Şimdi Ara

ÜTOPYA & TV8 (407. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.249
Cevap
43
Favori
234.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÜTOPYA & TV8

(En Son Oy Tarihi: 20.2.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: TheMuty41

quote:

Orijinalden alıntı: PhenoMachinal

Sosyal psikolojiyle ilgileniyormuşuz falan da arkadaşlar bırakalım Allah aşkına insanları gözlemlemek istiyorsanız televizyona değil buyrun çıkarım yapacaksanız
    bu saçma programı insanların neden izlediğini, yetmeyip üstüne tartışmasını yapması gündeme oturtması konusunda yapın çıkarımınızı

Hadi eksileyin arkadaşlar
    Bunları izleyerek en gereksiz işi yapıyorsunuz boş durun daha iyi şöyle programlara prim vermeyin artık
    Evlilik programı izleyen ihtiyarlardan farkınız yok
    Yapacak bir şey bulamıyorsunuz diye bunları izliyorsunuz biliyorum da
    Ne bileyim gidin bi enstrumanla ilgilenin resim çizmeye çalışın yazılımla uğraşın ama lütfen şunlara prim vermeyin be
    Sıkıntıdan ölecekseniz bile yapmayın şunu ölün daha iyi.

arkadaş artık yeter, eger izlemiyorsan konuya gelip yorum yazma, insanlar bu programı izlemek istiyorlar, seni ilgilendirmez. basit ya seni ilgilendirmez. Piyano çalıyorum, Profosyonel resimler çiebiliyorum, Yazılımlarla aram çok iyi, kitap okurum, din ve felsefe konusunda kendime güveniyorum, seyahat hayat amacım ama evlenme programınıda ütopyayıda izliyorum.Bu ne beni zeka konusunda geri yapar nede dahi. Bazı insanlar kendilerini rahatlatmak için sessizce oturur, bazıları sosyalleşir, baıları müzik dinler, bazıları seyahat eder. Bazılarıda hem yorgundur işten gelmiştir, hem maddi açıdan iyi degildir, oturur bu programları seyreder. Bu işe ulvi bir anlam yükleme , Ve Yalvarıyorum İnsanları Azcık SEV. dışlama.. Sen buraya bu yorumu yazacagına öl daha iyi, -senin cümleni sana yazdım-.

İskandinavya güzel mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: delpieroalk

Sonradan gelen yarışmacılar 'kurre, meral ve pınar' 3 kadın yarışmacı semih'e
    'Serkan, noyan ve bahadır' tuncaya oy verdi bu açıdan bakınca bir eşitlik var ama işi cinsiyete dökünce insan bi hayırdır diyo

Pınar'ın geliş amacı farklı yoksa ne olursa olsun Tuncay'a oy verirdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaemre10

ulan ne kadar koyun bi ülke olduk böyle semih denen kişi için ortalığı yıkan insanlar ulan babanızın oğlumu bu adamda siz ona para karşılığı oy atıyorsunuz ve yetmezmiş gibi destekliyorsunuz. yazık başka bir kelime yok bunu anlatacak birde bu insanlar ülke kaderini etkileyecek oy atıyorlar ..

Güzel yorum ama bunu anlayamayan çok olacaktır. Koca koca kadınlar işleri yok oraya gitmişler.

Semih Semih Semihhhh

• Emekli maaşımı verdim diyen bi teyze vardı bunun gibi kim bilir kaç tane var, akıl mantık falan terk etmiş bunları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

arkadaş tvlerde yharışma programalrına niye bu kadar kaptırıyorsun.izle eğlen kapat gitsin.

Ya mesele yarışma programı değil ki. Zaten psikolojiye ilgili olduğum için bu tarz yarışma programlarını sıkça izlerim. Ama formatta olmayan haksız değişikliklere katlanamıyorum. Haksızlığa karşı olmak yapımda var, şuanki diktatör yönetime karşı olduğum gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin96

quote:

arkadaş tvlerde yharışma programalrına niye bu kadar kaptırıyorsun.izle eğlen kapat gitsin.

Ya mesele yarışma programı değil ki. Zaten psikolojiye ilgili olduğum için bu tarz yarışma programlarını sıkça izlerim. Ama formatta olmayan haksız değişikliklere katlanamıyorum. Haksızlığa karşı olmak yapımda var, şuanki diktatör yönetime karşı olduğum gibi.

Afferim.
    Guzel izah ettin mevzuyu.
    Cok izlenen tv kanallarindaki yarismalar veya program ve diziler, boyle kalite dusurmemeli..

• quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

quote:

Orijinalden alıntı: ersin96

quote:

Afferim.
    Guzel izah ettin mevzuyu.
    Cok izlenen tv kanallarindaki yarismalar veya program ve diziler, boyle kalite dusurmemeli..

Çok teşekkürler. Zaten kaliteyi düşüren yayınlar evvelerinde bunu yapanlar gibi silinip gideceklerdir, hiç şüphem yok bu konuda.

