UTorrent'ten oyun yüklüyorum.Fakat indirme hızım hiç 251 kB/s den yukarı olmadı.Torrent indirme yaparken internet olağanüstü yavaşlıyor.İndirme durunca hemen hızlanıyor.Birazda Torrent ayarlarını kurcaladım.İndirme hızımı test ettiğimde ise tam 2.00 Mb/s olduğunu görüyorum.İndirme hızımın artması için neler yapabilirim ?
--KONU YANLIŞ YERDE OLABİLİR KUSURA BAKMAYIN--
Seeder sayısı ile alakalı olabilir. Hangi siteden indiriyosun torrent dosyalarını?
quote:
Orijinalden alıntı: smallhero55
Seeder sayısı ile alakalı olabilir. Hangi siteden indiriyosun torrent dosyalarını?
Torrent oyun diye bir site.
Türkiyede torrent gibi programları kullanmanı önermem altarnetif torrent dışında normal yoldan indirebileceğin bir sürü site var. Direct download yapabildiğin siteler var onları araştırmanı öneririrm. Torrenle uğraşıp kendini heba ettme 3 5 sağlam site bul ondan indir.
quote:
Orijinalden alıntı: dorobba
Türkiyede torrent gibi programları kullanmanı önermem altarnetif torrent dışında normal yoldan indirebileceğin bir sürü site var. Direct download yapabildiğin siteler var onları araştırmanı öneririrm. Torrenle uğraşıp kendini heba ettme 3 5 sağlam site bul ondan indir.
Torrent neden kendini heba etmek olsun ki? Çoğu zaman direct download'dan daha hızlı oluyor. Bilgisayarı kapatıp açtığında kaldığın yerden devam edebiliyorsun. Çok artısı var bence.
Tabiki kısıtlamalı linklerde haklısın . Full hızda indirirebildiğin yerler var link devam da edebiliyorsun. Ben anime arşivi yapıyorum günde ortalama 50gb kadar çekiyorum daha 1 kere indirdiğim liknte ne hata çıktı nede 1mb altına indi. Torrenten uğraştığımı düşünsene günde 50gb tam bir eziyet
Zamunda üyeliğiniz falan varsa onu kullanın hocam. Dediğiniz torrent sitesini ilk defa duydum. Belki fazla seeder olmuyodur.
Pek fazla Oyun ile işim olmaz ama yardımcı olmaya çalışıyım şuan yer imlerinde olan angelsworld4u var bu siteden yeni çıkan oyunları direct olarak indirebilirsin. anime merakınız varsa thehylia öneririm içerisinde direct download için 8556 GB lık arşivleri bulunuyor. Filim için httpfilm .fullmoviez.in (Hint dub olmadığına dikkat et! ) tricksforpc var bide. İlgi alanlarımız farklı olduğu için bu kadar yardımda bulunabilirim boş bi vakitte geniş çaplı bi arama yaparım ozaman eklerim .
Bazı direct download indirmelerde bazı sitelerde günlük sınırlama koyuyorlar bunun için buradanhttp://forum.donanimhaber.com/m_75945646/tm.htm okuyarak sınırsız olarak indirim yapabilirsiniz
Önerebileceğiniz siteler var mı ? Yada bana GTA San Andreas'ın torrent indirme linkini atabilir misiniz ? SA:MP oynamaya tekrar başlamayı düşünüyorum.
pkgames , pcgamespk Direct download oyunlar var bu sitede de bunuda deneyebilirsiniz birde elj-games.blogspot (bu sitede direct download yapmak için site içinde anlatım var önce ona bakın). bu sitelerden hiç indirme yapmadım ama bir deneyin .
Bu torrent programı bilgisayarımızdaki dosyaları açık kaynak olarak başkalarına bizim haberimiz olmadan sunuyor mu? Yani güvenillirliği nedir?
rutor.org u öneririm çok hızlı bir site
Büyük olasılıkla sizin indirdiğiniz torrentdeki "Seeder" ve "Leecher" sorunundan kaynaklıdır.Yani siz daha az sunucudan download yaptığınız için belli bir sınırdan sonra yükselmiyor.
Torrent indirmein en büyük avantajı bilgisayarı yeniden açtığınızda kaldığınız yerden devam edebiliyor olabilmesi...Ayrıca bir çok sunucudan bilgi aktarımında bulunabilmesi ve indirme hızınızı ayarlayabiliyor olması da büyük avantajlarından...O yüzden Direct Download ancak küçük dosyalar için daha avantajlı.
Önerebileceğim site olarak Torrent Reactor ,Torrent Finder(Torrent arama motoru) , Kickass Torrent , **** ,Torrent Oyun gibi siteleri önerebilirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme