herkese merhabalar! utorrent ile torrent indiremiyorum,1 senedir kullaniyorum ilk defa boyle birsey oldu iki haftadir torent indiremiyorum gecen aksam kurcalarken utorrent birden indirmeye basladi 2 saat sonra tekrar hata verdi,suan torrent indiremiyorum,Gelen baglanti yok isareti cikiyor!internetimde bir problem yok hizi 4mbps, bu mesaji size cinden yaziyorum burda youtube facebook ve bir cok video paylasim sitesi yasak.bi tek utorrenti kullanabiliyordum yardim ederseniz sevinirim...
Sag alt kosedeki dikkat isareti bazen yesil oluyor ama yiinede program calismiyor,iki kez internet servisinden geldiler modemde sorun varmi diye kontrale bi baglanti problemi olabilirmi diye hicbir sorun cikmadi...
Hocam torrentlerde hata olmadığından eminmisin.Bazen seederlar 0'a iniyo ozaman indirme işlemi gerçekleşmiyo maalesef.
Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.
Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.
Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme