Şimdi Ara

ÜTOPYA & TV8 (405. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.249
Cevap
43
Favori
234.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÜTOPYA & TV8

(En Son Oy Tarihi: 20.2.2021)
Giriş
  • Ya şu Semihin katıldığı programı izlerken ne gülüyorum ya.Semihe kontör yollayanlar,tatil ayarlayanlar,para toplayanlar.Birde birinci olamadığı için iyice sallıyor.Neymiş Serkan onların grubuna katılmaya çalışmış.Ya yürü git sen onları 10-14 yaş arası kitlene inandır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam devam etmek zorundaymis gibi konusuyosunuz iliskilerinde sorun yasadilar adamda konusucaz yasadiklarimizi diyo daha ne desin ? Adam sanki kizin tum hatalarini girmezden gelmek zorunda mi? Ayni sey kurre icinde gecerli belki onun sorunu var semihle belki o istemeyecek konusacaklarki iliskinin durumuna karar versinler degil mi?

• arkadaşlar affınıza sıgınarak soruyorum bir kaç bölüm izledim ama anlamadım bu ütopya bbg evinin çiflikte çekilmiş versiyonumu yoksa benim denk gelmedigim yarışmalar felan oluyormuydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awendel

Semih reis AİHM e başvursun bnce ben bu sonuçlara inanmıyorum halkın % 86 sından fazlası semih abimi destekliyordu ama birileri nedense tuncay denen o adamı şampiyon yaptı. Semih abim canım benim kendisini üzmesin o .

Biyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaddd biyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaddddddd biyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaadddddd
  • Arkadaşlar ciddiyim sandıktan bu oy çıkmaz imkanı yok semihin yüzde 90 a varan detekçi yüzdesi varken imkansız bu sonuç .bu semih abime bir darbe girişidir net olarak söyleyeyim. Bence bu olay sorgulanması gerekir bir ADAM ın hakkı yendi milyon dolarlardan oldu semih abim . Atayizm terör örgütü , cinniler ile anlaşıp oyları çaldı başka bi açıklamış olamaz . Şuan dünya ayaklandı bu naal nedr bu ya ! Ne hakla yani şuan dnyada büyük bir protestan var semih abim şampiyon olamadıgı için

• Sosyal psikolojiyle ilgileniyormuşuz falan da arkadaşlar bırakalım Allah aşkına insanları gözlemlemek istiyorsanız televizyona değil buyrun çıkarım yapacaksanız
    bu saçma programı insanların neden izlediğini, yetmeyip üstüne tartışmasını yapması gündeme oturtması konusunda yapın çıkarımınızı

Hadi eksileyin arkadaşlar
    Bunları izleyerek en gereksiz işi yapıyorsunuz boş durun daha iyi şöyle programlara prim vermeyin artık
    Evlilik programı izleyen ihtiyarlardan farkınız yok
    Yapacak bir şey bulamıyorsunuz diye bunları izliyorsunuz biliyorum da
    Ne bileyim gidin bi enstrumanla ilgilenin resim çizmeye çalışın yazılımla uğraşın ama lütfen şunlara prim vermeyin be
    Sıkıntıdan ölecekseniz bile yapmayın şunu ölün daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ringeril

Olayı kolay bi şekilde acıklıyım Acun para ve reting ugruna insanları kullanmayı cok iyi bilir halkın şampiyonu semih özturk kaybetmedi kumpas a geldi final sonucları gecen hafta ayarlanmış bi yarişmayı sadece milletten para koparmak ugruna her turlü 3 kağıt ceviren kişi alpay kazan ve avaneleri malesef.her hafta sayfa adminlerini ayarıp semih geride 50.000 tl atın 1 gelsin tuncay 5 sırada 30.000 tl atın 2 yapıcam diye telf acan da alpay kazan dır sonucta 2 sefer yarışmaya giden acun sadece tuncay la ilgilenmesi zaten 1 yapılıcak insan a verilmiş sözler annamına gelir ama sonuc olarak artık Acun ve ekibi bundan sonra yaptıgı hic bir yarışmada tarafsız olmadıgı annasıldıgı üzerehalkı keriz yerine koyamıcaktır.bundan emin olun.

