Şimdi Ara

ÜTOPYA & TV8 (408. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.249
Cevap
43
Favori
234.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÜTOPYA & TV8

(En Son Oy Tarihi: 20.2.2021)
Giriş
  • semiihn felsefesi mi?biraz anlatır mısın merak ettim.adam böl parçala yok etten başka ne yaptı.aslında tam bize layık bi lider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin96

quote:

Orijinalden alıntı: dionysos1977

quote:

Orijinalden alıntı: ₯

http://www.staggeringbeauty.com/ (sadece Semih severler baksın)

Gönül gözleri körleşmiş insanların, normal gözlerini de körleştirmeseydin keşke.

Anlayamadığım şeyler o kadar çok ki bu ülkede 38 yıllık yaşamımda...

En başta gelenler
    *laf dışında birşey üretmeyen insanlara duyulan sevgi
    *Dini duyguların istismarına uyanmakta çekilen güçlük
    *biat ve taraftarlık kültürleri
    *sigara denen pisliğin zararını bile bile içme salaklığı
    *osmanlı özlemi/özentiliği
    *cumhuriyet/Atatürk düşmanlığı
    *araplaşma merakı
    *batıl inançlara olan sorgusuz inanı
    *şarkıcıları sanatçı sanmak, gerçek sanata ve sanatçıya düşman olmak

Bu genel şaşkınlıklarıma, Semih gibi bir karakterimsi için maaşını heba etmek de eklendi. Tam oldu

Ne Semih için ne de başka kimse için hiçbir yarışmada sms kullanmadım. Survivor All Star'da kullandım sadece. O da Turabi'den o kadar nefret ediyordum ki adamın nefreti beni Hasan'a sms atmamı sağladı. Ve ek olarak ütopyada Semih'i eleştirenler çok ama biraz tarafsız bakın da Tuncay'ı da görün. Tuncay sütten çıkmış ak kaşık değil. Ve ek olarak Semih'in yığınla hatası olabilir ama adamın felsefesini kavrayamamışsanız söylediklerine sadece "LAF" demenizi anlayabiliyorum.

Semih bir yarışmayı kazanmak adına 1 yıl boyunca alabildiğine "mubah" gördüğü çirkin davranışları aralıksız sergileyecek bir karakter olmak dışında (ki bunun1 ay yaparsın, 3 ay yaparsın "özünde iyi ama yarışmayı kazanmak için böyle davrandı" derim ama 1 yıl aynı rolü aralıksız kimse yapamaz eğer oynadığı karakter kendisi değilse) birşey yapmadı.

Her türlü manevi duyguyu, sevgiyi, aşkı, abi kardeş ilişkisini, sömürdü, ve bunu yaparken zerre kadar ahlak göstermedi

Felsefe buysa bu ancak İlk çağ mağara adamı felsefesi olabilir. Namı diğer yaşamak için öldür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: temhemrime

Beyler bazı kişiler 2.sezonun olmayacağını söylemişler.Alpay Kazan röpörtajında şunları söylüyor:Ütopya 2.sezonunda değişiklikler olacak.Evet reytinglerden çok memnun değiliz ama ilk başlarda Yetenek Sizsiniz-Var Mısın Yok Musun gibi yarışmalarda çok tutmamıştı. Yani kısacası 2.sezon olacak ama reytingler aynı seviyede olursa 3.sezon olmayabilir.

Ütopya en çok survivordan sonra çıkınca reyting aldı,bu sefer ikisi aynı zamanda başlar,ama 23:30da çıkacak programdan fazla reyting beklemesinler,gerçi erken zamanda reyting alamamıştı,ama survivordan önce yayinlansa iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commodore_64_

Serkan Ercan Survivor 2016 görüşmek üzere..

Survivor izlenmez artık.Değil serkan tarkanı getirsen acun yinede tv8 o açmam.Bu seneki olan saçma şeylerden sonra survivorın tadı kaçtı.

• Adam ne güzel yazmış ve hemen Tuncay'a bakın diyorsunuz. Tuncay en azından çalışkan birisi ve dini öne çıkarak din üzerinden pirim yapmıyor. Semih ise final canlı yayınında sürekli dini istismar etti. Dini istismar edeceğine hiç konuşmasın daha iyi ama yaşlılardan da oy gelsin yani neden Tuncay tipindekilere yaşlılar oy versin. Bunları görmeyecek kadar gözümüze perde inmedi. Her seferinde yazıyorum Tuncay olduğu gibi ütopyada yanlışları yok demiyoruz tabiki yanlışları var belkide yanlışları Semihten daha fazla ama Semih sahte karakter, daha önce bu yarışmaları takip ettiğini ve ona göre davrandığını zaten biliyoruz da buna rağmen hala neden Semih ? Final canlı yayınında bile Tuncay yanlışlarım var dedi ama Semih yanlışların olduğunu düşünenler var bilmem ne diye uzatarak kapattı. Biz konuşan insanı değil iş yapan insanı severiz ve insanları görünüşüne göre değerlendirmeyiz bu kadar basit.

