Şimdi Ara

UXMuOnline ve Castel Network Birleşme Kararı [Client linkleri eklenmiştir.] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muguardian

quote:

Zaman bize ne gösterir bilemiyorum... Biz bir yola girdik hayırlısı diyelim.

İşte dedigim gibi zaman herseyi gösterir.
    Ama server birlesince neler olur iste burda tecrube cok onemli yasamadiginiz bir birlesme olack illaki bir celişki vb olacak oyuncular bilecek veya bilmiyecek neyse gercek oyuncu mevzusu degil saten sizlere yani sana ve xobi bir sözüm yok ben sezay a soyledim [ isim belirtmemim amaci buydu ] sezayin serverini gece gunduz kasan arkadaslarimiz coktu sezay ne soylemisti unutmayalim set vip vs satilmicak zamanla oldu olacak bunlar xobi web shop gerekmez oyuncum cok gerek yok vs daha sonra konusmadik ama konusuruz bu gibi celiskiler her neyse anladiniz beni herkez gercek fikirleri soylesin heyacan yapmayalim tecrubeli arkadaslarim tabi bunlari biliyor

Eğer sadece Sezay'a birşey söylemek istiyorsan pm atabilirsin. Konuyu karıştırmana gerek yok. Ayrı fikirler elbet olacaktır, olmalıdırda. Yoksa server gelişemez olduğu yerde sayar. Konuşulup en uygun karar alınır. Xoßi'nin dediği de bu zaten. Daha kendi aramızda konuşmadan net bir bilgi vermek istememiş vede çok doğru bir harekettir bu. Bunu çelişki olarak nitelendirmen, senin kendi yönetim anlayışındır. Bizi alakadar etmez. Set satışı gibi birşey söz konusu değil zaten. Vip ise Sezay'ın kendi serverında da mevcuttu. Sistemini devam ettirmek istedi.

Edit:/ (Yaptığın ekleme için) Evet 2003'ten beri izliyorum. Sevdiğim bir karekter. Herhangi bir anlam arama. DH Gif akımı diye bir klasörüm var. Ordan gözüme çarptı koydum. İstersen kaldırabilirim.

Bu arada konuya yazan arkadaşlarıma teşekkür edemedim. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sizlerle daha iyiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 26 Haziran 2011; 23:19:31 >

• quote:

Player kaygımız olmadığı için webshop olayınada sıcak bakmıyorum. Bu konu henüz gündeme gelmedi ama bu akşam konuşulur.

Benim bakis tarzim anlayis tarzim kaygin yok ise cevren cok veya cok oyuncun veya sana yetecek bir oyuncu yanlis isem duzelt
    0 playerim var kaygım yok diyorsan ben gibi o cok ayri
  • Player kaygımın olmaması, istediğim belli bir sayı yok kaç olursa olsun benim için hiç önemli değil manasındaydı. Farklı yerlere çekmeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

quote:

Ama server birlesince neler olur iste burda tecrube cok onemli yasamadiginiz bir birlesme olack illaki bir celişki vb olacak oyuncular bilecek veya bilmiyecek neyse gercek oyuncu mevzusu degil saten sizlere yani sana ve xobi bir sözüm yok ben sezay a soyledim [ isim belirtmemim amaci buydu ] sezayin serverini gece gunduz kasan arkadaslarimiz coktu sezay ne soylemisti unutmayalim set vip vs satilmicak zamanla oldu olacak bunlar xobi web shop gerekmez oyuncum cok gerek yok vs daha sonra konusmadik ama konusuruz bu gibi celiskiler her neyse anladiniz beni herkez gercek fikirleri soylesin heyacan yapmayalim tecrubeli arkadaslarim tabi bunlari biliyor

Eğer sadece Sezay'a birşey söylemek istiyorsan pm atabilirsin. Konuyu karıştırmana gerek yok. Ayrı fikirler elbet olacaktır, olmalıdırda. Yoksa server gelişemez olduğu yerde sayar. Konuşulup en uygun karar alınır. Xoßi'nin dediği de bu zaten. Daha kendi aramızda konuşmadan net bir bilgi vermek istememiş vede çok doğru bir harekettir bu. Bunu çelişki olarak nitelendirmen, senin kendi yönetim anlaşındır. Bizi alakadar etmez. Set satışı gibi birşey söz konusu değil zaten. Vip ise Sezay'ın kendi serverında da mevcuttu. Sistemini devam ettirmek istedi.

