Şimdi Ara

Utorrent Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyigünler arkadaşlar torrenleri indirken duraklatıp pc yi kapatiyorum pc yi bundan sonra ilk açtiğimda bazi torrentlerde kontrol edildi yazıp torrentleri kontrol ediyor önceden böle bişi yapmıyordu bunun nedeni nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: lordapo

İyigünler arkadaşlar torrenleri indirken duraklatıp pc yi kapatiyorum pc yi bundan sonra ilk açtiğimda bazi torrentlerde kontrol edildi yazıp torrentleri kontrol ediyor önceden böle bişi yapmıyordu bunun nedeni nedir acaba?

bendede bazen oluyor nedenını hiç araştırmadım sonuçta kontrol bittikten sonra ındırmeye devam ediyor
  • Harddiskim bozuldumu diye şüphelendim o yüzden yoktu böle bişi başlarda çünkü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordapo

Harddiskim bozuldumu diye şüphelendim o yüzden yoktu böle bişi başlarda çünkü...

korkma hdd sağlam
  • Utorrent zorla kapatıldığında yarım kalan dosyaları kontrol eder. Bilgisayarı kapatmadan programı kapatıp deneyin, düzelirse kapanışta normal kapatılamadığı için zorla kapatılıyordur. Farklı versiyon deneyin ve programı tamamen silip tekrar yükleyin düzelebilir. (kullanıcı klasöründeki dosyaları silmeyi unutmayın)
  • merhaba arkadaşlar.utorrentte download sorunum yok fakat indirmeyi duraklatıp pc yi kapatıyorum tekrar açtığımda download devam ediyor ama linkin yanında kırmızı işaretle devam ediyor.nedenini bilen biri yardım ederse çok sevinirim.
  • Normal birşey bu korkacak birşey yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Utorrent, dosya indiremiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Utorrent Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcy123

Normal birşey bu korkacak birşey yok :)

korkmaktan deil arkadaşım sadece merak ettim sormak istedimsaol yinede içimi rahatlattın
  • quote:

Orijinalden alıntı: _dideban_

quote:

Orijinalden alıntı: volcy123

Normal birşey bu korkacak birşey yok :)

korkmaktan deil arkadaşım sadece merak ettim sormak istedimsaol yinede içimi rahatlattın

Kusura bakma :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.