Şimdi Ara

Uv duyaralı Nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc mod sitelerinde vb. uv a duytarlı sıvı vb şeyler yazıyor uv nedir o sıvılar ne yapar lütfen yardım şimdiden tşk :P

• visual26 V kullanıcısına yanıt
    ultraviyole türkçesi morötesi ışık kullanıldığı zaman bu ışığa duyarlı cisim, sıvı, boya vb. şeyler daha canlı ve parlak görünür.

uv ışık, katot veya led ışık kullanılarak oluşturulur. bu bağlantılardaki gibi.

http://www.modifiyemalzemecisi.com/?urun-50-uv-katot--neon--isiklar
    http://www.modifiyemalzemecisi.com/?urun-48-uv-serit-led--metrede-60-led-

daha sonra uv duyarlı ne varsa bu ışıklar kullanıldığı zaman parlar. fotoğraflardaki arka fonda mor ışığı farketmişsindir.
     Uv duyaralı Nedir

Uv duyaralı Nedir

Uv duyaralı Nedir Uv duyaralı Nedir

• hocam pcı slotları nasıl boyuyolar ?
  • fatih19uyar kullanıcısına yanıt
    dedim ya uv boya veya normal fosforlu kalemler bile bu ışığa duyarlı. bu tür boyalar veya kalemler kullanılarak olabilir mesela
  • bn şundan sordum biri pcı express slotu söküp boyamış
    o kadar maharetli ve cesur biri varsa yapabilir tabi.ram slotunuda söker, pcıe slotlarını da, eğer havya-lehim ile arası iyi ise
  • örnek hocam bnim kasa foto iyi deil ama idairelik

Uv duyaralı Nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih19uyar -- 1 Mart 2014; 22:43:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    elektronik ile sıvıyı beraber kabullenemiyorum. çok sakat duruyorbu nedenle hiç sıvı soğutmam olmayacak bu gidişle
  • Sende haklısın ama çok fark ediyor önceden ekran kartı 84 du goruyorum şimdi 40gormuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin.25

elektronik ile sıvıyı beraber kabullenemiyorum. çok sakat duruyorbu nedenle hiç sıvı soğutmam olmayacak bu gidişle

bende bi ara bahçe hortumlarından,devirdaim pompasından falan sıvı soğutma yapmayı düşünmüştüm sonra baktım işlemci ekran kartı blokları pahalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.