• arkadaş ne yarışmaymış be =)
    günlerdir twitterda gündemde bununla ılgılı seyler göruyorum buradada konusu sureklı guncellenıyor
    bi bölümünü bile izlemedim
  • bu devirde aptal olmayacan. cebindeki parayı, işini, çocuğunun rızkını, aklını, özgürlüğünü ülkeni elinin altından farkettirmeden alırlar. devir şeytanların ustalaştığı çirkefleştiği ve diliyle aklını çeldiği bir devir.
    kadın sözde emekli maaşını kaptırmış, bide gitmiş çocuğun peşinden tezahürat yapacak reis diyecek bilmem daha neler. Allah şaşırtmasın. yine ucuz atlatmış, ders olmuştur belki.

• Kriger kullanıcısına yanıt
    Anlayın nasıl haksızlık yapıldığını.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hey_Nigga

Anlayın nasıl haksızlık yapıldığını.

Hocam Acunun yarısmalarda hep bu tip şeyler oluyor neye şaşırdınız anlamadım =)
  • En azindan büyük kesim Acunun nasıl biri olduğu anladı.Acun yaş tahtaya bastı.Tuncaycıyım ama Acun çökecek boyle giderse

• çok riskli bi formattı zaten ucuz bile atlattılar. yavaş yavaş semihçilerin de gazı geçince unutulur

• buraya semihin kurreyi elleidği ve kendinden geçtiği videonun linkini atıyorum siliniyor üstelik adminden mesaj gelmeden.arkadşa adam halka açı kbi şekilde halleniyor
  • quote:

buraya semihin kurreyi elleidği ve kendinden geçtiği videonun linkini atıyorum siliniyor üstelik adminden mesaj gelmeden.arkadşa adam halka açı kbi şekilde halleniyor

silinir tabi. yaptığı apaçık ortada. Bir de neydi,reislerinin elini öpeceklerdi sanırım. Aman dikkat etsinler de sağ elini öpmesinler
  • Serkan Ercan Survivor 2016 görüşmek üzere..

• Beyler bazı kişiler 2.sezonun olmayacağını söylemişler.Alpay Kazan röpörtajında şunları söylüyor:Ütopya 2.sezonunda değişiklikler olacak.Evet reytinglerden çok memnun değiliz ama ilk başlarda Yetenek Sizsiniz-Var Mısın Yok Musun gibi yarışmalarda çok tutmamıştı. Yani kısacası 2.sezon olacak ama reytingler aynı seviyede olursa 3.sezon olmayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ₯

http://www.staggeringbeauty.com/ (sadece Semih severler baksın)

Gözünü bozmak istemeyen bakmasın, kör oldum resmen sdfsasfagaf
  • quote:

Gönül gözleri körleşmiş insanların, normal gözlerini de körleştirmeseydin keşke.

Anlayamadığım şeyler o kadar çok ki bu ülkede 38 yıllık yaşamımda...

En başta gelenler
    *laf dışında birşey üretmeyen insanlara duyulan sevgi
    *Dini duyguların istismarına uyanmakta çekilen güçlük
    *biat ve taraftarlık kültürleri
    *sigara denen pisliğin zararını bile bile içme salaklığı
    *osmanlı özlemi/özentiliği
    *cumhuriyet/Atatürk düşmanlığı
    *araplaşma merakı
    *batıl inançlara olan sorgusuz inanı
    *şarkıcıları sanatçı sanmak, gerçek sanata ve sanatçıya düşman olmak

Bu genel şaşkınlıklarıma, Semih gibi bir karakterimsi için maaşını heba etmek de eklendi. Tam oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: dionysos1977

quote:

Gönül gözleri körleşmiş insanların, normal gözlerini de körleştirmeseydin keşke.

Anlayamadığım şeyler o kadar çok ki bu ülkede 38 yıllık yaşamımda...

En başta gelenler
    *laf dışında birşey üretmeyen insanlara duyulan sevgi
    *Dini duyguların istismarına uyanmakta çekilen güçlük
    *biat ve taraftarlık kültürleri
    *sigara denen pisliğin zararını bile bile içme salaklığı
    *osmanlı özlemi/özentiliği
    *cumhuriyet/Atatürk düşmanlığı
    *araplaşma merakı
    *batıl inançlara olan sorgusuz inanı
    *şarkıcıları sanatçı sanmak, gerçek sanata ve sanatçıya düşman olmak

Bu genel şaşkınlıklarıma, Semih gibi bir karakterimsi için maaşını heba etmek de eklendi. Tam oldu

Ne Semih için ne de başka kimse için hiçbir yarışmada sms kullanmadım. Survivor All Star'da kullandım sadece. O da Turabi'den o kadar nefret ediyordum ki adamın nefreti beni Hasan'a sms atmamı sağladı. Ve ek olarak ütopyada Semih'i eleştirenler çok ama biraz tarafsız bakın da Tuncay'ı da görün. Tuncay sütten çıkmış ak kaşık değil. Ve ek olarak Semih'in yığınla hatası olabilir ama adamın felsefesini kavrayamamışsanız söylediklerine sadece "LAF" demenizi anlayabiliyorum.

• 
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.