İyigünler arkadaşlar torrenleri indirken duraklatıp pc yi kapatiyorum pc yi bundan sonra ilk açtiğimda bazi torrentlerde kontrol edildi yazıp torrentleri kontrol ediyor önceden böle bişi yapmıyordu bunun nedeni nedir acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: lordapo
İyigünler arkadaşlar torrenleri indirken duraklatıp pc yi kapatiyorum pc yi bundan sonra ilk açtiğimda bazi torrentlerde kontrol edildi yazıp torrentleri kontrol ediyor önceden böle bişi yapmıyordu bunun nedeni nedir acaba?
bendede bazen oluyor nedenını hiç araştırmadım sonuçta kontrol bittikten sonra ındırmeye devam ediyor
Harddiskim bozuldumu diye şüphelendim o yüzden yoktu böle bişi başlarda çünkü...
quote:
Orijinalden alıntı: lordapo
Harddiskim bozuldumu diye şüphelendim o yüzden yoktu böle bişi başlarda çünkü...
korkma hdd sağlam
Utorrent zorla kapatıldığında yarım kalan dosyaları kontrol eder. Bilgisayarı kapatmadan programı kapatıp deneyin, düzelirse kapanışta normal kapatılamadığı için zorla kapatılıyordur. Farklı versiyon deneyin ve programı tamamen silip tekrar yükleyin düzelebilir. (kullanıcı klasöründeki dosyaları silmeyi unutmayın)
merhaba arkadaşlar.utorrentte download sorunum yok fakat indirmeyi duraklatıp pc yi kapatıyorum tekrar açtığımda download devam ediyor ama linkin yanında kırmızı işaretle devam ediyor.nedenini bilen biri yardım ederse çok sevinirim.