Şimdi Ara

ÜTOPYA & TV8 (396. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.249
Cevap
43
Favori
234.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÜTOPYA & TV8

(En Son Oy Tarihi: 20.2.2021)
Giriş
  • küfürlere , semihcilerin taşkınlığına hazımsızlığına bakın.

çocuğu kullandılar bxk gibi attılar diyo kadın.evet öyle oldu sanki, size müstahak herşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Riven_ -- 21 Eylül 2015; 7:03:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Noyanin forumda hesabi varmis sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumun yaş seviyesinin bu kadar küçük olduğunu bilmiyordum yok semih reyizin elini öptün mu yok bilmem ne cocuksunuz be olm şunu diyenler hep çocuk kalacaksınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yarışmayı hiç izlemedim arada denk geldikçe baktım biraz. o semihmidir nedir onun tavırları o kadar itici geldiki, tipi şekli bana çok uzak olan Tuncay için dün oy attım.kazanmış onada sevindim

• Böyle yarışma mı olur? Kuralları sürekli değişiyor sonra yapımcının cebinden para çıkmıyor yok gazete al yok birşeyler sat sürekli sıkıntı.
    En çok dikkat çekeni bu acunun yarışmalarında toplam oy sayısı söylenmiyor onlar ne derse millet inanmak zorunda.Noter falan olayına güvenmem.Noter dediğin adam tasdik işi için orada gidip senin tüm kayıtlarını inceleyecek ve uygunluğunu araştıracak değil ya.
    Ben şimdiye kadar hiçbir yarışmaya kuruş para vermedim ilgimi çekerse izlerim o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

Birincisi sosyal medyadaki fan sayfalarına bakın destekçi sayısını görürsünüz.

İkincisi reji müdahalesi kesinlikle var kaç defa ifşa edildi yarışmacılar tarafından.

Eklemede yapayım mesajlarımı eksilemeniz benim için birşey ifade etmiyor kazanıcak olan zaten belli yarışma bitince alıntılarsınız.

Selamun aleykum kardeşim bişi söylicektim.

Yarışma bitti de. :)

• Semihçiler evlere dağılmadı mı hala Noter adalet bakanlığına bağlı ya sonuca inanmayanlar bundan sonra akpye oy atmasın öyleyse

Şimdi akp geçti diye şikayet filan ederler siyaset filan yapmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryrdrine

Mekan yıkmak ana bacı küfür etmek nedir bu kadar fanatik olmak nedir inanılmaz valla desteklediğiniz adamın 1 yıl sonra umrunda olmıycaksınız ama yaptığınız nedir ?

https://www.periscope.tv/w/1MYGNbZjydZGw

vay be bu tarz insanların oranı tahmin ettiğimden de fazlaymış. destekleyen kesime bak. Semih bile bunların yanında oldukça normal göründü şimdi.
  • Utopya final sistemi aciklandigi zaman tuncayin kazanacagi belli oldu.Butun yarismalarda oldugu gibi onceden belliydi.

Sebep su:Semih disarida siradan bir tip oyle birine atar gider yapmaya kalkarsa biri dislerini eline verir.Ama tuncay uclarda yasayan biri ve her turlu rating yapar.Mesela semihle talk show yapamazsin ama tuncayla kralini yaparsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: realitych

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

İlk defa hakeden kazandı sanki tv8 de...

Tuncayi evine bile koymazsin . Bacina flaan sarkar diye . Hakeden kazandi diyorsun :D

hımm ona kaldıysa semihte bacını falan kurcalar,sende semih kazanaydı diyosun hala :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 21 Eylül 2015; 8:23:52 >
  • ulan bide her yarışma sonrası istedikleri aday kazanamayınca ergenler, acun sonuçlarla oynadı demezler mi yaa kendi adayları kazansaydı acun bi teneydi ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 21 Eylül 2015; 8:19:07 >
  • Yalancılık kaybettı durustluk kazandı.
    Kötuler kaybettı ıyıler kazandı..
    dedıkoducular kaybettı..
    arkadan konusanlar kaybettı..
    adam satanlar kaybetti..
    sevgılısı olan kıza asılanlar kaybettı..
    bos konusanlar kaybettı...
    ellerı cebınde dolasanlar degıl ıs yapan yeteneklıler kazandı...