Bu arada konuya yazan arkadaşlarıma teşekkür edemedim. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sizlerle daha iyiye.

Celallenme arkadaş elestiriye acik neyse tecrube kazanirsiniz siz her konuda.
    İstedigim soruyu istedigm yerde sorarim burda sormayi uygun gordum bitti benim icin

quote:

Player kaygımın olmaması, istediğim belli bir sayı yok kaç olursa olsun benim için hiç önemli değil manasındaydı. Farklı yerlere çekmeye gerek yok.

senin soyleme algilatma mana si beni farkli sekilde algilatti cok normal + o sekilde algilamam konu cekildigini inaniyorsan bilemem ama ben bir yere cekmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muguardian -- 26 Haziran 2011; 23:25:21 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

quote:

Eğer sadece Sezay'a birşey söylemek istiyorsan pm atabilirsin. Konuyu karıştırmana gerek yok. Ayrı fikirler elbet olacaktır, olmalıdırda. Yoksa server gelişemez olduğu yerde sayar. Konuşulup en uygun karar alınır. Xoßi'nin dediği de bu zaten. Daha kendi aramızda konuşmadan net bir bilgi vermek istememiş vede çok doğru bir harekettir bu. Bunu çelişki olarak nitelendirmen, senin kendi yönetim anlaşındır. Bizi alakadar etmez. Set satışı gibi birşey söz konusu değil zaten. Vip ise Sezay'ın kendi serverında da mevcuttu. Sistemini devam ettirmek istedi.

Celallenme arkadaş elestiriye acik neyse tecrube kazanirsiniz siz her konuda.
    İstedigim soruyu istedigm yerde sorarim burda sormayi uygun gordum bitti benim icin

Celallendiğim falan yok. Eleştiriye açığız zaten. Burada sana cevap veriyor olmamın bunu göstermesi lazım ama...

İstediğin soruyu istediğin yerde soramazsın. Evet burası bir forum fakat eğer dediğin gibi olsaydı Özel Mesaj sistemi gibi birşey olmazdı forumda. Süs değil o sistem.

Herneyse sağolasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 26 Haziran 2011; 23:33:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

Karakterleri elimizden geldiğince, bilgimiz doğrultusunda dengeledik. Gerek point konusunda olsun gerek defans ayarları gerek damage ayarları point aralarını fazla açmadık.
    BK toplamda 10k point alacak.
    Summoner 10k
    MG 13k
    Elf 14,5k
    SM 13,5k
    DL 14,5k
    RF 14,25k

Res başı 780 point alacak her karakter. Toplamda 10k pointi olacak. Bu aradaki farkda kalan point uygulamaya göre karakterlere aktarılacak.
    İtem olayıda belli başlı eventlardan 380 armorlar ve silahlar düşecek. ( kalima kundun, nightmare, crywolf balgas gibi )

Oyunda 50 pointin bile değeri çok fazla oldu. Ve şu sistemde hiç bir karakterin diğer karakterlere göre hiç bir şekilde bi üstünlüğü yok. Üstünlük ancak şöyle oluşuyor.
    Örnek: bk da +13 exc dragon set olduğunda, sm de venom mist +13 olursa sm üstün oluyor. iki karakterde de aynı setler olursa bu kezde point dağılımı ön plana çıkıyor. Duell de point dağılımını iyi yapan karakter duelli alıyor.