• Aynen Survivor bittikten sonra yayınlandığındaki reytingleri iyiydi.Birde program çok uzun süresini kısaltması lazım en fazla 8-9 ay olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temhemrime -- 23 Eylül 2015; 23:09:19 >
  • quote:

Adam ne güzel yazmış ve hemen Tuncay'a bakın diyorsunuz. Tuncay en azından çalışkan birisi ve dini öne çıkarak din üzerinden pirim yapmıyor. Semih ise final canlı yayınında sürekli dini istismar etti. Dini istismar edeceğine hiç konuşmasın daha iyi ama yaşlılardan da oy gelsin yani neden Tuncay tipindekilere yaşlılar oy versin. Bunları görmeyecek kadar gözümüze perde inmedi. Her seferinde yazıyorum Tuncay olduğu gibi ütopyada yanlışları yok demiyoruz tabiki yanlışları var belkide yanlışları Semihten daha fazla ama Semih sahte karakter, daha önce bu yarışmaları takip ettiğini ve ona göre davrandığını zaten biliyoruz da buna rağmen hala neden Semih ? Final canlı yayınında bile Tuncay yanlışlarım var dedi ama Semih yanlışların olduğunu düşünenler var bilmem ne diye uzatarak kapattı. Biz konuşan insanı değil iş yapan insanı severiz ve insanları görünüşüne göre değerlendirmeyiz bu kadar basit.

Ben sana bişey sormuştum cevap vermedin. Eleme sistemi kime avantaj sağladı kimin için yapıldı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İnnocent Man kullanıcısına yanıt
    Amacınız nedir ? Bitmiş olayda yok şu oldu yok bu oldu. Mesaj oylarını en çok alan Semih olduğuna göre hem sms hem gazete satışlarından Semih kazanabilirdi. Yarışmacı oylarında ise çoğu kişi Tuncay yerine Semih'e verdi zaten. Semih destekleyenlerde hile olduğu için zaten kazanan hakkıyla kazanmıştır ben sonuca bakarım. Finalde 2 taraftan da bir kişi vardı ve elenenlerin hepsi Semih'e de oy verebilirdi. Halka açık oylama yaparsan böyle ince konularda ülkede her zaman kaybedersin bu gerçek. Çoğunluğun doğru kararlar aldığını da burada savunmayın çünkü herkesin ne şekilde nelerden etkilenerek nasıl kararlar verdiğini net bir şekilde görüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 24 Eylül 2015; 3:01:30 >
  • 2.ütopyada bi serkan bi tuncay karşı karşıya yarışır da ucuz heriflerin kaos oyununa dönmez yarış. gerçi bu yarışmaların formülü 1 kötü çirkefin ortalığı karıştırıp gruplaştırması üzerine oluyor.

• Utopyaya katilsam bana destek olur musunuz

• Kara_Kartal1903 K kullanıcısına yanıt
    önce şeklini şemalini görmeliyiz :)
  • montevo kullanıcısına yanıt
    Boy:188
    Kilo:90
    Omuz:140
    Kol:40

Bunlar iste ozelliklerim.2 yildir body building yapiyorum.Ortalama ustu tipim var.Insanlari etkilemeyi ve psikolojik baskiyi cok iyi biliyorum...

• Sıradan bir yarışma ama işin içine para girince ve o para da 800bin küsür olunca işin tadı kaçıyor, insanlar samimiyetsizleşiyor, çakallaşıyor.
    Bu yarışmada da tam da olan bu. Gerçek yaşamdaki kişiliklerinin %10 benzerini bile yansıtmadı bence çoğu yarışmacı bu programda özellikle son düzlükte.. Oyunu kuralına göre oynamak istediler ki o kural da çirkefleşmekti. Semih'in yaptığı buydu ve başarılı bir taktikti. Çoğu yarışmada bu tip yarışmacıların kazandığını görünce ben de açıkçası bu yarışmanın galibi belli diyordum.
    Hiç oy atmadım/pasaport vs almadım ama gönlüm hep Semih'in kazanmaması yönündeydi, bundanki temel noktam ise yarışmanın adı ve formatına uymayan bir seyirde olup, kendinden yaşça büyük veya bayanlara takındığı uslüptü.
    Diğer yandan bunca taraftarı olması da beni şaşırtıyordu ve ulan dedim nedir yani olay..

Ama n'oldu biliyor musunuz. Akşam finali yeniden izledim ve kazanma anında, Tuncay'ın adı açıklandıktan sonra Semih'in oturmakta olan grup üyelerinin yanına gelip, kimsenin (kurre de dahil) ayağa kalkmayıp onu teselli etmeyişi doğru karar verdiğimi ispatladı bana..
    Herkes yanlız bıraktı onu.. Neyiyle yanlız bıraktılar bilyor musunuz..

Kibiriyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperEGO_ -- 24 Eylül 2015; 8:47:56 >

• quote:

Amacınız nedir ? Bitmiş olayda yok şu oldu yok bu oldu. Mesaj oylarını en çok alan Semih olduğuna göre hem sms hem gazete satışlarından Semih kazanabilirdi. Yarışmacı oylarında ise çoğu kişi Tuncay yerine Semih'e verdi zaten. Semih destekleyenlerde hile olduğu için zaten kazanan hakkıyla kazanmıştır ben sonuca bakarım. Finalde 2 taraftan da bir kişi vardı ve elenenlerin hepsi Semih'e de oy verebilirdi. Halka açık oylama yaparsan böyle ince konularda ülkede her zaman kaybedersin bu gerçek. Çoğunluğun doğru kararlar aldığını da burada savunmayın çünkü herkesin ne şekilde nelerden etkilenerek nasıl kararlar verdiğini net bir şekilde görüyoruz.

Ben olay anında sormuştum cevap vermemiştiniz. İki tarafıda körü körüne desteklemiyorum hatta tuncaya yatkınım ama 1-0 önde başladığını sizde biliyorsunuz. Gözlerinizi açmalı objektif bakmalısınız hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.youtube.com/watch?v=dl8TWzZ1Gwo

şu videoyu izleyin küfür içerir yalnız semihçiler ağliyor hahaha
  • İnnocent Man kullanıcısına yanıt
    Sadece gazete satışı olsaydı Semih kazanacaktı bunu bende biliyorum hatta bu yeni oylama açıklandıktan sonra SMS leri de Semih alır diye düşünüyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperEGO_

Sıradan bir yarışma ama işin içine para girince ve o para da 800bin küsür olunca işin tadı kaçıyor, insanlar samimiyetsizleşiyor, çakallaşıyor.
    Bu yarışmada da tam da olan bu. Gerçek yaşamdaki kişiliklerinin %10 benzerini bile yansıtmadı bence çoğu yarışmacı bu programda özellikle son düzlükte.. Oyunu kuralına göre oynamak istediler ki o kural da çirkefleşmekti. Semih'in yaptığı buydu ve başarılı bir taktikti. Çoğu yarışmada bu tip yarışmacıların kazandığını görünce ben de açıkçası bu yarışmanın galibi belli diyordum.
    Hiç oy atmadım/pasaport vs almadım ama gönlüm hep Semih'in kazanmaması yönündeydi, bundanki temel noktam ise yarışmanın adı ve formatına uymayan bir seyirde olup, kendinden yaşça büyük veya bayanlara takındığı uslüptü.
    Diğer yandan bunca taraftarı olması da beni şaşırtıyordu ve ulan dedim nedir yani olay..

Ama n'oldu biliyor musunuz. Akşam finali yeniden izledim ve kazanma anında, Tuncay'ın adı açıklandıktan sonra Semih'in oturmakta olan grup üyelerinin yanına gelip, kimsenin (kurre de dahil) ayağa kalkmayıp onu teselli etmeyişi doğru karar verdiğimi ispatladı bana..
    Herkes yanlız bıraktı onu.. Neyiyle yanlız bıraktılar bilyor musunuz..

Kibiriyle...

Kurre Semihin yanına geliyor hemen
    Iyi sallamışsın kardeş

• Kara_Kartal1903 K kullanıcısına yanıt
    kol 40 sa bieşy diyemeyeceğim.yürü be dayı
  • Sevgili DH halki sanirim utopyaya gidiyorum.Beni destekleyin lutfen.Forumun bol bol reklamini yapacagim.

Sizce o zaman kadar saclarimi uzatip perma vs degisik seyler mi yaptiriyim yoksa degisik isimli kezbanla iliski mi yasiyim.Yoksa kendimden kucuk birini bulursam reis mi diyim.Ya da tarafsizim diye girip bir gruba mi geciyim.Yoksa en yakin arkadasimla bir kiz icin kavga mi ediyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara_Kartal1903 -- 24 Eylül 2015; 14:01:01 >
  • Elenen yarışmacıların döneceğini Semih biliyordu en başında hatta Aybüke , Semihin not defterini okuduğundan sonra bazı şeyler bilgi edindi ve panaroma da açıklama yaptı yarışmaya geri döncem vs o zaman sunucu böyle bir şey yok vs. diye geçiştirdi. Yani şimdi mi Semih fanlarının sesi çıkıyor zamanında niye sustunuz o zaman diye adama sorarlar ? Demek ki her şeyi kabullenmişsiniz ve açıkçası size de müstehak
  • 
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.