Heeee heeee heeeeeeeeeeeeeeee halkın şampiyonu heeeeee heeee . Beter olsunlar onu tutup paralarını gönderenler

• quote:

Orijinalden alıntı: ringeril

Olayı kolay bi şekilde acıklıyım Acun para ve reting ugruna insanları kullanmayı cok iyi bilir halkın şampiyonu semih özturk kaybetmedi kumpas a geldi final sonucları gecen hafta ayarlanmış bi yarişmayı sadece milletten para koparmak ugruna her turlü 3 kağıt ceviren kişi alpay kazan ve avaneleri malesef.her hafta sayfa adminlerini ayarıp semih geride 50.000 tl atın 1 gelsin tuncay 5 sırada 30.000 tl atın 2 yapıcam diye telf acan da alpay kazan dır sonucta 2 sefer yarışmaya giden acun sadece tuncay la ilgilenmesi zaten 1 yapılıcak insan a verilmiş sözler annamına gelir ama sonuc olarak artık Acun ve ekibi bundan sonra yaptıgı hic bir yarışmada tarafsız olmadıgı annasıldıgı üzerehalkı keriz yerine koyamıcaktır.bundan emin olun.

Heeee heeee heeeeeeeeeeeeeeee halkın şampiyonu heeeeee heeee . Beter olsunlar onu tutup paralarını gönderenler

• Tuncay'ı tanımıyorlarmış, Tuncay kazandı deyince "O kim?" demişler, Meral tura tarafına Semih demiş, Atatürk'le kendini özdeşleştirmesi hoşuna gitmiş, hiçbir hatası ve pişmanlığı yokmuş, yanlış olan zihniyet bundan sonra kazanamazmış (?), karşı tarafın temsilcisi olarak Pınar'ı görüyormuş ve o Semih'e oy attığı için zafer kazandığını düşünüyormuş... Semih'in canlı yayında dedikleri.
  • Tuncay'ı tanımıyorlarmış, Tuncay kazandı deyince "O kim?" demişler, Meral tura tarafına Semih demiş, Atatürk'le kendini özdeşleştirmesi hoşuna gitmiş, hiçbir hatası ve pişmanlığı yokmuş, yanlış olan zihniyet bundan sonra kazanamazmış (?), karşı tarafın temsilcisi olarak Pınar'ı görüyormuş ve o Semih'e oy attığı için zafer kazandığını düşünüyormuş... Semih'in canlı yayında dedikleri.
  • Foruma genelde ikinci el ürünler maksatlı giriyorum ben
    Fakat bu saçma programı neredeyse ülke gündemine oturttuğunuz için (neredeyse değil bildiğin ülkenin gündemi tuncayın kazanması)
    Anasını satim ben bi tuncay biliyorum o da mençıstıra 3 attı.
    Tıpkı diğer survivor saçmalığı gibi
    Dayanamayıp yorum yazasım geldi

Şimdi Anlıyor musun kardeşim içimize oturdu yani artık...

++ Bu arada konuyu popüler eden biz şu lanet programa laf eden kişilersek o zaman sevinirim gelişme var derim teşekkür ederim.
    Ama sanmıyorum gururla eksileyebilirsiniz zevkinize bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 22 Eylül 2015; 13:12:35 >
  • Utopya bitti, semih hala ayni kafada.
    Sabah canli yayinda algi yontemi yapmaya devam ediyor. Biri bunu uyandirsin, utopya bitti diye..

Zaten yarismayi tuncay degilde semih kazansaydi, tuncay destekcileride ayni semihciler gibi tuncayin sampiyonluguna karsi cikacaklardi, haksizlik oldu diyeceklerdi. Kısır dongu. Rakibin kazanmasini hazmedemeyen milletiz.
    Futboldada gs sampiyon olur, fb bjk taraftari kabullenemez, veya tam tersi.