Season 6 episode 1 olacak. Sistem gereği yeni bir version da çıksa bizim güncelleme gibi bir zorunluluğumuz olmayacak.

Party exp düşünmüyoruz. Exp sıkılmayacak derecede iyi. Eğer bir karakter başka bir karakteri kasacaksa exp dan fedakarlık etmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Player kaygımız olmadığı için webshop olayınada sıcak bakmıyorum. Bu konu henüz gündeme gelmedi ama bu akşam konuşulur.

Bir sorum daha olacak Elflerin Buff olayını ne yapacaksınız ? Yani Buff gerçekten fark katan bir özellik mi, olacak yoksa sıradan(olmasada olur) bir özellik mi olacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: # uAeReN #

quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

Karakterleri elimizden geldiğince, bilgimiz doğrultusunda dengeledik. Gerek point konusunda olsun gerek defans ayarları gerek damage ayarları point aralarını fazla açmadık.
    BK toplamda 10k point alacak.
    Summoner 10k
    MG 13k
    Elf 14,5k
    SM 13,5k
    DL 14,5k
    RF 14,25k

Res başı 780 point alacak her karakter. Toplamda 10k pointi olacak. Bu aradaki farkda kalan point uygulamaya göre karakterlere aktarılacak.
    İtem olayıda belli başlı eventlardan 380 armorlar ve silahlar düşecek. ( kalima kundun, nightmare, crywolf balgas gibi )

Oyunda 50 pointin bile değeri çok fazla oldu. Ve şu sistemde hiç bir karakterin diğer karakterlere göre hiç bir şekilde bi üstünlüğü yok. Üstünlük ancak şöyle oluşuyor.
    Örnek: bk da +13 exc dragon set olduğunda, sm de venom mist +13 olursa sm üstün oluyor. iki karakterde de aynı setler olursa bu kezde point dağılımı ön plana çıkıyor. Duell de point dağılımını iyi yapan karakter duelli alıyor.

Season 6 episode 1 olacak. Sistem gereği yeni bir version da çıksa bizim güncelleme gibi bir zorunluluğumuz olmayacak.

Party exp düşünmüyoruz. Exp sıkılmayacak derecede iyi. Eğer bir karakter başka bir karakteri kasacaksa exp dan fedakarlık etmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Bir sorum daha olacak Elflerin Buff olayını ne yapacaksınız ? Yani Buff gerçekten fark katan bir özellik mi, olacak yoksa sıradan(olmasada olur) bir özellik mi olacak ?

Yaptığımız point sistemi ve monster ayarları sayesinde elfsiz hatta bk,sm,elf üçlüsü aynı partyde değilse bile kalima kundununu keserken vs. baya bir uğraşmanız gerekeecek. Yani sadece elfin buffı değil, her karekterin kendine has özellikleri gerçek manada işe yarayacak ve eksikliğini hissettirecek.

• Arkadaslar oncelikle bilmenizi isterimki Muguardian i xobi ve uqur dan once taniyordum acikcasi cok sevdigim bir abimdir lutfen kimse dediklerinden kotu bir anlam cikarmasin eminimki o da beni sever iyi olmami ister fakat birlesme mevzusu hakkinda yazdiklarina gelirsek kendince hakli sebepleri vardir bana sadece bir elestiride bulundu bunuda hos gorurum nede olsa ona karsi boynum egiktir bana az yardim etmedi.Burada Herkes bir sekilde millete hizmet vermek istiyor arkasinda iyi seyler birakmak istiyor benim surekli istedigim sey buydu.Simdi dersiniz ki abiminde dedigi gibi `Set satisi ve VIP server` olayi size soyle anlatayim.
    Oncelikle Server Kurucusu bendim ama benim gibi 3 kisi daha vardi ben her zaman ortak karar alinarak hareket ettim server icin dolayisla diger adminler VIP server ve donate satisini acalim dediler ve karar aldilar ben onaylamadim , ayrica emin olun gelen para 1 aylik pc parasina yetmezdi ki benim hesap numaralarim bile yoktu Sitemde Diger adminlere ait hesaplar vardi, benim tek onayladigim Toplanan para ile Sorunsuz Dosya satin almakti, oyun icinde bunu yuzlerce defa soyledim benim bir cikarim olsaydi daha ilk actigimda satardim diye.Ben yaklasik olarak 4 aydir belli ucret veriyorum Server Makinasi icin su ana kadar sikinti cekmedimde son 1 ay mi sikintiya girdimde Set satayim ? Allaha sukur param var az yada cok tek istedigim insanlarin bos vakitlerinde hos zaman gecimeleriydi.
    Bu yuzden lutfen kimse birbirinin kalbini kirmasin soz konusu olan 2 tarafida az cok taniyorum, benim icin tartisma cikmasina gerek yok, beni eskiden nasil taniyorsaniz oyle tanimaya devam edin. Unutmayin sadece karaktersizler Degisir
    Herkese iyi forumlar dilerim.

