eksliyor Semihlere bir sey olmuyor.Acun medya Semihi stratejist gibi lanse etti.Adam kazandikca fanlari artti.Bayaga genis kitleye hitap etti.Bu kadar ilahi guc gibi gosterirsen Semihi boyle linc ederler adami.NE OLURSA OLSUN ŞAMPİYON TUNCAY.Tuncay sampiyon olmsaydi millet olarak ne kadar mal oldugumuzu bir kanitladik diyip gecerdim.En son bu cumleyi Turabi sampiyon olunca soyledim

• Olm şaka mısınız la harbi diyorum bi insan bunun gibi survivor gibi boş beleş programları izleyip ömrünü nasıl heba eder 2 saat bunu zileyeceğine aç bi film izle genel kültürün olsun aç 2 sayfa kitap oku gözünüzü seviyim bide burda tartışıyolar semihmiş ahmetmiş mehmetmiş para yollayanlar zaten ayrı bi mevzu.
  • semihin fanlarının küfürlerine baktım iyiki semih almamış
  • BAhadır'dan o son bakış

ÜTOPYA & TV8

• Ben şunu anlamadım, bir kazanan bir kaybeden olacaktı zaten ama bu insanlar niye bu kadar kızgın, niye bu kadar öfkeli? Gerçekten birileri fazlasıyla Tuncay'ı desteklemiş olamaz mı?
  • Acun bir daha boyle programlar yapma fanboylaru facebook,twitterda bir daha tv 8 izlemiyecez diye agliyor.Acun olmakta zor en iyisi ikisi sampiyon olsaydi.Bebeler agliyor sosyal medyada

• şu adamın fanlarına bakın bu fanlardan sadece ne kadar edepsiz olduğunu anlarsınız

• Semih konuşur tuncay şampiyon olur, ama onun o sıfatı efsaneydi, hhahah

• nasıl bir bilinç bu. senin attığın oy 2 lira ve 1lirası kazanana gidiyor. benim param niye o serserilere gitsin. oy atanlar ayrı bi dram arkadaş...

• quote:

Orijinalden alıntı: The wind blow

şu adamın fanlarına bakın bu fanlardan sadece ne kadar edepsiz olduğunu anlarsınız

Emekli maaş yatırdık diyorlar, bunlarda akıl fikir yok hhahah

• Fanlara baktım sevindim kazanmadığı için bide kibirli kibirli diyorki kurre ben zaten kazandığımızı düşünüyorum diyor en çok o sinir olmuştur şimdi bunlar evde saçlarını yolar kafalarını duvarlara vurur ahaaha yılın kapağı bu olsa gerek
  • 
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.