Şu bi gercek, utopyadaki 11 aydan sonra, en antipatik en sevilmeyen kisi semih oldu. Kendi destekcileri haric.
    Diger yarismacilari bukadar nefretle izleyen bir kitle olusmadi.

• Guzel bi yarişma olabilirdi ama kurgularla suyu cıktı. başkan seçilse kural koyulsa utopya olabilirdi bknz labirent filmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler size ne oluyor ya günlerdir ağlayanlar,küfür edenler,video çekip sanki devlet meselesi anlatıyormuş gibi semih şöyle tuncay şöyle diye ahkam kesenler,yarışma bu ya tanımadığınız görmediğiniz iki insan para onların cebine girecek sizlere ne oluyor ya bir kendinize gelin kurban olayım ne hale geldi bu insanlar anlamıyorum
  • helfgott H kullanıcısına yanıt
    Bak doğru dedin fakat ne game of thorones izleyen entellektüel ne bunu izleyen entellektüel
    Entellektüel kişinin ikisiyle de işi olmaz net.
    Zaten işi vardır öğreneceği okuyacağı şeyler vardır
    1 Yani gelipte özel olarak bu programı takip edecek değil
    2 Şunun kazanması lazımdı gibi boktan bir tartışma içersine girecek değil
    3 Görüyorum ki çoğu insanın tartıştığı şey bu
    4 Yani gelipte bunun tartışmasını yapan arkadaşlar kadar gereksiz kişiler görmüyorum hayatımda
    5 Game of thrones izleyen ne zamandan beri entellektüel sayılıyor ?

Entellektüellik o kadar basit bir şey değildir sakız olmuş bu laf
    Türkiye de entellektüel insan sayısı da sayılıdır.
  • Yarışma bitti konu hala 2.

• quote:

Orijinalden alıntı: Syberia-1903

Program amacından sapmış bir program.Aslında güzel bir program olabilirdi.Yaptıkları finalde yanlış çünkü elenen yarışmacılara oy kullandırarak Tuncayın kazanmasını sağladılar.Zaten sms'de semihin oyları bölününce kazanan da ortaya çıkıyor.

kardeş acunun gene bir senaryosu. Acun beyin dünyasında kim birinci olmak isteniyorsa o birinci olur :)

Bkz: Survivor
    Bkz: Yetenek Sizsiniz Türkiye

Şimdi ise Ütopya.

O tatlı vaktinizi acuna ayırmayın. Vallahi üzülüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabri9135

Tuncay sadece Semih e yerleştirmemiş bkz:https://www.youtube.com/watch?v=6TCe_3MC8Lo

emekli maaşımı dedi benmi yanlış anladım

• quote:

Orijinalden alıntı: Y2Jericho

quote:

Orijinalden alıntı: Respect Paul

quote:

Orijinalden alıntı: Y2Jericho

bu gerçek mi

gerçek semihçiler oy toplamak için öyle algı yaratmaya çalıştılar durmadan sosyal medyalarda sanki semih ak parti seçmeniymiş gibi akparti sloganlarıyla oy istediler bu kadar düştüler işte yarışmaya siyaset katıcak kadar ama iyiler kazandı :)

daha kötüsü bu semihin kendi hazırladığı final gazetesiymiş galiba. sosyal medya okuyabiliyolar mıydı içerde bunlar? çünkü tayyip semih benzerliği hep söylendi. ilginç tespitler yapanlar vardı kurretülayn- cemaat Semih - hükümet, cafe sol kesim falan

Alakası yok.Kurre cemmat ne alaka ??Adamin anlinda oy verdigi parti mi yazıyor.uyduma şeyler.

• BENCE GÖZÜNÜ AÇ, YAPABİLECEĞİN BİR HAMLE VAR....

• 
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.