• serverin açılma günüyle ilgili herhangi bir gelişme varmı ? birde win mode çalışıyormu ?
  • Çarşamba günü açmayı planlıyoruz bir aksilik çıkmadığı sürece. Win mode maine entegre edilmiştir ayrıyetten win mode açmanıza gerek yok. Oyuna main ile bağlanıldığında F11 F12 seçenekleri ile aktifleştirilebilir.
  • Hayırlı uğurlu olsun:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Hayırlı uğurlu olsun:)

Uqursuz olurmu hic
  • Düşünceler güzel fakat uygulamada sıkıntı olmaz inş. 10 reset sınırı varsa rank sistemi nasıl olacak ?
    Castle Network zaten kaliteli bir serverdi, bu birleşmenin de hayırlı olmasını dilerim.
  • Ranking sistemi şuan castel-network sitesindeki gibi olacak. Sıralamada sadece isim,level, reset, guild gibi bilgiler bulunuyor. ismin üzerine tıklandıgında point gösterilmiyor, yine aynı bilgiler karşınıza çıkıyor.
  • Çok mantıklı bir birleşme olmuş tebrik ederim.Sağlam server yok,sürekli reset atılıyor gibi bizi üzen cümlelere son verirsiniz inşallah ki bence son vereceksiniz.
    Başarılar diliyorum.
  • Uğur'um uzun zamandır bakmıyordum buralara inşallah herşey istediğiniz gibi olur çok güzel sistem olmuş . Bende oynamak isterim . Hayırlısı olsun şimdiden.
  • Çok sağolun arkadaşlar. Client upload edildi, indirebilirsiniz.

Client Linkleri
    http://www.mega-upload.com/?d=KZKR8CFW [Aradaki tireyi kaldırınız.]
    http://www.multiupload.com/D409F2PBVA
  • bknın 10 res 400 lvl olduğunde kesin olarak dağıtması gereken pointi 9995 oluyor sanırım yanlışsam düzeltin ona göre stat taktiğimi yapılandırmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: |YipMan|

bknın 10 res 400 lvl olduğunde kesin olarak dağıtması gereken pointi 9995 oluyor sanırım yanlışsam düzeltin ona göre stat taktiğimi yapılandırmak istiyorum

Evet BK'nın başlangıç pointleriyle vs birlikte toplam 10k civarı bir pointi olacak. Diğer karekterler ise şöyle;

MG 13k
    Elf 14,5k
    SM 13,5k
    DL 14,5k
    RF 14,25k

Şimdiden hesaplamaya başlayın bencede. Point dağıtım işini. Sakata gelmez bu işler.
  • Spotlar nokta mı olacak dağınık mı ?
    Party exp olmayacak ya mesele Lost 7 de party yaparken exp'te çok büyük bir düşüş mü olucak ? Yoksa az bir fark mı olacak ?
    Ve server yarın saat kaçta açılır ?

Çok soru oldu ama ..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.