TUNCAY KES...
  • Garipler nasil da eksiliyor yorumumu
    SEMİH REYİZ

• Periscope yayinlarini izledim o kufur eden kekolarin basi buyuk dertte acun medyaya,tv8e cok buyuk hakaretler var.Zaman zaman kufur edenler yansiyor ekrana acun onlara bi tazminat davasi acsinda bi aglatsin :) Yasli kadinlarda emekli maaslarini semihe yatirmislar rezillik sokakta aç doyur bide utanmadan soyluyorlar yazik cok yazik

• quote:

Orijinalden alıntı: Matheson

Garipler nasil da eksiliyor yorumumu
    SEMİH REYİZ

reyizin 1. olamadı :((( ühühühü
  • Şu yarışmaya tek kuruş para vermedim ama Tuncayı destekledim en başından itibaren ve Tuncay kazandı. Helal olsun.Hak etti ve kazandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 21 Eylül 2015; 9:41:09 >
  • Turk tv tarihinin en kalitesiz yarismasi sonunda bitti. Geçen semihin taklaci gitti diye sevinmesine denk gelenler birak tv8 i tv den bile sogumustur.

• kimin kazandığından çok nasıl kazandığıyla ilgilendiğim yarışma.

arkadaş o 3 aşamalı oylama sistemi nasıl bir sahtekarlıktır?

ben bu oylama sistemi açıklandığı anda semih'in yerinde olsam isyan bayrağını çekerdim. sistemi beni kaybedeyim diye mi tasarladınız diye...

zaten final fragmanı da kanalın kimin kazanacağını belli ettiğini gösteriyordu. seni buraya gömeceğim nidası atan semih ve ben sadece güneşin doğmasını görmek istiyorum diyen tuncay...

final yayını esnasında yarışmacıların ütopya'da ne yaptılar bölümü de semih'in beceriksiz anlarının tuncay'ın sempatik anlarıyla yarıştığı bölüm olmuştu.

haliyle beklendiği gibi oldu. eski yarışmacılar arasında yapılan oylamada herkes görevini yerine getirdi. muhtemelen bu kısmı canlı yapmadılar ki bir kaza olmasın ve 1 puanı tasarlandığı gibi tuncay cebine koydu.

zaten gazete satışlarında halk oylamalarını kazanan semih ipi göğüsledi ve durum 1-1 oldu.

finali de sms'lerde tuncay kazandı. halk oylaması niye 2 ayrı katagoride yapılır? tabi ki tuncay fanları buraya yüklenip semih fanları oylarını bölerken blok halinde kazansınlar diye. zaten son zamanlarda sürekli gazete satışları televizyon ekranlarında vurgulanarak sanki daha önemli gibi gösterilmişti. sms için fazla oy atan olduğunu da düşünmüyorum.

ayrıca belirtmek isterim ki 10.000 sms 700 liraya satılıyor toplu sms'cilerde. muhtemelen buna benzer bir kuntizlik de tezgahlamış olabilir ütopya yapımcıları. ancak bu yarışmanın finali adil olmamıştır. belki gerçekten de tuncay hakediyordu kazanmayı. finalin bu şekilde olması tuncay'ın da suçu değil. başta buna izin veren acun ve yarışmanın yapımcılarının ahlaksızlığı.

Ekşi

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

% 51,39 tuncay % 48,61 semih

ulan yarışmayı resmen facebooktaki gizli gruptan takip ettim adamlar %99 dogru bilgi verdiler bedavadan canlı yayınlar falaz baya iyi bu grup seneyede bu gruba girmeye çalışırım

Hocam pmden grubu söyler mısın ?

• Muhahahah La ne uzatıyonuz Semih kaybetti Tuncay kazandı şimdi semihçiler diyo yok şöyle böyle olum siz herkese atarlandığınızdan tuncaycılar ses çıkaramıyodu işte sms işte sonuç kafaecilerin takipçilerinin hepsi tuncaya sms atınca kazandı adam siz neyin hesabını yapıyosunuz :DDDD
  • 
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.