Şimdi Ara

ÜTOPYA & TV8 (395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
8.249
Cevap
43
Favori
234.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÜTOPYA & TV8

(En Son Oy Tarihi: 20.2.2021)
Giriş
  • Bu programı ilk izlediyseniz herkesin semihe anlayış gösterdiğini fark ederdiniz çağdaşın bile ilk tavırları gayet ılımlı ama insanları tahrik ederek psikolojik baskı yapan semih oradaki insanların saygısını yitirdi ve sürekli bir acıtasyon numaralarıyla insanları kandırmıştır semihe oy verenler yarışmayı baştan aşağı bakıp süzerlerse ne demek istediğimi gayet iyi anlıyacaklardır Vicdan önemli bir şeydir sırf çıkarları uğruna insanları kandıran o şahısın fişi çekildi İyilik elbet kazanır senden büyük allah var semih öztürk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1679fbhju

ULAN O DEĞİL DE BURADA 5-10 YILLIK 2000 3000 5000 MESAJI OLAN ÜYELER SEMİHE SAYDIRIP BAN YİYOR PUAHAHAHHA
    BU TUNCİK FANLARI HARBİ ENTERESAN YAV
    KAÇ KİŞİ HESABINI YAKTI BOŞ YERE

Mesajlarınızda küçük harf kullanın.

• Ulan forum bendemi bu kadar kasıyor küfür edicem şimdi
  • Ütopya'da emeğini harcamış yarışmacılar oy vermiş çok mu? Zaten Semih 12 oy çok bile aldı ben daha az beklerdim.

Bu arada Türkan teyze niye ağladı anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bostonceltic

Bu yarışmam gerçek şampiyonu semihtir el öpmek için sıraya girin bakalım

Bu mesajı yazarken yüzün kıpkırmızıydı hırstan ve sinirden, değil mi?

• Yarışmaya katılanların çoğu neden oyuncu? Hepside Acun medya cast ajansında çalışıyor. Zaten smslerin bir işe yaramadığı ortaya çıktı.
  • lakın vıdeodakı elemanlar hem kufredıyor hem ağlıyor 11 ay boşua mı gıttı laaaa :D
  • Aybuke kagidi gormek istedi nur hanim olamaz dedi

Niye acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarışmayı izlemem, semihi de tuncayı da tanımam fakat bu yoruma sesli güldüm hahaha adam özetlemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: realitych

Aybuke kagidi gormek istedi nur hanim olamaz dedi

Niye acaba ?

Noterin getirdiği kağıttan bahsediyorsan Tuncay son konuşmayı yaparken Arda kağıdı Tuncay'a verdi kameralara göstererek konuştu.
  • Turabide yanilmadik ama semihte herkesi ters kose yapti acun

• MadDog1 M kullanıcısına yanıt
    Hayır gülüyorum çünkü gerçek şampiyonun semih olduğunu biliyorum sen onu bırakta reisin elini öptün mü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha be tuncaya edilen küfürün hadi hesabı yok,adam hepsine dava açsa kazandığı paradan fazlasını kazanır.
    Adamlardaki kafa güzel yalnız,elalemin anasına avradına vs söv,her türlü taşkınlığı yap ondan sonra allahtan,helal etmemekten vs den bahset,allahı olan adam gidipte onca fakir fukara adam varken gidipte böyle saçma şeye para yatırmaz,biride emekli maaşını yatırmış allah akıl versin biraz ne diyelim,onca şehit verilirken git şehitlere,kimsesiz çocuklara vs harca,olmadı kurban kes fakire fukaraya dağıt sevabına,bunları gördükçe ülkeden umudumu kesiyorum boş insan çok.

•  ÜTOPYA & TV8

• Sonuç açıklanır açıklanmaz hemen yayının kesilmesi de seksten sonra sırtını dönmek gibi birşey heralde. İnsanlar sonuç açıklandıktan sonraki tepkileri, yaşananları, yüz ifadelerini görmek istiyor, bunlar da biz ratingimizi aldık parayı cebe indirdik sizle işimiz bitti diyip yayını bitirdiler adeta.
  • Parayı yarı yarıya böldüler bence semihle tuncay arasında

• hayatımda bu kadar boş insanı bi arada görmemiştim
  • Xaero X kullanıcısına yanıt
    Yok oyle degil.Yarisi tuncayin yarisi kalma surelerine gore yarismacilarin semih oradan en cok para alan.

• 1679fbhju kullanıcısına yanıt
    Aynı mesajı ard arda 2 kere atanı gördüm ama 5 kere atmakta değişik olmuş

Edit: Saniyeler bile aynıymış. Forum çıldırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofire -- 21 Eylül 2015; 6:07:04 >
  • Yayın sonrası yaşananlar:

Tuncay olaylardan dolayı dışarı çıkamıyor. Zaten Periscope'taki kazanma anı videosuna bakılırsa Tuncay'ın ismi söylenir söylenmez küfürler ve bağırışmalar başlıyor. Büyük bir ihtimalle final sahnesi fikri olarak Tuncay'ın Ütopya alanından dışarı çıkması vs. vardı, olaylardan dolayı yayını erken kestiler. Bence en başta dışarıya seyirci alınması fikri yanlış.

• 
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.