Şimdi Ara

ÜTOPYA & TV8 (404. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.249
Cevap
43
Favori
234.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÜTOPYA & TV8

(En Son Oy Tarihi: 20.2.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: Y2Jericho

bu gerçek mi

gerçek semihçiler oy toplamak için öyle algı yaratmaya çalıştılar durmadan sosyal medyalarda sanki semih ak parti seçmeniymiş gibi akparti sloganlarıyla oy istediler bu kadar düştüler işte yarışmaya siyaset katıcak kadar ama iyiler kazandı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

Olum program bitti yeter daha ne tartışıyosunuz

Programın bize öğrettikleri bitmedi.
  • Semih için twitteri yıktı adamlar semih ütopyada reji , kafeciler ile birlikte partide :Dİnsanda biraz yüz olur ama demiştim semih yüzsüz :D
    https://www.youtube.com/watch?v=7IdUoO8Frds&feature=youtu.be periscope
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respect Paul

quote:

Orijinalden alıntı: Y2Jericho

bu gerçek mi

gerçek semihçiler oy toplamak için öyle algı yaratmaya çalıştılar durmadan sosyal medyalarda sanki semih ak parti seçmeniymiş gibi akparti sloganlarıyla oy istediler bu kadar düştüler işte yarışmaya siyaset katıcak kadar ama iyiler kazandı :)

daha kötüsü bu semihin kendi hazırladığı final gazetesiymiş galiba. sosyal medya okuyabiliyolar mıydı içerde bunlar? çünkü tayyip semih benzerliği hep söylendi. ilginç tespitler yapanlar vardı kurretülayn- cemaat Semih - hükümet, cafe sol kesim falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• semih'in kaybetmesinden sonra en sevindiğim diğer bir olay da açıkçası dilay'ın mosmor oluşuydu.. son zamanlarda aşırı derecede antipatik olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helfgott

neyi izlediğinden çok nasıl izlediğin önemli. kitapta da aynı şey geçerli.. kitap okumak değil olay, hangi kitabı nasıl okuduğun önemli. yaptığın şeyler hayatı anlama yolunda sana birşey katıyor mu katmıyor mu? olay bu.

bir filmi izlemek değil filmin eğer varsa hayata dair sana sorduğu soru veya sunduğu fikir önemli. Ütopya gibi bir programda semih karakteri üzerinden toplum beğenisi hakkında analiz yapabiliyorsan , veya analize de gerek yok bir takım tespitleri bilinçli olarak yapıyorsan games of thrones u izlemekten daha entellektüel bir iş yapıyorsun.. istediği kadar içinde kurgu olsun toplum beğenisi gerçek. insanların neye kıymet verdiklerini detaylı derinlikli bir şekilde analiz etmek için bir imkan sunuluyor. amaç bu olmasa da.. ha sen kendi beğenilerini bile nedenselleştirme ihtiyacı duymuyorsan, beğenilerinin ilkel duygularından mı yoksa etik değerlerinden mi ileri geldiğini anlamaya çalışmıyorsan git tarkovski filmi izle, istediğini izle zaten, önemli değil..

Şu konu kapsamında; okuduğumda bana Türkiye nin geleceği ile ilgili umut vaadeden tek mesaj buydu. Tebrik ediyorum.
    İçerde yaşananlar kurgu veya değil, tüm olan bitene, var olan veya yaratılmış karakterlere, Türk insanının verdiği tepki, 3 5 doktora tezi malzemesi çıkartır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• helfgott H kullanıcısına yanıt
    şimdi game of thrones a laf atma.zamanında altyazılı diiz izleyenlere entel dantel diye laf atanlar,ki deli yürek ve acı hayat gibi tabanca odaklı diziden öteye gidemeyenler, lostla bu işe başladı.
  • Önune gelen kizlari tek tek kullanan adama 1. Oldu . Ulkemin hali cok kotu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birazdan Semih reis TV 8'de Aramızda kalmasın programında canlı yayın konuğu olacak. Takipteyiz.

• öbürü de başı bağlı kızı ayarttı sanki.çok mu normal bu durum?
  • Semih reis şuan Tv 8'de canlı yayında.

• Micro_Processor kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal katılır.Çünkü Ütopya ile zaten biraz tanındı.Survivora da katılırsa daha da tanınır.

• Adam seviyorum demedi dahası devam ediyoruz bile demedi.. Tam gözümden düstü.. Buna verilen oylara yazık!
  • Yarışma da ahkam kesen çatır çatır laf koyup konuşan adam(lafın gelişi), canlı yayında iki kelimeyi yanyana getirip konuşamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: meco

Adam seviyorum demedi dahası devam ediyoruz bile demedi.. Tam gözümden düstü.. Buna verilen oylara yazık!

ben aşığım dedi ya hocam aramızda aşk var hala

• quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Yarışma da ahkam kesen çatır çatır laf koyup konuşan adam(lafın gelişi), canlı yayında iki kelimeyi yanyana getirip konuşamıyor

Nerde nasil konusmasini bilenlerden haklisin

• Tuncay'ın ahlaksızlığından dem vurup, Semih'in milyonlar önünde otuzbir çekip, kızın göğüslerini ellemesini görmezlikten gelmek güzel kafa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 22 Eylül 2015; 12:48:41 >
  • şurda durmadan semih ve mastürbasyon diyenler bakın burda ne var

Vimeo
    Ütopya - Tuncay Büşra'yı Dikizliyor.Gazozlu Müzik Edition! +18
    https://vimeo.com/130618667

• Semih reis AİHM e başvursun bnce ben bu sonuçlara inanmıyorum halkın % 86 sından fazlası semih abimi destekliyordu ama birileri nedense tuncay denen o adamı şampiyon yaptı. Semih abim canım benim kendisini üzmesin o .

• İnnocent Man kullanıcısına yanıt
    Onun icin mi program sunucusu sona dogru "bu kız cok saglam bir kız ve asık, darısı senin basına" dedi ve Semih sadece sırıttı.
    Programın basında 2 sunucu da devam ediyoruz dedirtmeye calıstı kac dakika boyunca adam iliskimize devam ediyoruz demedi demekten kacındı. Erkek adam bunu söylemekten hicap duymaz. Bir kez daha kızı zor duruma düsürdü milletin önünde.
  • 
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.