Şimdi Ara

Uv led montajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar UV led alacagım fakat nasıl bağlayacagımı bilmiyorum yardım ederseniz cok makbüle geçer. Paralel oldugu zaman yanıyormus dogrumu ? serial nasıl yapılıyor bilmiyorum .

Uv led montajı

TAMAM ARKADAŞLAR ÖGRENDİM İŞİ TEİEKKÜR EDERİM.

Uv led montajı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• elektronık malzeme satan bır yere sor yoksada nerden temın edecegın konusunda sana yardımcı olurlar gercı elınde olmayan artık bılmem cekıo eskı esnaf da kalmadı esnaf anlayısıda :)
  • ewet malesef öyle esnaflar eskisi gibi değil.Led konusunuda ögrendim teşekkür ederim.
  • seri bağlama +-+-+-+-+-+-+-+-+ diye gidicek ledlerin ayakları yani hepsini yanyana koy sanki halay çekiyormuş gibi ayaklarını birbirine lehimle ama dikkat et ledlerin içinden kontrol et hepsi aynı yönde olsun
  • tamam biliyorum forumda bununla ilgili ayrıntılı bilgi verilmiş ve nihayetinde öğrendim. Teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için
  • forumda böyle bi konu nu wardı herhalde ayrıntılı :)
  • hocam öğrendiğinizi bizimlede paylaşsaydınız iyi olurdu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Torpido LED ampulü
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım bu en uzun ömürlü olanı.http://site.h.a.r.d.w.a.r.e.n.a.c.o.m/L.E.D.l.e.r.l.e.-K.a.s.a-I.c.i.-Is.i.k.l.a.n.d.i.r.m.a.-.1.5...h.t.m.l. Ben burdakinden yapmıştım hala kullanıyorum ve üzerinden 1 sene geçti. (Aradaki noktaları kaldırıp da link kopyalayın.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmence -- 18 Ağustos 2010; 8:37:58 >
  • djemo31 e bı pm atarsanız yardımcı olacakdır.tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: barhonda1

hocam öğrendiğinizi bizimlede paylaşsaydınız iyi olurdu..

olabilirdi aslında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.