Şimdi Ara

uTorrent programı hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hızlı bir internet bağlantımız var yurtta. (Speedtest'e göre indirme 94.78, yükleme 93.50 mpbs) Ancak son zamanlarda torrentler çok yavaş iniyor. Saniyede 300 kpbs yi bulmuyor bile. Bunun nedeni ne olabilir? Çözüm önerilerine açığım.
    Teşekkürler.

• abjkli kullanıcısına yanıt
    güncel tracker lar ekle ayarlardan hız sınırını kontrol et
  • tracker bu konudaki sıkıntını çözer dostum. internete yaz güncel trackerler diye. bulursun.

tracker dediğin zaten alt alta yazılmış internet siteleri.

sen indirmekte olduğun torrente çift tıkdaığında orada senin torrentine benzer yazılar görürsün. onun en altına kopyala. hız yükselecektir. yükselmezse yaz tekrar bakalım
  • Güncel tracker olayından haberim var ancak güncel tracker'ları eklesem bile nafile ne yazık ki. Saniyede 300 kpbs bile olmuyor eklenmeleri durumunda.
  • İndirdiğin dosyanın seed/leech değerleri nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

İndirdiğin dosyanın seed/leech değerleri nedir?

Bu cevabınızı yengi görüyorum, kusura bakmayın ancak durum hala aynı. Şu an bir filmi indirmeye çalışıyorum ve değerler şöyle: Seeders: 47 / Leechers: 22. Hız 20-50 kpbs arası. Nedendir sizce?
  • abjkli kullanıcısına yanıt
    mrb hocam dns degistirin ve zamunda arenabg tarzi yabanci torrentler ile denyin mesala seeders 100 leeech 10 gibi bi oranti olsun programinda stabil olanini kur yaz int cikar ben 1.8.5 kullaniyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canmrtcan -- 20 Mayıs 2016; 0:19:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam merhaba. DNS 'ye sanırım müdahale edemem çünkü yurt interneti kullanıyorum. Programın stabilini kur derken ne demek istiyorsunuz? Şu an uTorrent programının 3.4.7 (build 42330) 32 bit olanını kullanıyorum.

• canmrtcan kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim hocam, çok teşekkürler.
  • ozeceze kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptınız siz ya? Yazık biz torrentçilere ama.
  • S.a.

uTorentten 70gb civarında bir dosya indiriyordum 3 gün boyunca sürdü, fakat %75e gelince artık hiçbirşekilde indirmemeye başladı, indirme hızı 0.4kb 0.1kb bazen tamamen 0 felan yazıyor normalde indiriyordu fakat 2 gündür bakıyorum hala aynı, ara ara bakmaya devam ediyorum, durdurup tekrar başlatıyorum kapatıp açıyorum fakat aynı, yapılabilecek tek şey beklemek mi bunun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlindGuardianNN

S.a.

uTorentten 70gb civarında bir dosya indiriyordum 3 gün boyunca sürdü, fakat %75e gelince artık hiçbirşekilde indirmemeye başladı, indirme hızı 0.4kb 0.1kb bazen tamamen 0 felan yazıyor normalde indiriyordu fakat 2 gündür bakıyorum hala aynı, ara ara bakmaya devam ediyorum, durdurup tekrar başlatıyorum kapatıp açıyorum fakat aynı, yapılabilecek tek şey beklemek mi bunun için

Tracker değiştir hocam bendede oluyor genelde indiriyor 1, 2 kere indirmedi

• Mazda Motor Corporation M kullanıcısına yanıt
    cahilim tracker nedir nasıl değişir, ve bu her ne ise değiştirkten sonra kaldığı yerden mi indirmeye devam edecek %75 deyim şu an.
  • Google a yaz 2016 son tracker falan sonra alt alta dolu linkimsi bişeyler var onların tamamını kopyala, ardından utorrentten indirdiğin yere sağ tıkla tam hatırlamıyorum orada tracker listesi var eskileri sil yenileri kopyala tamama bas indirir ama sağlam tracker nasıl bulursun bende bilmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.