Şimdi Ara

utorrent dosya icerigine bakma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ytorrentte tonnenti acınca dsoya boyutubu 0 kb icerigini ise bos oalrak gosteriyordu. eskidn boyutunu normal gozteriyordu ve icerikten istediklerini isaretliyordum ve onları indiriyordum. utorrentti silip bittorrenti indirdim ondada aynı sorun oldu. sonra tekrar utorrenti yukledim son bir umut olarak ama oda ise yarmadı. ozet olarak torrent indirmeden once hazırlık fastı calısmıyor. bunu nasıl halledebilirim ? genel bir sorunmu yoksa sorun bilgisayarımdamı ???

• Pek anlamadım. Torrentin içindeki dosyaları görememe gibi bir sorununuz mu var?
  •  utorrent dosya icerigine bakma sorunu

sorunum bu sekilde. dosya boyutunu 0 olarak gosteriyor ve icerigini ise gostermiyor...
  • Torrentin içeriğinde dosya yok o nedenle dosya boyutu 0 olarak görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: princehektor

ytorrentte tonnenti acınca dsoya boyutubu 0 kb icerigini ise bos oalrak gosteriyordu. eskidn boyutunu normal gozteriyordu ve icerikten istediklerini isaretliyordum ve onları indiriyordum. utorrentti silip bittorrenti indirdim ondada aynı sorun oldu. sonra tekrar utorrenti yukledim son bir umut olarak ama oda ise yarmadı. ozet olarak torrent indirmeden once hazırlık fastı calısmıyor. bunu nasıl halledebilirim ? genel bir sorunmu yoksa sorun bilgisayarımdamı ???

Önce düzgünce Türkçe konuş sonra cevap verelim derim ben.
  • fakat dsoyanın boyutu 0 degil hatta ileriye basınca inmeye bile baslıyor.
    yazımımda turkce olmayan bir karakter kullandıgımı gordunmu ?
  • Bu durumun ne bilgisayardan ne de programdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. İndirdiğin torrentle alakalı bir durumdur. Zaten indirebiliyorsan sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 dosya verileri bozuk hatası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orası oylede eskiden gosteriyordu icerigini. bunun nedeni nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanpayi

quote:

ytorrentte tonnenti acınca dsoya boyutubu 0 kb icerigini ise bos oalrak gosteriyordu. eskidn boyutunu normal gozteriyordu ve icerikten istediklerini isaretliyordum ve onları indiriyordum. utorrentti silip bittorrenti indirdim ondada aynı sorun oldu. sonra tekrar utorrenti yukledim son bir umut olarak ama oda ise yarmadı. ozet olarak torrent indirmeden once hazırlık fastı calısmıyor. bunu nasıl halledebilirim ? genel bir sorunmu yoksa sorun bilgisayarımdamı ???

Önce düzgünce Türkçe konuş sonra cevap verelim derim ben.

• quote:

orası oylede eskiden gosteriyordu icerigini. bunun nedeni nedir?

Mesajımda söylemiştim. Torrent dosyasıyla ilgili bir durumdur. Takmana gerek yok. Ne zaman takarsın aynı dosyaları indirmemek için dosya içeriğine ihtiyaç duyarsın sadece seçtiklerini indirirsin. Sen dosyayı ilk kez indirdiğin için bu özelliğe ihtiyacın yok.
  • Bir de başka bir Torent dosyası indir ve aç bakalım içeriğini gösterecek mi? Eğer gösterirse dediğim gibi torrent dosyanla alakalıdır. Göstermezse yazdıklarımı unut.
  • Sorunu söyleyeyim sana. Download yerine magent linke tıklarsan öyle gösteriyor. Başka bir sebebini araştırıp sana geri dönerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsnbc

Sorunu söyleyeyim sana. Download yerine magent linke tıklarsan öyle gösteriyor. Başka bir sebebini araştırıp sana geri dönerim.

evt evt evt evt aynen oyle. magnet linklerden torrenti calıstırınca gozukmuyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemsnbc

Sorunu söyleyeyim sana. Download yerine magent linke tıklarsan öyle gösteriyor. Başka bir sebebini araştırıp sana geri dönerim.

evt evt evt evt aynen oyle. magnet linklerden torrenti calıstırınca gozukmuyor...

Sorunun nedeni budur arkadaşım kolay gelsin. O şekil indirme yapma. Direk Download de
  • eski sürümünde böyle bir sorun yoktu... piratebayde birçok torrent linkide magnet artık... inş. düzeltirler bunu
  • paylaşım sitelerinin yasal sıkıntılarla ilgi bir çözümü GET THIS TORRENT tıklayınca artık bilgisayarına .torrent uzantılı bir dosya inmiyor direk indirmeye başlıyorsun bir kaç site bu metoda geçmeye başladı dezavantajı içeriği seçemiyorsun o kadar
  • u torrent 1.8 kurdum. magnet link değilde eski şekil dosyayı indirdiğim zaman direkt indirmeye başlıyor dosya içeriğini seçemiyorum. Bunun bir çözümü var mı ?
  • Magnet linkleri çekerken utorrenti seçtikten sonra o boş ekranda bekleyin.Dönüp duran top gibi bişiy var.O dolunca içeriği gösteriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.